• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ayyy Allahım ya çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca. Tansiyonun nasıl yükselmesin yaa sanki hizmetçisin mecbursun yapmaya hay Allahım yaa
Anlamıyorsa bence okumasıb
Çok sanslisin Allah nazarlardan korusun benim kocam çok anlayışsız 1 haftadır tansiyon takibi yapıyorum dinlenme lazım bana demedigini bırakmıyor hep yatiyorsun kalk çocuklarla ilgilen kahvaltı hazırla evi temizle yapıyorumda gene söyleniyor bıktım m diyorum anlamıyo kansermisin veremmisin küçücük bi bebek var o kadar abartma diyo:mad:
Küçük bir bebek var da o bebek oraya öyle konuvermiyor. Benim vücuduma da etki ediyor de. Bebeğin orda olması emek istiyor, dikkat istiyor anlamıyorsa bul bir yazı okut. Hamilelere neler oluyor. Babanın görevleri vs. Sen dinleme hiç. Yardım edecwk kimsen yok mu?

Allahım yaa ne gıcık oluyorum böyle insanlara. Getirecek tabi. Evlilik paylaşmak demek. Sen anneysen o da baba. Bir bardak su yani. Rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Çok şükür eşim evi filan süpürür bazen, yemek hazırlar bulaşıkları yerleştirir. İlk gebelikte bu kadar değildi. Kaybedince bunda biraz daha üstüme düştü. Kayınvalidem de yapacak tabi yardım etsin der sürekli bir de ben de çalışıyor olunca.
Benimki oğlunun arkasindan yemek gezdiriyor bu yaşta zorla yedirmeye çalışır, e tabi bir bardak getirmesi koyar :KK48:

E

Ediyorsa karısına ediyor karısıda onun bebegini taşıyor sana ne oluyor deseydin belki biraz utanırdı.Nefret ediyorum böyle cadı kaynanalardan.Benim annemi gelinlerimiz çok severdi oğullarına arka çıkmazdı gelinlerini kayırırdı hep.
Amann sonra kendi çektiklerini anlatıyor kaldıramıyorum.. susacak biri değil ki..

Alıştım artık 7 yıl olucak martta yıllardır böyle aşırı titiz titiz ama bana kendisi çocuktan beter sabah olunca pantolon koltukta çoraplar yatak odasında pijamalar yerde oğlum halime acıyor annecim bak ben evi topluyorum diyo kardeşinin arkasını topluyo
ayy cnm benim yaa babasına benzememiş oğlunuz bu güzel bence :)

Kizlar geldm serum takildi yattim biraz bebek iyiydi kanama gozukmuyo ama yatican dedi kipirdamadan az az dewam edio yatiyorm ewe geldm idrar kulturu fln alindi ilac yazdi iyice dinlenicm yapck bsy yok biter dimi kizlar kanama

İdrar kulturu diyince acaba idrarını yaparken sıkıntın varmı belkide bakteri var idrar yollarında.

Çok sanslisin Allah nazarlardan korusun benim kocam çok anlayışsız 1 haftadır tansiyon takibi yapıyorum dinlenme lazım bana demedigini bırakmıyor hep yatiyorsun kalk çocuklarla ilgilen kahvaltı hazırla evi temizle yapıyorumda gene söyleniyor bıktım artık hastayım diyorum anlamıyo kansermisin veremmisin küçücük bi bebek var o kadar abartma diyo:mad:
Canim Allah kocana doğruyu göstersin. Okuyunca sinir oldum. Bazen bi tuhaf oluyo bu adamlar inşallah düzelir senin eşinde. O nasıl laflar öyle. Küçük bi bebek ama vücudu alt üst ediyor sanki bilmiyorlar
Canım kusura bakma ama islat islat vur bana diyor senin ki:KK12:

evet ya bende 12 yi bitirmişim 31 mayisa kaymis ultrasonda doğum tarihi bakalım ilk kin doğuracak bebeğini Allahım hayırlısı ile hepimizin bebeklerini göstersin muhteşem bisey ya esim artık kızıyor öpüp durma su resimleri diye ama ilk bebek ve 1 yıl bekledim kimilerine göre az ama bana göre cok gibi sonsuz şükürler olsun :KK66:

Benim ilk doğumum sezeryan olduğu için, yine sezeryan olacağım doktorum 27 mayıs dedi ben pazarlık yaptım :) herhangibir sorun olmazsa 20 mayıs da doğum yapacağım inşallah.. Benim doğum günüm 11 mayıs boğa burcuyum. 11 i çok erken oluyo bu yüzden 20 mayıs istiyorum boğa burcu olsun. İkizler istemiyorum hiççç.. Spinal sezeryan ilk doğumum yine aynısını istiyorum. Çok memnun kalmıştım.

