2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Korkma cnm uzun sure ayni pozisyonda kalmak gebeler icin uygun degil oyuzden kasilmistir gecer yani haraketsiz kalmamaya bak:)
Ay ne zamandır erteliyordum arada arkaya yaslandım ama arada yine de öyle olmuş aklım çıktı aman valla şu uzun süre yatan hastaların kullandığı havalı yatak alcam yakında kendime.

Merhaba arkadaşlar bende bugün kontrolde minnağımın hareket ettiğini gördüm dahaçok küçük 2,4cm ama hareket ettiğini görmek ayrı bi heyacanmış. Bu arada cinsiyet için bi yöntemde 7-9 hafta arası kesede bebeğin konumuna göre bakıyorlarmış solda ise erkek sağda ise kız diyorlar bilgisi olan varmı

gözun aydin.. benim bildigim kadariyla sag sol pek farketmiyor cinsiyet ögrenmek icin ama belki dogrudur

Senin annenin ilk cocugu kizmi erkekmi bazen oylede diolar:)

Gebelikte gerinmek iyi değil yukarı uzanmak da birşey olmamıştır canım.. ama artık dikkat et

Doğum fotoğrafçısı sayesinde istanbuldaki hastane de farketmişler karıştığını. Benim doğumum da olacak fotoğrafçı :)

fotografcidan rahatsiz olmaz mısın rahatsız olurum ya elimden gelse 1 ebe bulup evde dogurmak isterdim ben :)
Niye olayım çok güzel birşey o anları yakalamak film gibi yapıyorlar albüm hazırlıyorlar. Her anın hatırası oluyor çok güzel bişey fotoğrafcım bile belli şimdiden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…