2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar Günaydın ya ben 11 haftada yim belim ağrıyor ve lavaboya gittiğimde hafif leke gördüm Çok korktum nedendir dizce
Gunaydin canim. Benim basima gelmedi ama lekelenme yasayan cok arkadas var seni biraz bilgilendirirler ama bence yinede doktoruna sor cunku her insan farkli her gebelikte farkli. Bel agrisi ara ara bende de oluyo ama dinlenince geciyo senin devamlimi agrin?

Ya sabah uyandığında da başladı çok değil sma ağrıyor kalcan in üst k8smu bi de lavaboya gittiğimde sulu leke görüyorum 9 da fotoğraf gitcem çok korktum dua ediyorum bi şey olmasın duana ihtiyacım var

gunaydin on gun sonra gidince buyuk ihtimal kollarini bacaklarini falan hep göreceksin :) benim midemde ayni ara sira oluyor normalmis
inşallah görürüm. Çok sabırsızlanıyorum :) benim her gün nerdeyse bütün gün öyle. Sürekli geğirme ve mideme bastırma isteği duyuyorum

Günaydın. Haftaya gittiğinde kaç hafta kaç günlük olacaksın. Ben 10+3 te kollarını bacaklarını hep gördüm. Sana fotosunu da göstereyim, belki seninki de böyle olur.

Günaydın sana da.
oyyyy bebişim maşallah nasıl tatlı. Eller kollar çok belli maşallah. Vajinal ultrason filan mı gördüğüm en net resim çünkü. Diğerlerinde çok anlayamıyorum bebiş nerede eller kollar nere :) ben de 10+4 olcam ya da tam 11 de gitcem. Günü belli değil henüz.

Vajinal usg değil. Gittiğim doktorun cihazı harika vallahi. Muhtemelen senin de aşağı yukarı böyle olacaktır

Bende Göbekten yapıyorum.başıma hiç gelmedi ama öyle bir durumda biraz yukarı çekin ve enjekte devam edin diyorlar.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için bizler sağ olalım sağlıklı olalım inşallah.

Canim kendini sıkma sen kotu seylerde dusunme hemen. Allah yardimcin olsun ama gor bak hicbiseycik olmucak korkma sen

Vajinal usg değil. Gittiğim doktorun cihazı harika vallahi. Muhtemelen senin de aşağı yukarı böyle olacaktır
Yaaa çok iyiymiş. Çok net bir görüntü. Bakalım biZimki nasıl olacak. Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun. Ama randevu vakti yaklaştıkça içimde kötü his oluyor. Sanki kötü şeyler söyleyecek gibi.

Canim ben ayrıntılı ultrason yaptırmayacağım ultrason da bakar doktor birde kan veririm şimdilik yeterli diye düşünüyorum ama bakalım doktor ne diyecek ona göre hareket ederim..Arkadaşım özel Gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırmıştı ayrıntılıyı 400 lira vermişti.

Aynen canım, şimdiden baskı başladı zaten ama bunu yapmam. Çocuğun hayvan sevgisi ile büyümesi onun kişisel gelişiminde ciddi farklar yaratıyor. Aynı zamanda bağışıklık sistemini de güçlendiriyor. Tarçın çok sakin bir kedi aslında ama geçen gün ben uzanırken koltuğun tepesine çıkmak için karnımın üzeriden zıpladı. Bir yerde kapatıncada sürekli ağlıyor. Bir formül bulacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…