2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hareketli olmasindan olabilir susuz kaldığından da olabilir mi acaba tahmin benimki sadece. Susuz kalırsa kalb atışı hizlaniomus minnoşların.
Benimki geçen nst de bi saat derin uyudu tüm müdahalelere rağmen doktor amcayı deli etti. Merak ediyorum bugün ne sipalik yapacak.
Buarada doktorum çatı muayenesi 38. Haftada yapcakmış.

canım önce muayene oldum suyu gayet iyi dedi. 150 dedi ama neyi ifade eder bilemedim. çok hareketliydi ondan sanırım. nst de öle bişeyki yani uyuyo olabilir o saatte sonuçta anlam veremiyom :)

Kızlar ya ben geçen sene Teyzemin bağırsak ameliyatını anlatırken eşim bayıldı. Ben işte sakin sakin delik bıraktılar karında, ordan torbaya falan derken bir baktım yapışmış yere. 1.90 lık çocuk ayaklarını kaldırdım falan.Çok korktum çığlık çığlığa, sonra uyanınca dedi ki, sen anlatırken içim çekilmeye başladı, söylemek istedim söyleyemedim sus diye, sonrasını hatırlamıyorum dedi. Şimdi ben bu adamı doğuma sokabilir miyim, girse kesin bayılır di mi, bir de onunla uğraşmayalım :)))))

İşte onlar için de zor anlar olur. O yüZden ben pek öyle hatırlasın istemiyorum. Biri girebilecek olursa annemi isterim :)

Bende girsin çektiğim acıları görsün isterdim ama nasip :))

Benim koca girmem ben diyor zaten ikna edemedim anneme dedim o Da girmem diyor. Ameliyatta yalnızım

Benim esim doktor kendi hastanesinde dogum yapacagim ona ragmen girmem diyor yaa.. Ikna edemedim valla resim cekersin felan dedim ona da kizdi o halde resimmi cekilir diye.

Benim eşim de normal olursa giremem ama sezaryen olsa gircem diyo ki hiç sanmıyorum hayatta dayanamaz:KK48: hastane izin veriyo mu onu da bilmiyorum:KK47:

Kızlar ya ben geçen sene Teyzemin bağırsak ameliyatını anlatırken eşim bayıldı. Ben işte sakin sakin delik bıraktılar karında, ordan torbaya falan derken bir baktım yapışmış yere. 1.90 lık çocuk ayaklarını kaldırdım falan.Çok korktum çığlık çığlığa, sonra uyanınca dedi ki, sen anlatırken içim çekilmeye başladı, söylemek istedim söyleyemedim sus diye, sonrasını hatırlamıyorum dedi. Şimdi ben bu adamı doğuma sokabilir miyim, girse kesin bayılır di mi, bir de onunla uğraşmayalım :)))))
Sakın sokma bence anlatmandan bile bayılıyorsa kesin bayılır seni bırakır onla uğraşırlar:KK70:

Benim esim doktor kendi hastanesinde dogum yapacagim ona ragmen girmem diyor yaa.. Ikna edemedim valla resim cekersin felan dedim ona da kizdi o halde resimmi cekilir diye.
Eşin ne dokroru canım? Seni öyle görmeye dayananayacağı için girmek istemiyodur..

Esimi asla dogumda istemem ig de bile dogum melegini takip ediyorm arada oda bakiyo yuzu degisiyo okudugu sylerde bakma diyorm bn bile bilmedigim seyi nasil kaldiricam bilmezken o bi erkek olarak asla gormesin

Esimi asla dogumda istemem ig de bile dogum melegini takip ediyorm arada oda bakiyo yuzu degisiyo okudugu sylerde bakma diyorm bn bile bilmedigim seyi nasil kaldiricam bilmezken o bi erkek olarak asla gormesin
Zaten erkeklerin büyük kısmı tiksiniyormus canım doğumda karısıni o halde görünce. Ben asla istemem ama geçen sordum girebilirim ama senin başında beklerim sadece izlemem dedi. Adam kılan tüyden bile tiksinir. Fakülte de sezeryana felan girio lar ya çok tiksinmistim dedi. Zaten çoğu hastane almio

