2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bence o arkadaşlarınada söyle cnm bende tedavi görmüş biri olarak söylüyorum. başkalarından duymaları daha kötü Allahim onlarada verrsin en yakın zamanda inşallah

Bence o arkadaşlarınada söyle cnm bende tedavi görmüş biri olarak söylüyorum. başkalarından duymaları daha kötü Allahim onlarada verrsin en yakın zamanda inşallah
o da doğru ama bir türlü giremiyorum lafa, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden ama çok üzülüyorum.

Canım ultrason ölçümü ve sat uyumlu çıkıyor mu senin..
canım testlerin adını yazıyorum şimdi;
Biokimya: glukoz, üre, kreatinin, alt, ast
hemogram(22 parametre)
Koagülasyon; Parsiyel Protrombin zamanı
hormon: tsh, ft3, ft4
infeksiyon : anti hiv, cmv, rubella, toksoplazma, vdrl ( bunlardan sadece vdrl vardı sağlık ocağında yapılan diğerlerini doktorla görüşücem olmadı dışardan yaptırıcam)
hepatit: hbsag, anti hbs, anti-hcv

Çok sağol canım.. sanırım koagülasyon yok sadece bende..

11+1 de 12 haftaya girmis oluyorsunuz zaten
Vallahi doktoruma dedim 11+1 de gidicem zaten o haftada mı yaptırıcam dedim oda 11 de çok güvenilir olmaz dedi. Doktorumun söylediğini söylüyorum bende biliyorum literatürde 11-14 arası olduğunu. herkes ne zaman isterse o zaman yaptırsın.

o da doğru ama bir türlü giremiyorum lafa, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden ama çok üzülüyorum.
Benimde öyle bir arkadaşım var ama herkesle birlikte öğrendi. Geldi tebrik etti darısı başıma dedi ama herkes tebrik etti eşi falan hiç bişey demedi. Bir dahada görüşmedik ama grubumuzda hamileler çok oldu eninde sonunda öğrenicek sizden duysun bence.

günaydınlar :)
Benim bulantım 2 gündür yok korkmaya başladım yaa, ağrılarım da azaldı.. kötü birşey yoktur değil mii..

günaydınlar :)
Benim bulantım 2 gündür yok korkmaya başladım yaa, ağrılarım da azaldı.. kötü birşey yoktur değil mii..
Arada oluyor öyle bendede olmuştu 2 gün bulantım olmadı diye korkmuştum ama doktora gittiğimde bebişim gayet iyiydi. 8. Haftada hafifledi benim. Arada oluyor ama ilk haftalar gibi değil. Kasık ağrısıda aynı şekilde ilk haftalar oluyor sonra geçiyor. Zaten göğüsler maşşallah herşey yolunda diyor

Kızlaar günaydınn. sanırım farenjit oluyorum boğazım şişmiş önerebilceğiniz doğal ilaç vs varmıı

Bende faranjitim günlerdir geçmedi çok fena herşeyi yapıyorum geçmiyor. Hatta şu anda ballı limonlu zencefilli su yaptım onu içiyorum.

çok korkuyorum ilerlemesinden ve antibiyotik kullanmak zorunda kalmaktan sarımsak yicem bolbol daha önce öyle geçirmiştim antibiyotiksiz. inşallah bu seferde işe yarar.

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Eltim de 3 aylık hamile, doktor kesin olmamakla beraber erkek gibi duruyor demiş, acaba biz ne zaman öğreneceğiz?
Ben kasım 20lerinde gideceğim doktora, 9 hafta falan olacak galiba, ya da 10 hafta, bilemiyorum.

Kızlar ben çok iştahsızım ya, hiç bir şey yemiyorum. Ne olacak bu halim?

Çin takvimine göre cinsiyet baktınız mı hiç?

Ya benim göğüslerim fe fazla şişmedi

Gunaydin kizlar hastalara gecmis olsun sifa versin rabbim sabah kan verdi m dr istedi genel hamilelik teatleri banada 2li test icin gun verdi 13.haftaya aslinda istemiyordum bu testi ama druma guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…