2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
İyi geceler kızlaar. Benimde bugün randevum vardı aynı zaman evlilik yıl dönümümüzdü ancak yazabiliyorum yemek vs. geç geldik eve. Bebişimiz çok iyimiş maşşallah doktorum tam 11+1 günlük çok uyumlu gidiyor günüyle süper dedi. Kendiside baktı ense kalınlığına gayet ince zaten incesi makbul çok güzel bir sorun yok çok iyi gelişiyor dedi. Tarama içinde en iyi sonuç veren hafta 12-13. hafta ama sen 13 de git üstten net gözüksün alttan bakmasınlar dedi. 2 hafta sonrada ona gidicem. Çok iyi geçti çok şükür kıpır kıpır hareket etti. Evdede izledik cd sini bol bol :) Hatta 11. hafta ama şimdiden söylüyorum çok sevimli bebişin suratı babası gibi, babasına benzeyecek hatta kemik yapısı da babasına çok benziyor dedi :)

Kan sulandırıcı iğne kullananlar,
Beni çok yakıyo iğne dayanamıyorum ya bi hemşire eşime zayıflığımdan dolayı olabilir demiş ben 48 kiloyum sizler kaç kilosunuz ayıptır sorması acaba zayıflıkla alakasi var mı ki

Dayanamıyorum artık iğnelere ya

Haklisi valla bende tek doktora bagli kalmiyorum..3 ayri doktora gidiyorum..burdaki kadin dogumcuya kalsa igneyi kullanma dedi bana bende kanamam var diye 1 hafta kullanmamistim o zaman ama icim icimi yedi hatta sizlererde sordum diger docent olan doktoruma gideyim mi diye iyi ki gittim kuzumu gordum kalp atisini aldim igneler devam ettim...tek doktor yaniltiyor bilgi birikimi farkli hepsinde..

Kollarına bacağına geç canım. Artık sertleştiği için acıyor tabi bende zayıfım yağ yokki vücuttan ondan daha çok acıyor bizim yapıcak bişey yok dayanıcaz mecbur.

Canim buz aküsü kullan ben öyle vuruyorum sogukla uyusturuyorrum daha sonra igneyi batirip yavas yavas ilaci sıkıyorum..

Kollarına bacağına geç canım. Artık sertleştiği için acıyor tabi bende zayıfım yağ yokki vücuttan ondan daha çok acıyor bizim yapıcak bişey yok dayanıcaz mecbur.

Zaten göbeğe hiç dayanamadığım ićin bacak ve koldan vuruluyorum canım senin de mi cok acıtıyor?

Canim buz aküsü kullan ben öyle vuruyorum sogukla uyusturuyorrum daha sonra igneyi batirip yavas yavas ilaci sıkıyorum..

Bi deneyeyim canım sağol buz aküsü dediğin nedir? Buzluktan çıkan kutu gibi şey mi?

Günaydın hanımlar, Herkese merhaba , Bende 7+5 günlük hamileyim.İnşallah hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Kafamı kurcalayan bir şeyi sizlere de sormak istiyorum.Normalde günde 1 tane decavit kullanıyorum aynı zamanda son 1 haftadır akşamları progestan alıyorum lekelenme olunca doktor verdi. decaviti öğlen saatlerinde alıyorum yalnız dün akşam dalgınlığıma geldi eşimle konuşurken progestan yerine decavit içtim, yani 8 saaat arayla decaviti 2 kez kullanmş oldum. bebeğim daha çok küçük zararı var mıdır bilemiyorum,inşallah yoktur. Eşim bir şey olmaz sonuçta vitamin dedi ama benim içim hiç rahat değil. Sonuçta en hassas dönemlerdeyiz, herşeye bu kadar dikkat ederken nasıl böyle bir hata yaptım inanın bilemiyorum....

gunaydin zarari yok bence hergun iki katini icsen tamam ama bikere 8 saat aralikla ictiginde bisey olacagini sanmiyorim

Bende clexane kullanıyorum. ilk günlerde çok yakıyor ama şimdi çok rahatsız olmuyorum.zayıflıktan değil bence. Göbekten yap ama etini sıkıştır öyle yap.enjeksiyon bitince o kısma bir süre bastır. Dün ayak üstü cafe de bile yaptım artık.

Haa bi de yavaş yavaş yap birden yapınca morarma ağrıyor. Yengeç hemşire koldan bir anda yaptı 1 hafta mor ve ağrıya gezdim.

PembeLokum
Buz akusu icinde sivi olan dondurucuda dondurulan bir kutu..eczacilar falanda kullaniyor bazi ilaclarin nakli sirasinda sicakta bozulmamasi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…