2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
bu haftalarda olur yaziyo bi kac yerde ama ilac falanda almayinca cok zorluyor ya mide bulantısı da cabası bu arada ben isim değiştirdim takvimide kaldırdım nedense nazar olma düşüncesi geldi kalbime ya
Canım öyle düşünme ya, rahat ol, her yerden nize zarar geleceğini düşünerek yaşayamayız, güzel düşünelim, güzel olsun, ama benim çevrem gebe olduğumu bilmiyor, nülerleysen zamanlarda söyleyeceğim.. ama nazardan değil de kızım daha çok küçük söylemek istemiyorum şu an..

Günaydın hanımlarr gebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.

Günaydın hanımlarr gebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.
günaydın valla ben yakın bi iki ark öğrenir öğrenmez, bir de iş yerinde çalışma şartları gereği hemen söyledim. ailelerede keseyi görünce, tanıdıklara da kalp atımından sonra yavaş yavaş söyledim

gunaydin.. benim esim kuzenine falan söylemis annesine söyledi onun disinda sadece kendi ailem biliyor ama amcalar halalar kuzenler falan hic bilmiyor.. sanirim ben 12-13 haftalarda söylerim.. 1 ay sonra gibi.. benim söylememe sebebim akrabalarimin gözunden korkuyo olmam :) nazar degmesinden..

Günaydınn. Biz kalp atışını duyduktan sonra söylemeye başladık herkese. Yani 6+4 de :) böyle güzel bir şeyi paylaşmak lazım. Herkes çok sevindi. Hem yanımda sigara falan içirtmiyorum dikkat ediyor herkes bildiği için.

günaydın kızlar
ikili test için 14 kasımı bekliyorum ama geçmiyor zaman artık görmek istiyorum bebeğimi en son 14 ekimde gördüm çok meraklanıyorum.
bu arada ben kan testinde sonucu öğrenir öğrenmez aileye söyledim hepsi biliyor o günden beri yakın çevremdekilere de gördüğüm ilk fırsatta söyledim.çnkü ben 7 yıllık evliyim 7 kasımda 8e giriyoruz artık insanlar olmuyor mu acaba diye düşünüyorlardı bende her sorduklarında sinir oluyordum o yüzden hemen söyledim alın size çocuk der gibi oldu

gunaydin :) banada 28 kasim gibi yapariz dedi doktor bende ayni durumdayim cok merak ediyorummmm.. iyi dayanmissin ben 10 gun önce gördum simdiden yine merak ediyorum

Benimde doktor randevum 14 kasımda :) o gün evlilik yıl dönümümüz. Ama 11. haftaya denk geliyor doktor ense kalınlığına bakıcak. 2 li taramayı 12 ya da 13. haftada yaptır en iyi o haftalarda sonuç veriyor. 11 erken dedi. Bilginiz olsun. Bende sabırsızlanıyorum bebişimi görmeye geçen sefer hareket etti bu sefer çikolata yiyip gidicem bakalım neler yapıcak miniğim

canım 14 kasımda 11+1 oluyoruz yani 11 doluyor 12ye giriyoruz bilmiyorum benimki 14 kasımda gel ikili test için dedi ama yine sorarım gittiğimde

canım 14 kasımda 11+1 oluyoruz yani 11 doluyor 12ye giriyoruz bilmiyorum benimki 14 kasımda gel ikili test için dedi ama yine sorarım gittiğimde
Doktorum bana o hafta için erken dedi ama bende aynı şekilde 11+1 olucam günlerimiz aynı zaten. Sen yinede bir sor canım.

günaydınn, ben herkese söyledim herhalde çevremde, iş yerim hariç:) birde çok yakın 2 tane arkadaşım var uzun süredir bebek sahibi olmak için tedavi görüyorlar, suçlu hissediyorum kendimi söyleyemiyorum bir türlü onlara
ben 2li test yaptırmayı düşünmüyorum ama gitmişken cinsiyetide öğrenmek istiyorum o yüzden herhalde kasımın 23-24ü gibi giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…