- 4 Kasım 2015
- 276
- 376
- 18
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #6.841
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Eltim de 3 aylık hamile, doktor kesin olmamakla beraber erkek gibi duruyor demiş, acaba biz ne zaman öğreneceğiz?
Ben kasım 20lerinde gideceğim doktora, 9 hafta falan olacak galiba, ya da 10 hafta, bilemiyorum.
Kızlar ben çok iştahsızım ya, hiç bir şey yemiyorum. Ne olacak bu halim?
Çin takvimine göre cinsiyet baktınız mı hiç?
ben cin takvimi rus takvimi ne varsa hepsine baktim haha :) eglence olsun diyeben baktım canm KIZ çıktı ama doğruluk payı nekadardır bilemiyorum :)
% 50 ihtimal kiminin tutuyor kiminin tutmuyorben baktım canm KIZ çıktı ama doğruluk payı nekadardır bilemiyorum :)
ben cin takvimi rus takvimi ne varsa hepsine baktim haha :) eglence olsun diye
evet erkek erken gösteriyomus :) ay ne guzel heyecanlar ya sabirsizlikla bekliyorum ögrenmeyierkekse genelde 2li tarama testinde gösteriyormuş görümcem ozaman öğrenmişti. :) ama kızsa belki 1-2 hafta bekletir :)
evet erkek erken gösteriyomus :) ay ne guzel heyecanlar ya sabirsizlikla bekliyorum ögrenmeyi
Bende bebegimi görmek icin cok heyecanlıyim. Hareketlenmis olacak o zamana kadardaGunaydinn kizlar benmde ikili teest 13kasimda hayirlisyla bakalm nolcak bende 11+1 oluyorum sorun yok yani zaten kimse bebegi down sendromlumu die merak etmioki amac bebis iyimi gormek benim icin hastalik ihtimali onemsiz ayrinti bi tup kan alincak ve ense kalinligi olculcek okdar allah herkesin evladini kucgina almayi nasip etsinnn
Günaydım hanımlar
Off bu uyku problemleri. Sabah ezanından önce uyanıyorum. Sıcak basıyor. Yataktan çıkıp salona falan gidip yatıyorum. Ama doğru düzgün uyuyamıyorum. Akşam da 10.30 gibi uyku akıyor gözümdem.
Birde geçen sabah da oldu bu ssbah da. Burnum kanıyor. Birkaç dakika güçlü bir şekilde sonra günüm ağır geçiyor. Uyku halim oluyor.
Günaydım hanımlar
Off bu uyku problemleri. Sabah ezanından önce uyanıyorum. Sıcak basıyor. Yataktan çıkıp salona falan gidip yatıyorum. Ama doğru düzgün uyuyamıyorum. Akşam da 10.30 gibi uyku akıyor gözümdem.
Birde geçen sabah da oldu bu ssbah da. Burnum kanıyor. Birkaç dakika güçlü bir şekilde sonra günüm ağır geçiyor. Uyku halim oluyor.
bol mandalina portakal nar ye veya bunların sularını kendin sık iç bol bol vede tavuklu, domatesli çorbalar iyi ye. imkanın varsa hep yatış pozisyonu vücut yorulmasın hemen toparlansınKızlaar günaydınn. sanırım farenjit oluyorum boğazım şişmişönerebilceğiniz doğal ilaç vs varmıı
bende 28 kasim gidecem ins. bugun ilac icin gidecem o arada bi bakariz ins bebise :)bana doktorum en son geçen haftaki kontrolümde 21 kasımda 2 li testte görüşürüz artık dedibeklemek zor elimden gelse bu haftada gidicmem bebişi görmeye :)
bana erkek dedi çin takvimiGünaydın kızlar. Nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Eltim de 3 aylık hamile, doktor kesin olmamakla beraber erkek gibi duruyor demiş, acaba biz ne zaman öğreneceğiz?
Ben kasım 20lerinde gideceğim doktora, 9 hafta falan olacak galiba, ya da 10 hafta, bilemiyorum.
Kızlar ben çok iştahsızım ya, hiç bir şey yemiyorum. Ne olacak bu halim?
Çin takvimine göre cinsiyet baktınız mı hiç?
gunaydin.. bende aksam 11de ytip sabahin körunde uyaniyorum geri uyuyamiyorumGünaydım hanımlar
burun kanaman tansiyonunla ilgili olabilir mibence bi acile gitsen için rahat eder
Lan sulandırıcı kullanıyor musun? Ya da iğne veya balık hapı Omega 3? Onlar da yapıyor...hamilelikte olabiliyor burun kanamaları..
erkekse genelde 2li tarama testinde gösteriyormuş görümcem ozaman öğrenmişti. :) ama kızsa belki 1-2 hafta bekletir :)
benim karnim ve kollarim kilo alip vermekten zaten komple catlak.. sukur artik beyazladi.. daha nekadar catlayabilir bilmiyorum.. malesef cizgi cizgi karnim ve kollarimÇatlaklar için önlem almaya başladınız mı?
canım ben de söylemedim. Önce düşük yaşadım sonrasında açıklamak da ayrı sıkıntı. Gerçi onda da ben söylememiştim sağa sola ama. Şimdi sadece aileler ve yakın bir iki arkadaşım biliyor. Aslında üç ay geçene kadar kimseye söylemeyelim diyorduk ama doktor için il merkezine gidiyoruz ordan anlaşılacaktı :) hem ne kadar az kişi bilirse o kadar edepli bir çocuk olur diyorlar ama bilmiyorum :)Günaydın hanımlarrgebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?