Bence de.. Travma yani onlar için, bir de kadınlar olarak biz gerçekten çok metanetliyiz. Ömür boyu unutamazlar rüyalarına girer :), gerçi çok isteyen eşler de var. Bilmiyorum aslında bu herkes için farklılık gösterebilecek bişey. Bazı erkekler de tüm süreci eşiyle yaşamak istiyor..

bende eşime yaptırıyorum2 seferdir canım...her hafta bakıyorum çıkıyor, ağda ne güzel 1 ay pamuk gibi duruyordu :))) eli çok hafif maşallah... ben hep kanatıyordum :)) bende kuaföre bir kere aldırdım evlendiğimiz zaman bir daha da aldırmam dedim :))çok çekiniyor insan... dediğin gibi haram boyutu var birde...
Ben de mecbur eşime yaptırcam canım ama bi tuhaf oluyor pek beceremedik :):) nasıl duracağımı şaşırdım :/ hadi lazerde sonuç alıyorsun belki de, ağda hep devam eden bir şey o yüzden gidemem kuaföre. :):)
Benim eşim de normal olursa giremem ama sezaryen olsa gircem diyo ki hiç sanmıyorum hayatta dayanamaz:KK48: hastane izin veriyo mu onu da bilmiyorum:KK47:
m_rv_ m_rv_ seker000 seker000 erkekler bizim gibi duygusal olarak yaklaşamayabilirler bizim için o anlar duygu dolu ama onlar için nasıl olur bilemiyorum. Bir de çoğu erkeği cinsel olarak soğutuyormuş. O yüzden de istemem :):) annem, teyzemin yengemin hatta kendi halasının doğumlarında olduğu için alışkın onu isterm :):)

Aynen canım 5 10 snlik bir animasyon vardı ona bakarken denk geldi o da izledi ıyy ne bu böyle diyor :) aynı duygu içinde değiliz sonuçta onları farklı etkiler :)

Birçok doğuma ve sezeryana tanıklık etmiş bir sağlıkçı olarak,eşimin orada olmasını asla istemem.
O bence anneye özel kalmalı.Erkeğin o ana bakışı her erkekte farklı olmakla birlikte bir bayanın hislerini anlayacabilecekleri kıvamda olmadığını düşünüyorum.

Kızlar ben 35. haftanın içindeyim. Hala çalışıyorum.Aktarma raporumu almıştım ama sanırım o kadar beklemicem izne ayrılmak için.çarşamba kontrolüm var.Duruma göre bu hafta yada bir sonraki hafta ayrılmayı düşünüyorum.
Sizler ne durumdasınız,çalışıyormusunuz,izinde misiniz

Kızlar bende sizi takip ediyordum, 37+3 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldim. Hic bir belirtim yoktu öncesinde gelmek istedi geldi:) sizlerde hazırlıkli olun diye yazmak istedim
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün:nazar:kaç kilo doğdu bebeğin dikişin oldu mu?

Kızlar bende sizi takip ediyordum, 37+3 te normal doğumla oğlumu kucağıma aldim. Hic bir belirtim yoktu öncesinde gelmek istedi geldi:) sizlerde hazırlıkli olun diye yazmak istedim
hayırlı olsun arkadaşım hatırladım seni :) bayadır yazmıyodun. her an herşey olabiliyo gerçekten. bi andamı geldi nasıl oldu ?

Birçok doğuma ve sezeryana tanıklık etmiş bir sağlıkçı olarak,eşimin orada olmasını asla istemem.
O bence anneye özel kalmalı.Erkeğin o ana bakışı her erkekte farklı olmakla birlikte bir bayanın hislerini anlayacabilecekleri kıvamda olmadığını düşünüyorum.
Ben sezaryen olacağım epidural olursa eğer belden yanı uyanık olacağım o Zaman panik falan yaparsam diye yanımda güvendiğim bi yakınım olsun istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum

Back
X