Benimki de iyidir ama çok dolduruyorlar.. hemen doldurulusa gelir.. bu bunu demiş.. su gelin hamaratmış şöyle iyimis şöyle hizmet ediyormus diye diye başımı yer..

Açık açık onunla konuşsan, rahatsız olduğun şeyleri, hoşuna gitmeyen şeyleri..baktın ondanda anlamıyorsa, bırak kendi haline..seninle eninde sonunda helalleşmek zorunda..yaptığı dedikoduların hesabını vermek zorunda..gebe bi insanla uğraşmanın vebali çok büyük..

Ay yok yaa benim annem çok seviyor damadını tabi damadı kızının üstüne titriyor oda var tabi ama çok iyi anlaşıyorlar. Kıskançlık olmayınca sorunda olmuyor yani :)
Annem kocami istemedi başta sonra kanka oldular rahmetli anam dan kocami doyurmadigim için azar isitmisligim bile vardır bizimkiler damatciydi rahmet istedi annemm

Kizlar geldm serum takildi yattim biraz bebek iyiydi kanama gozukmuyo ama yatican dedi kipirdamadan az az dewam edio yatiyorm ewe geldm idrar kulturu fln alindi ilac yazdi iyice dinlenicm yapck bsy yok biter dimi kizlar kanama
Çok geçmiş olsun bol bol bol dinlen dr bana sadece wc git demişti sadece 1 damla için düşün kanaman varsa kalkma canim

Saç boyatmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben doğuma yakın boyatayım diyorum ama çok çirkin hissediyorum saçları. Bakımsız hamile :(

Saç boyatmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz. Ben doğuma yakın boyatayım diyorum ama çok çirkin hissediyorum saçları. Bakımsız hamile :KK43:
cnm benim beyazlarım var mecburen boyatıcam. 3 ay bitince organik boya ile boyatabilirsin dedi drum. kuzenim de kadın doğum uzmanı saç boyamanın bilinen bi zararı olmadığından 3 ayın sonunda organik boya ile boyatılmasında bi sakınca olmadığını söyler hep.

Kizlar yatiyorum oyle wc ye kalktgimda sildigimde geliyo ins kurur stres yapmiorum ama gorunce sinir bozuluyo we duusk tehlikesi diye geciyo agrisiz kanama bakalm allahtan hayirlsi ins biter hepinize tesekkur ederim dualarnz icin sizde yormayn kendinizi
Geçmiş olsun cnm seninle rahim problemimiz aynı inşallah hayırlısıyla kucaklarimiza alırız, benimde bikac kere oldu çok açık kahve renginde ve çok az geliyor peçeteye inş bisi olmaz dün doktora gittim normal diyor ama.ultrasona daha 1 ay var durup dururken almıyorlar ultrasona inş iyidir

cnm benim beyazlarım var mecburen boyatıcam. 3 ay bitince organik boya ile boyatabilirsin dedi drum. kuzenim de kadın doğum uzmanı saç boyamanın bilinen bi zararı olmadığından 3 ayın sonunda organik boya ile boyatılmasında bi sakınca olmadığını söyler hep.
Evet öyle diyorlar. Benim doktorda 3. Aydan sonra boyatırsanız içiniz daha rahat eder diyor. Boyayı öyle çokmkafada tutmadan.
Ben de boyarım belki ama eşim geçenlerde boyayı unut falan diyordu:)

Evet öyle diyorlar. Benim doktorda 3. Aydan sonra boyatırsanız içiniz daha rahat eder diyor. Boyayı öyle çokmkafada tutmadan.
Ben de boyarım belki ama eşim geçenlerde boyayı unut falan diyordu:)
benim eşim de normalde müsade etmiyor ztn herşeye karışıyor hamile kaldığımdan beri :)) ama beyaz saçlarla ne kdr mutsuz olduğumu gördüğünden bişey demiyor cnm kocam :))) beyazların yoksa ya da saçlarında renk farkı olmayacaksa sen biraz daha bekleyebilirsin cnm. ben mecburum ne yazık ki. bi de çalışınca beyaz saçla gezmek hiç olmuyor.

Back
X