2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Fbtl ve newmoon maaşallah nede guzel resimleri var bebislerin yarinda biz gidecegiz bakalim insaallah guzel haberler le doneriz birde benim toksoplazma sorunu var ona nediyecek bakalim

Fbtl ve newmoon maaşallah nede guzel resimleri var bebislerin yarinda biz gidecegiz bakalim insaallah guzel haberler le doneriz birde benim toksoplazma sorunu var ona nediyecek bakalim
Teşekkür ederimmm. Ben öğrendiğimden beri ciğ ete dokunmuyorum. Risk olusturabildiğini duymustum o yüzden. Bir sorun yoktur insallah.

Daha once toksoplazma geciren arkadaslar yardim edermisiniz benim degerlere bir bakarsaniz cuma dr a gidecem gostermek icin sanki normal deil gibi igm. 0.61 igg. 32.9 anti rubellada 335.7 sizce nasil sizlerin nasildi
Kizlar degerlerim boyle bir bakarmisiniz

Canim masallah minik kuzuya. Bende haftaya kontrole gitcem inşallah. Bu arada sen hangi dr a nereye gidiosun bende ankaradayim ve baya arastirmistim
Medicanada seda tamsoy atlımana gidiyorum. Sen kime gidiyorsun ben memnunum ama daha iyi birini bulsam değistiririm.doktordan memnunum ama hastaneye cok iyi deselerde süphelerim var. Lüks yenidoğan ünitesi var evet ama kötü seylerde okuyunca tedirginim biraz.

Evet bende arastirmistim orayı ben hastahaneye değil de muayhane neye gidiyorum nurten boyraz fena değil tabi ama pimpirik oluyoruz galiba beğenmiyoruz kolayca ama dr normal doğum savunucusu ilaç vermeyi sevmio bunlar hoşuma gitti

B
Merhaba teyzelerimmm başardim sonunda 11+1 günlüğüz burada kipır kıpır durmadim doktorum tahminde bulunmadi ama kız hissediyorum ben.
Maşallah canım çok tatlı herşeyi belli olmuş artık Rabbim sağlıkla kucaklarımıza da almayı nasip etsin inşallah. Böyle resimler görünce hem çok mutu oluyorum hemde duygusallaşıyorum birde bende görmek için sabırsızlanıyorum

İyi akşamlar 2 saat ders çalıştım belim tutulmuş tv ye bakarken boş bulunup belimden tutup arkaya doğru gerindim önce karnımın üstünde 1 saniye sonra bütün karnımdan aşağı şiddetli ağrı girdi yaaa şisdetli bi karıncalanma gibi uzanınca geçti çok korkuyorum bir şey olur mu hiç yaptığım bi şey değildi sizce ne olur aklım kaldı hastaneye gitsem bir şey yapmayacaklar biliyorum.

İnşallah tutulmuş yerin ani hareketine bağlı bi yansıyan bi ağrıdır.

Ne zaman randevun? 4 gün var aramizda bence görebilirsin gittiğindee:) çok heyecanli gerçekten.

Korkma cnm uzun sure ayni pozisyonda kalmak gebeler icin uygun degil oyuzden kasilmistir gecer yani haraketsiz kalmamaya bak:)

Açikcası çok memnunum doktordan ama iste yinede acaba diyorum. Cok ilgili açıklayıcı ve heran ulaşabiliyorum en önemlisi. Hastaneden emin olamadim ama karar vermem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…