bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım doktor değiştirmiyoruz sadece cinsiyet için herhangibir doktora girip muayene oluyoruz. Niye mümkün değil orada.

anliyorum canim. Burda memnun kaldigimiz sürece aslinda doktorumuzu degistirmiyoruz canim, yani cinsiyeti göstermedi diye baska doktora bir kereligine mahsus gidemiyoruz. Sanirim aradaki fark bizim doktorun muayenehanesine gitmemiz ve sizin hastaneye. Burdaki hastaneler Rutin kontrolleri yapimiyorlar canim

Yani evet kuzum merak ama dr umdan memnun olmasam deistiririm misal 5 tane kadin dogumcu var hastanede

Bitaneciğim tek merakın, tek sabırsızlığın bu olsun. Bebek sağlıkla gelsin yeter ki. Artık çok üzerinde durma. Anlıyorum merakını. Başka şeye odaklan. Bitti mi battaniye
Yok kuzu bitmedi 3. Yumaktayim ada arada bi sokmese biter cabucak sinsi gidip gidip sokuyo

benseniyerim çikolata falan yeseydin hareket ederdi belki. DOktor niye ertelemiş bi çiko ye gel deseydi keşke. Çok saklayana da kız derler ama bu paşa çıkar inşallah
Evet canim gostermeyince kiz diyo herkes, bence de kiz...
Cikolata yeyip girdim ama yine olmadi

benseniyerim neyse kuzum canini skma demekki biz ayni gun ogrencez bizimkiler anlasti gizlice 13 une randevu al birlikte gidelim olur mu
Zaten su an 18.haftanin icindeyim. 2-3 haftaya ayrintili ultrason zamani gelcek canim, benimki ayrintiliya kaldi herhalde

Baska doktora gitsem mi gitmesem mi diye cok dusundum. En son dayanamadim esimi aradim. Bak benden gizli ikinci gidisin, yine ogrenemedin bensiz dedi :)
Ben de eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…