- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #8.941
Gunaydinlar mutlu pazarlar ben bugunde calisicam..saat 14:00 22:00 arasi bu kiz kuzusuyla birlikte işte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun cnm. Cok uzulmussunuz ama sukur sonu guzel olmus onemli olan da buKızlar kanamam oldu hemen en yakın hastaneye gittim kadın dogum yokmuş devlet hastanesine yolladılar. Doktor kalp atısını ne alttan ne üstten alamadı üstelik 7 haftalık gelişmemiş dedi. Dünya başıma yıkıldı ama içimdeki his başka hastaneye git dedi apar topar kanuni hastanesine gittik eşimle. Eşim korkudan üzüntüden yol boyu ağladı ben ona destek oldum. Acilde hemen baktılar alttan baktı sorun yok üstten baktı kalp atısını bana gösterdi hatta haftama göre de uyumlu çıktım hiç sorun yok dedi. Sadece kan uyuşmazlığı için iğne yapılacak randevu al gel dedi.
Allaha şükürler olsun minikte sorun yok kanama bölgesi yok üstelik boyu uzamış. Gece gece yaşadığımız korku bizi çok üzdü
Gozunaydin cnm :) cinsiyet tahmini yapti mi?kemik yapısı babaya benziyor dedigine gore erkek mi diyor acabaİyi geceler kızlaar. Benimde bugün randevum vardı aynı zaman evlilik yıl dönümümüzdü ancak yazabiliyorum yemek vs. geç geldik eve. Bebişimiz çok iyimiş maşşallah doktorum tam 11+1 günlük çok uyumlu gidiyor günüyle süper dedi. Kendiside baktı ense kalınlığına gayet ince zaten incesi makbul çok güzel bir sorun yok çok iyi gelişiyor dedi. Tarama içinde en iyi sonuç veren hafta 12-13. hafta ama sen 13 de git üstten net gözüksün alttan bakmasınlar dedi. 2 hafta sonrada ona gidicem. Çok iyi geçti çok şükür kıpır kıpır hareket etti. Evdede izledik cd sini bol bol :) Hatta 11. hafta ama şimdiden söylüyorum çok sevimli bebişin suratı babası gibi, babasına benzeyecek hatta kemik yapısı da babasına çok benziyor dedi :)
Hadi gözun aydınnnİyi geceler kızlaar. Benimde bugün randevum vardı aynı zaman evlilik yıl dönümümüzdü ancak yazabiliyorum yemek vs. geç geldik eve. Bebişimiz çok iyimiş maşşallah doktorum tam 11+1 günlük çok uyumlu gidiyor günüyle süper dedi. Kendiside baktı ense kalınlığına gayet ince zaten incesi makbul çok güzel bir sorun yok çok iyi gelişiyor dedi. Tarama içinde en iyi sonuç veren hafta 12-13. hafta ama sen 13 de git üstten net gözüksün alttan bakmasınlar dedi. 2 hafta sonrada ona gidicem. Çok iyi geçti çok şükür kıpır kıpır hareket etti. Evdede izledik cd sini bol bol :) Hatta 11. hafta ama şimdiden söylüyorum çok sevimli bebişin suratı babası gibi, babasına benzeyecek hatta kemik yapısı da babasına çok benziyor dedi :)
Gecmis olsun cnm. Cok uzulmussunuz ama sukur sonu guzel olmus onemli olan da bu![]()
Sagol canım Allah kimseye yaşatmasın
Yok canım yapmadı hatta eşim baya üsteledi tahmininiz vardır dedi ama vajinal baksam görürüm üstten belli olmuyor dedi. Taramada öğrenebilirsin ama dedi 13. haftada yani. Sağlıklı olduğunu öğrendim ya kız erkek hiç farketmez ikisi de çok güzelGozunaydin cnm :) cinsiyet tahmini yapti mi?kemik yapısı babaya benziyor dedigine gore erkek mi diyor acaba![]()
2 hafta sonra taramada bakılacak bide canım perinatolog tarafından onlar daha iyi görüyormuş ama içim rahat şu an o konuda dün iyi dedi ya gerisi prosedür :) inşallah canım sağol.Hadi gözun aydınnnbenide senin gibi çağırdı doktor. 11+1de ense kalınlığına baktı sonra haftaya çağirdı kesin oldun diye. Bakalim iyi sonuçlar alırız insaallah
![]()
Evet canim ozel hastane ve iyi bi dr ilk gebeligimde kalbi durdugunu da o bilmisti tam bisey diyemiyorum bebegin eside olabilir dedi aklim karisti kötü bisey degildir umarim cok şükür haftasiyla uyumlu bunu gordum ya Rabbime bin şükür inşallah hep saglikli haberini alirim1 ay çabuk geçer ... Doktorun özel hast. Demiydi kanama alanı gibi neymiş ki. O başka bi doktora daha git istersen stres yapma bence artık her şey yolunda gidiyor bak.
Ya ben 42 kiloyum ve yag dokusu diye bisey yok bugune kadar 4 kere karindan vurdum ama canimi cok yakiyor ve tek seferde yapamiyorum genelde koldan yapiyorum hic bacaktan denemedimIgnemi karnimdan yapiorum canim sen?
Bende 42 kiloyum gobekten fena yakiyor daha 4 kez gobekten yaptim ama arkadasin dedigi gibi buz akusu cok ise yariyor en azindan ignenn girisini hissetmiyorsun ilac verrken can aciyorKan sulandırıcı iğne kullananlar,
Beni çok yakıyo iğne dayanamıyorum ya bi hemşire eşime zayıflığımdan dolayı olabilir demiş ben 48 kiloyum sizler kaç kilosunuz ayıptır sorması acaba zayıflıkla alakasi var mı ki
Dayanamıyorum artık iğnelere ya![]()
Geçmiş olsun canım.. biz bir tane taşıyoruz sen iki tane.. zorluğu olur ama iki tane mükafat alacaksın Allah 'ın izniyle..Merhabalar herkese üç gündür serumlarla iğnelerle ayaktayım mide bulantısı vardı birde ishal başlayınca mecbur serum falanbugünüme şükür bebişlerim sağlıklı maşallah herşey onlar için
Sagol canım geçti çok şükürGeçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim tek drla kalmamamiz gerektiginin bi kaniti olmus hergun hepimize dua ediyorum inşallah saglikla haziran ayini görürüzSagol canım geçti çok şükür
Gecmis olsun canim tek drla kalmamamiz gerektiginin bi kaniti olmus hergun hepimize dua ediyorum inşallah saglikla haziran ayini görürüz.
AMİN İNŞALLAH.
Yok canım yapmadı hatta eşim baya üsteledi tahmininiz vardır dedi ama vajinal baksam görürüm üstten belli olmuyor dedi. Taramada öğrenebilirsin ama dedi 13. haftada yani. Sağlıklı olduğunu öğrendim ya kız erkek hiç farketmez ikisi de çok güzel![]()
Ben o kadar merak etmiyorum nasıl olsa öğrenicez erken öğrensem nolucak ikiside evlat hiç fark yok benim içinBen olsam bak derdim alttan üstten nerden bakarsan bak söyle yeterki.. Çatlicam yaa salı günü gelmek bilmedi
Çok tatlı kıza da olur erkeğe de iyi seçimEki Görüntüle 1689895 kizlar yine dayanamadik dun avmde bir parca daha aldik![]()