2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ay ben cok sukur yemek hep kendim yaptim hatta soganla salca kokusu genelde mide bulandirir ama benim cok hosuma gidiyodu.
ben iki aydir sanirim 5-6 defs yemek yaptim malesef. olan esime oldu geceleri hep fastfood yedi ama artik daha iyiyim. ben ilk haftalarimi ekmek peynir tursu meyveyle gecirdim. dun yemek yedim kötu oldum. biraz kendime gelince pratik seyler yapip buzlugu dolduracam insallah

kizlar sokaga veya barinaga birakmayin.. hayvanlar ne insanlara ne minicik bebeklere hastalik gecirmez ne gecerse insandan insana gecer. hayvanlsrla buyuyen cocuklar daha merhametli olur cok yarari var.bende kucuklugumde hep isterdim annem izin vermezdi buyudum aldim simdi ailem vazgecemiyo. esim öyle sokakta görunce sevmezdi anlatamam eve kac sokakta hasta yavru bulup tedavi ettirdigi :)) kedi köpegi olmayan anlamaz cogu zaman hele turkiyede cok yadirgarlar ama kanitlanmis zarari yok fazlasiyla yarari var.

DefaCTO dan 2 tane pantolon. Aldım çok şirinler.zaten fazla seçenek yok.bir Taba bir siyah aldım. Tavsiye ederim.birde siyah eşofman altı gibi yürüyüş pantolon Gibi bir pantolon Aldım fiyati 25 tl ve güzelde.
Evet nette görüyorum taba çok güzeldi ama paçası dar benim bacaklar biraz tombişko o yüzden dar paça giyemiyorum ama evde bitane pantolonumu kendim hamile pantolunana çevircem yapabilirsem nette görüyorum yapmışlar anneme dicemde yapalım diye kumaş bulursam rahat olur.

Ben hayvanların evde bakılmasına karşıyım dairelerde onları hapishaneye bırakmış gibi olunuyor ama bahçeli evlerde bakılsa daha mutlu olurlar diye düşünüyorum. Ayrıca kaç kere şahit oldum kedi köpek kılının çocuklarının büyüklerin ciğerine kaçtığına bir arkaşımın bebeği evde kedi olduğu için alerji oldu. bence bebekli evde hayvan (kuş dahi) olmamalı tercih.

Ay ins
Ay günlerimiz aynı gibi 12+ 2 mı senin . Doktora tahminini sordun mu. Banâ çıkıntı görmüyorm dedi . Kız mı dedim olabilir dedi ben de hiç anlamıom ama sanà kalbiii his tahmini yapiyim oğlan gibi
Ay inşallah kalbî his tahminin doğrudur.. cumartesi gitmeyi düşünüyorum.. ya da dayanamıyorum.. bugün mü gitsem ki.. bu araq 1 kızım var..

40 gündür mutfağın yolunu unuttum, eşim akşam gelip birde bana yemek yapıyor. Ertesi günü bile hazırlıyor kiyamiyorum ama mutfaktan nefret ettim. Tam bulantim geçmedi ama artık tüm gün sürmüyor koku hassasiyeti ve tiksinti aynen devam... Bende kendime gelince senin gibi çabuk şeyler yapmak için bekliyorum inşallah geçecek mide bulantısı öksürük bogaz agrisi grip derken çok hirpalandim ama yavas yavaş insanı sınırlara geliyorum

Aynen öyle, çevremdekilerin bebekli evde bu kediyi tutacakmısın falan sözlerine çok kızıyorum. O da bu evin bireyi sonuçta. Hatta çevreme 3. evladım geliyor diyorum. Başka bir şey hayvan sevgisi. Bırakmam kesinlikle sadece bebişim biraz büyüyene kadar izole edeceğim ama zor olacak pisim açısından

