2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende hastanede çlaışıyor cok kötü grip oldum. Göğüste çalışıyorum. doktorum muane etti ilaç yerine bana karabiberli çay limonlu gece yatarken zeytin yagına limon sık iç dedi boğazlarım içinde tuzlu suyla gargara yap dedi

ben baktım canm KIZ çıktı ama doğruluk payı nekadardır bilemiyorum :)

Günaydım hanımlar

Off bu uyku problemleri. Sabah ezanından önce uyanıyorum. Sıcak basıyor. Yataktan çıkıp salona falan gidip yatıyorum. Ama doğru düzgün uyuyamıyorum. Akşam da 10.30 gibi uyku akıyor gözümdem.

Birde geçen sabah da oldu bu ssbah da. Burnum kanıyor. Birkaç dakika güçlü bir şekilde sonra günüm ağır geçiyor. Uyku halim oluyor.

Bende bebegimi görmek icin cok heyecanlıyim. Hareketlenmis olacak o zamana kadarda

burun kanaman tansiyonunla ilgili olabilir mi bence bi acile gitsen için rahat eder

Lan sulandırıcı kullanıyor musun? Ya da iğne veya balık hapı Omega 3? Onlar da yapıyor...hamilelikte olabiliyor burun kanamaları..

Kızlaar günaydınn. sanırım farenjit oluyorum boğazım şişmiş önerebilceğiniz doğal ilaç vs varmıı
bol mandalina portakal nar ye veya bunların sularını kendin sık iç bol bol vede tavuklu, domatesli çorbalar iyi ye. imkanın varsa hep yatış pozisyonu vücut yorulmasın hemen toparlansın

bana erkek dedi çin takvimi

gunaydin.. bende aksam 11de ytip sabahin körunde uyaniyorum geri uyuyamiyorum kanama normalmis bendede bir iki defa oldu

burun kanaman tansiyonunla ilgili olabilir mi bence bi acile gitsen için rahat eder

Lan sulandırıcı kullanıyor musun? Ya da iğne veya balık hapı Omega 3? Onlar da yapıyor...hamilelikte olabiliyor burun kanamaları..

Benim burnum hamilelikten önce de hep kanardı zaten. Damarlarım kanamaya çok müsait. Gene bir çatlak var o kanıyor. Ama çok halsizlik yapıyor bu sefer.

Omega 3 kullanıyorum. Hamile kalmadan önce başlamıştım. Yaklaşık 3 aydır her gece içiyorum.

erkekse genelde 2li tarama testinde gösteriyormuş görümcem ozaman öğrenmişti. :) ama kızsa belki 1-2 hafta bekletir :)

Canım bebeğin pozisyonu ile alakalı kızımı 12+0 da doktora öylesine belli mi dedim %90 kız ailenize soyleyebilirsiniz dedi,ama arkadaşımınki 4. Ayda bile göstermedi kendini velhasıl erkekti

Günaydın hanımlarr gebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.
canım ben de söylemedim. Önce düşük yaşadım sonrasında açıklamak da ayrı sıkıntı. Gerçi onda da ben söylememiştim sağa sola ama. Şimdi sadece aileler ve yakın bir iki arkadaşım biliyor. Aslında üç ay geçene kadar kimseye söylemeyelim diyorduk ama doktor için il merkezine gidiyoruz ordan anlaşılacaktı :) hem ne kadar az kişi bilirse o kadar edepli bir çocuk olur diyorlar ama bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…