2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hepimiz öyleyiz. Ben dayanamayip arada baska bir doktora gittim bir kere. 3 hafta sonra gel demisti kendi doktorumda. Sali günü gideceğim ama 3 hafta gecmek bilmedi.
Benim de randevum salı günü.. 10+3 oluyorum.. ama benimki ultrasonda daha gec çıkıyor.. yumurtlama günüm adetinin 18. Günü sanırım..

muteahhitten alacaz insallah ama 6 aylik kira sözlesmesi yaptik ne olur ne olmaz daireden memnun kalmazsak. ilk 6 ay kira olacak sonrasi icin satis olacak insallah memnun kalirsak.

Hepimiz öyleyiz. Ben dayanamayip arada baska bir doktora gittim bir kere. 3 hafta sonra gel demisti kendi doktorumda. Sali günü gideceğim ama 3 hafta gecmek bilmedi.
Ben de dusunmuo değilim. Yakınlardaki bi yer var haftaya oraya mı gitsem.

Muayeneden çıktım. Elhamdülillah kalp atışı göründü. Sonraki kontrol 1 ay sonra.
Cook sevindim canim darisi benim basima inşallah kac haftalik duymus oldun ben gittigimde 7+4 olucam inşallah duyariz inşallah bi sorun olmaz

Evet ismini görünce dedim bi ugrayim... ) insallah Allah soyletiyordur ikiz diye saglikla sihhatle olurlar inşallah.. sen nasılsın bebisin nasil cinsiyet belli oldumu
Insallah cnm saglıkla bi gelsinler.
Cinsiyet icn erken daha 7 haftalık bebiş.
Pazartesi kontrolum var kal atışı için bakalım inşallah bir sorun çıkmaz .

Günaydın hanımlar. Bugün 8. Hafta bitti fakat idrar yolları enfeksiyonum var. Gecen hafta antibiyotik kullandim dün tekrar test yaptırdım yine çıktı
Su fazla içemiyorum midemi bulanıyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz.

Ben doğum yapana kadar monurol kullandım.. bende de çıkardı hep.. bir sorun çıkmaz canım

Umut her zaman var canım benim. Allah geride kalanlara sağlık nasip etsin. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza alırız. Çok geçmiş olsun böbrek tadı çok fena eşimde var çok çekiyo oda. Allah sağlık versin herkese canım benim.

bizim icin gercekten biraz öyle oldu. benim icime ayrica bir guc geldi. hersey cok guzel olacak diye umuyorum
İnşallah herşey istediğin gibi olur bende taşınmak istiyorum bu apartman amormal insan dolu bebek ile burda yaşamak çok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…