Ben de bitap durumdayım.. acınası halde..ev işleri yine birikti.. bu hamilelik ben de çok uyku yaptı..guel uykum var.. gerçi kızım 2.30 da uyanıyor meme yok tabi mama hazırla ver derken uykum kaçıyor, sabah da 6.30da uyanır, en geç 7.. her gün uykusuzum, bulaşık çamaşır birikiyor, ev tozlanmış, kızım peşimden ağlıyor, benim se uykum var halsiz im, zar zor yemek yaparsam yapıyorum, ya da aç kalıyorum..eşime zaten ayıracak vaktim yok kendime bile yok, hep yorgun hep uykusuz bir kadın bekliyor onu evde, akşam oturup çay içmeyi dizi izlemeyi özledim hiçbirşeye vakit bulamıyorum, artık çok yoruldum, bir tane karnında bir tane kucağımda çok zor.şükür yine de.

yani olabilir öyle dusunebilirsin ama bende mesela tamtersi dusunuyorum..bence kesinlikle sokakta karda kista sevgisizce buyumemeleri gerekiyo.. vocuklar hele ki zaten yenidoganlar zaten cok hassas ve alerji sadece hayvanlara karsi degil hemen hemen herseye karsi hassaslar. kucuklugunde kediyle köpekle buyuyen cocuklar zaten bagisiklik kzsniyo. farkli dusunmemiz normal

Çok yoğun rahatsız edici akıntı ile başım dertte. Bu sayfada bir arkadaşım paylaşmıştı winalite anion ped ile ilgili. İnternettede çok araştırdım. Neredeyse hiç şikayet yok . Akıntıyı resmen tedavi edici özelliği varmış pedlerin. Dün Bölge temsilcisi bayanla görüştüm. Hamileler için sakıncası yokmuş. Yarın kargoyu bekliyorum. İnşallah faydasını görürüm. Sizinlede paylaşırım.

illa ki biraz zor olur ama alisir ben sanmiyorum sorun olacagini :) bebisinde en iyi arkadasi olur kesin :))

gecmis olsun dikkat et kendine. bizde ev tasiyoruz ptesi yeni eve gececez mutfagi koliledim pek bisey yapacak durum yok ama haftaya artik insallah enerjimde yerinde olur bulantida tam gecmis olur guzel guel yemek yapmaya baslarim

faydasi olursa yazarmisin bende siparis vereyim

Canım ya Kıyamam, günlerdir bende öyleyim bakımsız sersefil ama elimde değil senin uykun var uyuyamiyorsun, ben derin uykuya Hasretim. Ev desen toz içinde eşim kadın tut diyor 60m2 kare eve ne kadıni diyorum adamın bir pazarı var diyemiyorum evi süpür diye bogazin tozdan da kötü olabilir dedi dr hafta sonunu bekliyorum temizlik için dinlene dinlene baktım olmadı cagiracagim kadını

Son düzenleme:
Canım maalesef insanlar sokaklarda hayvanlara yaşanacak bir alan bırakmadı. Her yerden kovuluyorlar. Sokaklara bırakılan su içme kaplarına bile insanlar müdahele ediyor. Birde büyükşehirlerde bahçeli bir alan ne yazıkki kalmadı. Hayvanlara yapılan işkenceleri saymıyorum bile :-(
Evcil hayvan çiğ et yemediği sürece düzenli olarak aşısını vurulduğu takdirde hiç bir şekilde tüyünden zarar gelmez. Aşılı ve bakımlı bir kedinin tüyü kıyafetlerimizdeki tüyler kadar zararsızdır. Bunu bizzat veterinerlerle ve çocuk doktorlarından teyit ettim.

canim gececek insallah. bir iki haftaya kendini daha toparlamis olursun kendine aksamlari azda olsa zaman ayirirsin.. senin isin bizimkinden dahada zor allah guc versin.

gecmis olsun dikkat et kendine. bizde ev tasiyoruz ptesi yeni eve gececez mutfagi koliledim pek bisey yapacak durum yok ama haftaya artik insallah enerjimde yerinde olur bulantida tam gecmis olur guzel guel yemek yapmaya baslarim
İnşallah canım ya ama yorma kendini uzanmak ağır kaldırma biliyorsundur da ne bileyim yine de uyarayim dedim. Gebeliğin tadını çıkaracağımiz günlere gelmek istiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…