2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Haklısın iste evde olmakta zor geliyor alışınca. Hamilelik zor geciyorsa işte zor geçiyor ne yazık ki; (
Benim hiç çalışma hayatım olmadı, ama okul arkadaslarimla çok güzel vakit geciriyordum.. çok özlüyorum eski zamanları.. bu yüzden ev boğuyor, haklisin çalışmak zor olur..

Ben okulum bitince evlendim, 2 yıldır evliyim ama evde dayanamıyorum.. çok sıkılıyorum..
Sorma canım hiç oturan bi insan değilim evde hep uzanırım bi de. Yorulunca iyi geliyodu şimdi her yerim ağrımaya başladı valla Yoğun tempolu değilde böyle tadında çalışmak iyi bence ya insan kafasını dağıtıyor hem... Ne okudun canım çalışabilirsin eşin mi istemiyor....

Ogretmenlik canım atama işi zor ama meden olmasın..simdi kızım küçük ve hamileyim ailemden de çok uzagim su anlık çalışmayı düşünmüyorum..

kizlar ben disardan tam tekrar okumaya baslamistimki hamile oldugumu ögrendim. kaydimi dondurdum ne kitap acacak halim var, nede bisey yazmak.. uzucu ama baslayip yarida birakmaktansa hamileligin basinda biraktim.. zaten evden ceviri falanda yapiyordum ara sira sirf yapacak biseyim yok diye ama onuda biraktim butun gun mayis mayis uzaniyorum evde

Ogretmenlik canım atama işi zor ama meden olmasın..simdi kızım küçük ve hamileyim ailemden de çok uzagim su anlık çalışmayı düşünmüyorum..

Kısmet bakarsın atanırsın canım:)

Ben de üni okuyorum dışardan epeydir boşken kısmet olmadı başka sevemediğim bölüm bu yıl da başladım sınavlar var çünkü. Ağrım olunca bıraktım ama hemen çalışcm

slm kızlar biz miniğimle kıbrıs da olsa ilk yurt dışı seyahatimize çıktık ve hamile old beri babamızla da ilk kez orda buluştuk birlikte döndük. güzel güzel gezdik , bi sıkıntımız yok çok şükür. şimdi kendi evimdeyim eşimle birlikte. sizler de iyisinizdir umarım

Ne güzel canım allah bozmasın.. ben de iyiyim çok şükür.. 10unda kontrolüm var ve heyecanliyim..

Ne güzel canım allah bozmasın.. ben de iyiyim çok şükür.. 10unda kontrolüm var ve heyecanliyim..
benim de antalya da kendi dr umla haftaya 14 ünde var ama babamız da bi kendi gözüyle görsün diye bu cumartesi 7 sinde burda da bi gitmeyi düşünüyoruz . tatilde bayağı da yedim büyümüştür umarım :). allah hepimizin hamileliğinin kalanını rahat geçirsin inş

Canım bende antalyaliyim.. hangi hastaneye gidiyorsun..

Bir oğlum var, bu da kız olsun isterim. Kız hissediuorum zaten. Ama kısmet erkek de olsa olur yani

anladım canım. Sebeplere bakınca haklısın tabi. Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

Canim zor bir rumuzun var seni bir turlu etiketleyemedim :)
Naber napiyosun?
:) evet akılda kalıcı değil. Rumuz değiştirilemiyor sanırım :/ :) bir değişiklik yok sıkıntısız normal seyirde gidiyor. Yani görünürde öyle. İçerde durumlar ne bilmiyorum :) midemde az da olsa bulantı yanma ve gaz oluyor. Dayanılmayacak gibi değil. İş çıkışı serviste dayanmak biraz zor oluyor. Çalışırken gün içinde hamile olduğumu unuttuğum zamanlar oluyor bel ağrıları hatırlatıyor :) günler geçmiyor gibi geliyor. Cumartesi kontrol var. Bakalım ne olacak her şey yolundadır umarım. İki gündür iğnemi kendim yapıyorum ona da alışıyorum galiba :) sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…