2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Günaydın hanımlarr gebeliğinizi ne zaman söylediniz? Ya da söylemeyi düsünüyorsunuz? Benim 10 hafta bitti bugün 10+1 oldum. Hala çok yakınlar dışında söylemedim.

Ben kalp atışlarını duyana kadar çok yakınlara söyledim. Duyduktan sonra biraz daha açıldım. Çok şükür bir problemim yok o yüzden şimdi görüştüğümde söylemek istersem söylüyorum karşımdakine

Yakın sizinle günlerimiz. Biz geçen gittiğimizde bebeğimizin hareketlerini bile gördük. Bacaklarını sallıyordu

merhaba kızlar, bende 8 +4 gunluk hamıleyım. bulantılar ve halsızlik benım de sorunum üstelik çalışıyorum ve eve geldğimde tamamen bitmis durumda oluyrum. Umaraım bu zor zamanlar cabuk gecer ve bebişlerimizi kucagımıza sağlıkla alırız:)

Bende de burun kanaması oluyordu ilk hamilelikte. Doktorum omega yu kesti. Kanama yaptığı için. dört aylıkken sonra tekrar başlattı

memintolar tombikto oldu valla aldılar yürüdüler

ben baktım canm KIZ çıktı ama doğruluk payı nekadardır bilemiyorum :)

bana erkek dedi çin takvimi

Benim de kız çıkıyor ama meraklardayım doğrusu.

O herkeste var galiba, aşırı yorgunluk, uyku hali. Ama zamanla geçer herhalde.

Kızlar hiç bebek için alışveriş yapan var mı? Neleri var bebeklerinizin?

Bir de kendine kıyafet alan oldu mu?

bence arkadaşlarına söyle. Sakladığını duyduklarında içleri daha çok acır emin ol. Yani benim bir arkadaşımda öyle oldu. Kuzeni hamile olduğunu söyleyememiş. O da üzülmüştü baya ben acınacak halde miyim de söylemiyorlar diye.

Ben kendime pantolon aldım. Çok rahat valla geciktirmeden alın. Ne de olsa mecbur alınacak erkenden alayım rahat rahat giyeyim dedim.

Bebitonun cinsiyeti belli olmadığı için daha ona hiç bir şey almadık.

Alışveriş için çok erken diye düşünüyorum ben. Önceki gebeliğimi 8. Haftasında kaybettim o yüzden 6 7 aylık olana kadar bebek için bir şey almam :) büyüsün biraz inşallah.

bol mandalina portakal nar ye veya bunların sularını kendin sık iç bol bol vede tavuklu, domatesli çorbalar iyi ye. imkanın varsa hep yatış pozisyonu vücut yorulmasın hemen toparlansın

çok çok sağol imkanım yok malesef çalışıyoprum ama rapor alırım kötü olursam. kemik suyuna çorba yaptırim anneme bari . iyi geldi aklıma çok teşekkürler.

ben bebek icin hm den corap aldim "born to be loved" yazan birde minicik beyazli yesilli bir body.. kendime bise almadim ama artik pantolon ve taytlarim cok dar. fena sisim evdeyken pijama giyiyorum bolca elbise giyiyorum onun icin bir iki hafta icinde gidip rahat biseler alayim cikinca giyecek biseyim olsun.. kendimi hep cok zor tuttum bebek icin fazla sey almamak icin ama insallah bu ilk riskli 3 ayi gecirdikten sonra yavas yavas almaya baslicam..

Ben kendime pantolon aldım. Çok rahat valla geciktirmeden alın. Ne de olsa mecbur alınacak erkenden alayım rahat rahat giyeyim dedim.

Bebitonun cinsiyeti belli olmadığı için daha ona hiç bir şey almadık.
bende bu aralar alacam fena sisim hic rahat edemiyorum

bende beli lastıklı tayt pantolonlardan aldım, kendı pantolonlarım karın bolgemı sıkar olmuştu,lastıklıler cok rahat. bebiş için henüz bişey almak erken dıye dusunenlerdenım. bir düşük yaptım bende ve cinsiyet oğrenene kadar bısey almıcam sanırım tabı kendımı engelleyebılırsem :):)

Gunaydin kizlarr :) ben butun takvimlere baktim hepsinde kiz cikiyor. Esim ruyasinda kolunda pembe kurdele olan bebek gormus. Bi dee ruyamda bana kiz bebek verdiklerini gordum ama tum bunlara ragmen bana erkek gibi geliyor :) gonlumden gecen kiz bebek ama saglikli olmasi en onemlisi tabi, yakisikli kucuk bi delikanli da hic fena olmaz dogrusu :))

haklisin cnm bende 3 ay bitsin öyle yavas yavas slacam.. lastiklilerden bi bakim bende

Rahimde kanama alanimda yok nerden geliyo bilmiyorum..ara ara kahverengiboluyo..dun ayakta cok kaldim evde bi ara koyu bordomsu gibi gelmis..doktor eski kandir demisti...igne falan kullaniyomusun ben dun tekrara basladim kan sulamdiriciya..

Dikkat et kendine çok ayakta kalmamaya çalış. Dinlen evde. Ben iğne filan kullanmıyorum. Folic asit birde troidim var lervotiron kullanıyorum.

gunaydin cnm. ben hic bisey hissetmiyorum esimin akrabasi erkek dedi annem erkek dedi ama kardesim kiz diyo ve biliyorumki esim minicik babasina duskun bi kizi cok ister:) cok tatli bi video var kiz polis babasina cok duskun onu izleyip durduk dun :) link atayim cok tatli masallah

Bizimkiler de hep erkek tahmininde bulunuyor ondan bana da oyle gelmeye basladi herhalde cnm :)) ayy valla cok merak ediyorum ama daha 2li teste bir ay varr 1 aralikta randevum :) drlar o zmn cinsiyeti söylüyorlar mi acaba. Bazi topiclere baktim 16. haftada cinsiyeti hala ogrenemeyenler varr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…