2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Son haftalarda nst de sancı muhakkak çıkar ama düzenli ve sürekli değildir onlar seni içerden hazırlayan sancılardır ..genelde hissedilmez bile ..bence bu hafta biraz düşün sonuçta bu ancak senin verebileceğin bir karar..herkes korku yaşıyor inan kim yaşamıyor ki ..aklında illa ki soru işaretleri olacak korku olacak zaten doğal olanı da bu ..
Sağol canım gerçekten yardımcı oldu yorumların be yaşadıkların sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikinci yavrunu

Dus aldim canim cok az rahatladi. Karnim cok kasiliyor. Adet sancisi gibi ama gecmiyor azalmiyor. Muhtemelen yalanci sanci ama korkuyorum sanirim dogurmaktan :KK43:
Yalancı sancıdır canım büyük ihtimal inşallah artmaz

Sagol tatlimmm ewet canim artik hep ayni gune duser heralde haftaya ptesi yine gidicez insallah. Benim yalanci sancilar baslamis anlattim doktora yalanci dogum sancisi dedi. Cati kemigine giren sanci onlardn biriymis daha siddetlisi belinden sirtindan vurcak dedi az korktum :ıslık:
Valla bana sen alistn sanci ck hssetmicn dynce bn daha korktm :) hstaneye yetisemezsem diye
Bnde cuma gene gtcem

Cok sukur Allaha yine de cok iyi durumdayiz. Moralimi iyi tutmaya calisiyorum ama elimde degil iste karnima bakip bakip agliyorum bazen su an bebegimin karnimda olmasi gerekirdi diye. Lohusalik psikolojisi de var ustune. Hakkimizda hayirlisi buymus, nasipten otesi yok iste.. yanima gelse bi daha iyi olurum insallah.
Hayırlısı böyleymiş demek insanı en çok rahatlatan şey. Şükür kilosuna yani. Erken doğum şüphesi koyduklarında 750 gramdı bebeğim aklım çıkıyordu ya doğarsa diye
Şükret dua et bizler sana hep desteğiz

Serçe parmağım kadar diyebilirim miktarına canım. Benim dogum baya yaklasti galiba hissediyorum. Zaten nstde sancım 75-80 çıkmıştı
Evet canım iyice yaklaşmış. Düzenli sancı hissediyor musun? Ne zaman gideceksin hastaneye? Allah kolay getirsin, yar ve yardımcın olsun. Çok az kaldı. Bebeğine kavuşacaksın. Dualarım seninle

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardi bebişim 3260 kg boyu 51 cm suyu iyi sancım çıkmadı doğum kanalına girmemiş daha.
Sizlere bişey danışmak istiyorum gerçekten kafam karışık sadece benim değil eşiminde anneminde
Doktorum ısrarla seni normal doğurtturalım diyor ısrar ve kesin tavrı yok ama senin için sağlıklısı bı diyor ama vajinismuslık durumdan bahsetmiştim zaten kendini hazır hisset diyor
Şöyle ki ben evlendiğimde de 20 güne yakın ilişki yaşayamadım alkol aldım rahatlayım diye bir sürü şey denedim ama kitleniyordum itiyprdum ayaklarımla eşimi çok zor stresli günlerdi benim için
Geçen çatı muayenemde de aynı şekilde kitlendim korktum bağırdım hatta eşim diyor ki içeri girecektim korktum noluyyor diye.
Doktorum sezeryan diyorsan 7 hazirana gün vereceğim Doğum anında rahat olman lazım ki bizde muayenemizi yapalım dedi
Ne yapayım kızlar nasıl yapayım normal mi normal doğumda da ya kitlenirsem
Sezeryan da kesip biçiyorlar ağrın olabiliyor çok kararsızım birde şöyle bir durum var bebeğim belli ki iri bir bebek bunu da hesaba katalım 7 hazirana kadar 3700 olur diye düşünüyorum
Yorumlarınızı fikirlerinizi istiyorum

Ben de yana done sezaryen mi olayim normale mi direteyim diye (gözden dolayi) dolanip duruyodum ya buralarda cnm karar vermek ne kadar zor bilirim

Senin gibi olanlarla konusmam lazim bu forumda cok var vajinusmus olan onlar napmis normal mi yapmis sezaryenle bi konus bakalim vajinusmus topigine gidebilirsin

Tam 35 haftalik dogum yaptim canim gecen hafta. Cok sukur bin sukur durumu iyi. 2630 gr dogdu. Duygusalliktan agliyorum iste ben, haftaya gelecek evine oglum insalah. Hepimiz icin guzel olsun insallah her sey. Herkes heyecanla dogumu bekliyor bos kaldikca okuyorum cok tatli heyecanlar ne guzel. Saglikla kavussun insallah herkes yavrucuklara

Amin canım inşallah.. Size de maşallah :) sen şimdi çok korktun doğum, küvez falan ama artık toparlanırsın. Oğlun eve gelince misafirin de bol olur, hazırlan zaten temizdir ama evini temizleyin mis gibi, dolmaları sarın :) bol bol yenidoğan yıkama ve emzirme videosu izle. Eksik hissettiğin ne varsa tamamla.Kendine incir kaynat at dolaba buz gibi, kayısı kaynat. Bir kampa gir bak nasıl oluyorsun oğlun gelince.. :KK55:

Dus aldim canim cok az rahatladi. Karnim cok kasiliyor. Adet sancisi gibi ama gecmiyor azalmiyor. Muhtemelen yalanci sanci ama korkuyorum sanirim dogurmaktan :KK43:
Sürekli bir ağrı mı yoksa dalgalar halinde düzenli mi geliyor? Sakin ve derin nefesler al. Vücudunu kaslarını serbest bırak

Ben de yana done sezaryen mi olayim normale mi direteyim diye (gözden dolayi) dolanip duruyodum ya buralarda cnm karar vermek ne kadar zor bilirim

Senin gibi olanlarla konusmam lazim bu forumda cok var vajinusmus olan onlar napmis normal mi yapmis sezaryenle bi konus bakalim vajinusmus topigine gidebilirsin
Bi bakayım bende haklısın canım

Hayırlısı böyleymiş demek insanı en çok rahatlatan şey. Şükür kilosuna yani. Erken doğum şüphesi koyduklarında 750 gramdı bebeğim aklım çıkıyordu ya doğarsa diye
Şükret dua et bizler sana hep desteğiz
Sagolasin canim. Size de cok dua ediyorum saglikla kavusun , atlatin korkularinizi. Bebis muhabbetleri yapariz artik burda.

