bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benseniyerim canın sağolsun üzülme. 2 hafta daha sık dişini bakalım. Benim ilk oğlum her muayenede ya kıçını döner ya eliyle yüzünü kapardı. Bir ay bekleyip sevinçle giderdim hiçbir şey göremeden dönerdim. Yüzünü çok merak ederdim. Hele dünya para verip ayrıntılıda baktırdığımda eliyle hem yüzünü kapadı hem de sırtını döndü. Sen bi doğ da bak kıçına şaplağı nasıl yiyceksin diye ahdettim. Doğunca totosuna vurdum yumuşakça

Kızlar mide bulantıları devam eden var mı ben hala bişey yiyemiyorum ve kusuyorum bebek sağlıklı şükür ama bulantı kusmalar devam ederse , bebekte etkilenir diye korkuyorum

Kızlar mide bulantıları devam eden var mı ben hala bişey yiyemiyorum ve kusuyorum bebek sağlıklı şükür ama bulantı kusmalar devam ederse , bebekte etkilenir diye korkuyorum
Canim doguma kadar kusanlar varmis umarim oyle olmazsin ama vitaminlerini aksatma sen bebegine bisi olmaz

Valla canim bizim ailede genetik midir nedir anlamadim ben de, bi yegenim 9 ay bi yegenim de 5 bucuk ay gostermedi cinsiyetini
Kiz ya da erkek insan doktorun agzindan bi sey duymak istiyo
Ben de dogunca vurcam popoya popoya :)))

Benim 1 haftadır falan hafifledi canım seninde umarım en kısa zamanda geçer

Ayyyyy ya dogana kadar ogrenemezsem
Artik bundan korkmaya basladim
Ne kizim 14 haftalikken gostermisti, hic bekletmedi beni ama bu cok cimcime olcak herhalde :)
İnsan öğrenmek istiyor doğru diyorsun. Bir de 9 ay erkek denip kız doğan bebekler ya da tersi var. O şoku düşünsene

Evet canim gostermeyince kiz diyo herkes, bence de kiz...
Cikolata yeyip girdim ama yine olmadi
Benim kucuk oglum 19 haftasinda gosterdi canim ama doktorum 16 haftasinda kemiginden bildi kemik yapisi erkek dedi tatlim hic belli olmaz bakarsin benim oglan gibi pasa ama ben kucuk oglum gostermeyince hep kiz dedim doktor istedigi kadar kemik yapisi desin bana dedim ve 19+ haftada detaylida pipiyi gorduk :)

arkadaşlar tekrardan mrb.. inanmıcaksınız belki ama en baştan 853 sayfayı okudum öyle geldim baktım yetişemicem doğurucam yetişene kadar bari güncelden takip edeyim direk dedim en başından okuduğum için bi çok arkdaşın hikayesini biliyorum.. ve ne yazık ki bazı arkdaşların ilk hamilelik heyecanlarını okumak ama altta hamilelik takviminin olmaması çok üzücüydü rabbim hiçbirimize yaşatmasın inşallah kayıpları..bugün benim sabahtan başlayan ve hiç dinmeyen bi baş ağrım vardı napıcağımı şaşırdım hakkaten çatlıcaktım artık ders anlatırken.. allah hepimizn yardımcısı olsun..

Ben de esime diyorum sana cekmis hep yatiyo, bi kipirdamiyo yerinden ki gorelim
Bak kızın erken göstermiş bu erkek bence:) bak babası gibi diyosun:) üzülme artık canım benim. Suçlu hissettim kendimi çok mu üstüne geldik kuzum hakkını helal et. Birde foto varsa at bari biz bi tahminde bulunalım hem sana teselli gibi olur:)

Merhaba canım sağlıkla al kucağına inşallah ayrıca tebrik ederim 853 sayfalık nasıl bi azim maşallah ben son 7 sayfayı bile okuyamadım bu ara baş ağrısı bizlerde de var Ikra meyra magnezyumun baş ağrısına iyi geldiğini yazmıştı hem kramplar içinde kullanıyoruz. Doktoruna sorup kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…