2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
çok korkuyorum ilerlemesinden ve antibiyotik kullanmak zorunda kalmaktan sarımsak yicem bolbol daha önce öyle geçirmiştim antibiyotiksiz. inşallah bu seferde işe yarar.
Antibiyotik kullanılmıyor zaten ben sarımsakta yiyemiyorum burnumda çok fena kaç gün oldu geçmesini bekliyorum artık.

Antibiyotik kullanılmıyor zaten ben sarımsakta yiyemiyorum burnumda çok fena kaç gün oldu geçmesini bekliyorum artık.

Ben kullandım antibiyotik, doktor daha da hastalanırsan hastalığın zararı daha çok bebeğe demişti.. Kullanılıyor yani hamilelikte korkulacak bir durum değilmiş.

İnşallah yolundadır herşey benim de.. Gerçi doktorum yolunda gitmeyen birşey varsa anne bizden daha çabuk anlar demişti.

Ben kullandım antibiyotik, doktor daha da hastalanırsan hastalığın zararı daha çok bebeğe demişti.. Kullanılıyor yani hamilelikte korkulacak bir durum değilmiş.
aynen öyle benim rutin testlerde cok yogun idrar yolu engeksiyonu cikti doktorum hemen antibiyotige baslamamiz lazim dedi.. kultur istedi neyden kaynaklandigini ögrenip en etkili antibiyotiki vermek icin..

aynen öyle benim rutin testlerde cok yogun idrar yolu engeksiyonu cikti doktorum hemen antibiyotige baslamamiz lazim dedi.. kultur istedi neyden kaynaklandigini ögrenip en etkili antibiyotiki vermek icin..
Gebelikte genelde monurol veriyorlar.. ben ilk geneliyim de çok içtim.. son aylarda çok fena oluyor..

kizlar d vitamin eksikligi icin calcimax d verdi doktor.. icmek cehennem gibi ya.. eksime yapiyo fena sisiriyo beni.. kullanan varmi

sabah kadar huzurla uyuyamıyorum ya kabus ya sık uyanıyorum. ne güzel rüya görmüşsün

Kızlar grip aşısını sordum doktoruma, yaptır çok iyi olur senin için dedi.. Yaptırmayı düşünenler varsa fikir olsun diye yazayım dedim..

Demek antibiyotiklik değilmiş durum, ben 4 doktordan teyit ettim o zaman, mecbur kalınca kullanılacak çaresi yok demişlerdi..
Az önce görüştüm doktorumla sen öyle deyince içime kurt düştü çünkü çok kötüyüm. Oda mutlaka dahiliye ya da kbb uzmanı görsün seni antibiyotik başlamak gerekebilir dedi. Hastaneden randevu aldım hemen 12 de gidicem. Benim her sene 1 kere olur böyle antibiyotiksizde geçmez. İyi ki yazdın sağolasın.

Gunaydinn kizlar benmde ikili teest 13kasimda hayirlisyla bakalm nolcak bende 11+1 oluyorum sorun yok yani zaten kimse bebegi down sendromlumu die merak etmioki amac bebis iyimi gormek benim icin hastalik ihtimali onemsiz ayrinti bi tup kan alincak ve ense kalinligi olculcek okdar allah herkesin evladini kucgina almayi nasip etsinnn

gunaydin cnm.. aynen öyle ins hepimiz guzel guzel haberlerle döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…