Amin canım inşallah.. Size de maşallah :) sen şimdi çok korktun doğum, küvez falan ama artık toparlanırsın. Oğlun eve gelince misafirin de bol olur, hazırlan zaten temizdir ama evini temizleyin mis gibi, dolmaları sarın :) bol bol yenidoğan yıkama ve emzirme videosu izle. Eksik hissettiğin ne varsa tamamla.Kendine incir kaynat at dolaba buz gibi, kayısı kaynat. Bir kampa gir bak nasıl oluyorsun oğlun gelince.. :KK55:
Aynen canim o gelene kadar dinlenip ameliyatin etkilerinden kurtulmaya calisiyorum simdilik. ;)

Evet canım iyice yaklaşmış. Düzenli sancı hissediyor musun? Ne zaman gideceksin hastaneye? Allah kolay getirsin, yar ve yardımcın olsun. Çok az kaldı. Bebeğine kavuşacaksın. Dualarım seninle
Çok sağol Allah razi olsun canım sancı ve kasilmalarim arada oluyor ama henuz düzenli değil. Bazen de vajina bölgesine sanki bıçak saplaniyor gibi anlık bişey ama çook feci benim de dualarim sizlerle rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kolay dogum nasip etsin.

Aynen canim o gelene kadar dinlenip ameliyatin etkilerinden kurtulmaya calisiyorum simdilik. :KK66:
Canim hayirli ugurlu olsun,insallah tez zamanda eve gelir bebegin,sutle ilgili sikintini okudum,ben de haziranda kiz annesi olcam kismetse,bir de 6 yasinda oglum var,onun zamaninda Mersin taraflarinda bilinen lohusa kaynarindan icmistim gunde 2 lt.sutum cok boldu şükür. 2 sene emzirdim,kaynar 7 baharatla yapiliyor,zerdecal,karanfil,havlican,zencefil,yenibahar,cubuk tarcin,muskat cevizi.baharatlardan birer kök al,bir tulbente sar,taşla ez,2 lt. Suya at rengi kahveye donene kadar kaynat,seker ekle,sicak,soguk icebilirsin,ablamin ilk dogumunda sutu gelmemisti,emziremedi oglunu,ikincide bu kaynari yapip hastaneye goturdum,evde de devam etti,kizi 3 yasina kadar emdi masallah hem logusa depresyonuna da yardimci oluyor bu baharatlar. Allah yardimcin olsun,hepimize saglikli dogumlar,bol sutlu gunler

Kizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..

Canim hayirli ugurlu olsun,insallah tez zamanda eve gelir bebegin,sutle ilgili sikintini okudum,ben de haziranda kiz annesi olcam kismetse,bir de 6 yasinda oglum var,onun zamaninda Mersin taraflarinda bilinen lohusa kaynarindan icmistim gunde 2 lt.sutum cok boldu şükür. 2 sene emzirdim,kaynar 7 baharatla yapiliyor,zerdecal,karanfil,havlican,zencefil,yenibahar,cubuk tarcin,muskat cevizi.baharatlardan birer kök al,bir tulbente sar,taşla ez,2 lt. Suya at rengi kahveye donene kadar kaynat,seker ekle,sicak,soguk icebilirsin,ablamin ilk dogumunda sutu gelmemisti,emziremedi oglunu,ikincide bu kaynari yapip hastaneye goturdum,evde de devam etti,kizi 3 yasina kadar emdi masallah hem logusa depresyonuna da yardimci oluyor bu baharatlar. Allah yardimcin olsun,hepimize saglikli dogumlar,bol sutlu gunler
Merhaba canim saglikli dogumlar dilerim oncelikle sana da. allah bagislasin yavrularini.
Senin tarif ettigine lohusa serbeti diyoruz bizde, hem gelene gidene de verilir adettir bizim sulalede. annem yapti sagolsun ilk eve ciktigim gun ama gunde 2 litre yazmissin ben bir bardak anca iciyorum. Artirmaya calisayim ama 2 litre zor gibi sanki benim icin.

Kizlaarr iyi geceleer bende simdi hastaneden geldim... sancilarm bsladi galiba.. nst iki kez cekildi kalp atislari iyiydi bn sanciyi yine hissetmedim doktr da alttan muayene yapiyim bi dedi bn istemiyorm sancim yok dedim.. bebis iri bide suyum yine fazlymis :/ sezaryenden hic bahsetmedi acil doktoruydu kendi doktrm deildi. Tamam seni gondereyim ama dogum icin buyuk dogum hastanesine git dedi bebegin bobrekleride buyuk gozukuyo dogumdan sonra kontrol altina alinir dedi sekerm cikmamisti iki kez yuklenmesine ragmen ama niye boyle oluyo anlamadm korkuyorm sabaha kalmaz dogurursun belki dedi.. off dua edin nolur..
Saglikla gelsin insalllah bebisin, kolaycacik dogumun olur umarim.

Back
X