bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
6. Aya kadar göstermezse ortak renk sarı,yeşil alırsın varsın sağlıklı olsun nasıl olsa gösterir kafayı takmamaya çalış canım
Ayyyyy ya dogana kadar ogrenemezsem
Artik bundan korkmaya basladim
Ne kizim 14 haftalikken gostermisti, hic bekletmedi beni ama bu cok cimcime olcak herhalde :)

Canim.hos geldin basagrisina magnezyum iyi geldi ustelik bende migrende var sukur bir haftadir iyiyim rabbim o agriyi kimseye yasatmasin bana da tabi :)

valla azim mi obsesif takıntı mı bilemedim inşallah yavruma da geçmez bu manyak yanımm haklısın canım sorayım bi doktoruma ayın 11inde kontrolüm var zaten

Canim.hos geldin basagrisina magnezyum iyi geldi ustelik bende migrende var sukur bir haftadir iyiyim rabbim o agriyi kimseye yasatmasin bana da tabi :)
hoşbuldum canım benim de hamilelikten önce de başağrılarım oluyodu fazlasıyla gerilim tipi başağrısıydı.. iyi yanı ben o zaman da ilaç kullanmazdım yani şimdi pek eksikliğini duymuyorum ama bugünkü resmen beynim dışarı çıkıcak gibi kan hacmimiz artıyo ondan mı acep??

Maşallah canım nasıl okudun 853 sayfayı. Benimde başım ağrıyor bugün. Magnezyum iyi gelir diyorlar ama onun tadı midemi bulandırıyor zorla içiyorum. İnşallah sana iyi gelir. Bu arada hoşgeldin canım

Maşallah canım nasıl okudun 853 sayfayı. Benimde başım ağrıyor bugün. Magnezyum iyi gelir diyorlar ama onun tadı midemi bulandırıyor zorla içiyorum. İnşallah sana iyi gelir. Bu arada hoşgeldin canım
Canim bir bayan son sayfada hayat diye biri usg paylasmis ben erkek gibi dedim sende bir bakarmisin iki defa paylasmis yorum yapilmamis sende bir bakiverirmisin tatlim

senin pasaya benzettim tipini

Bu usg canim

Eklentiler

• index-1.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 49
valla azim mi obsesif takıntı mı bilemedim inşallah yavruma da geçmez bu manyak yanımm haklısın canım sorayım bi doktoruma ayın 11inde kontrolüm var zaten

Okumak iyidir iyi bende okuyorum bazi topikleri baştan sona kaptırıyor insan

hoşbulduk canım en son sayfalarda senin bi rahatsızlandığın gün vardı mesela 1 hafta yat demişti doktorun bi an o kadar korkmuşum ki hemen alta hamilelik takvimine baktım ohh dedim duruyomuş.. görev icabı burdayım aileler uzakta annem jübilesini benim yaşımda yapmış bi çok şeyi hatırlamıyo ablam desen 2 çocuk doğurdu maşşallah doğumun bi gün öncesi çatır çatır temizlik yapıyodu yani o da anlamaz tam olarak zaten olmuş 13 sene..çalıştığım okulda da en büyük bayan hoca benim dolayısıyla yakınlarımda beni anlıcak çok kimse olmayınca burda sizi direk yakınlarım gibi gördüm sanırım

Cok sukur canim sagligi yerinde, esime doktora girdim deyince hemen sagligini sordu, cok utandim valla. Ben cinsiyete odaklanmisim

Neyse önemli olan o, çok şükür sağlıklı bebeğin. Tatlım, ya senin doktorun çok gıcık ya da çok eski bir ultrason cihazı var. Yeni cihazlarda bir kaç açıdan çocuğu görebiliyorlar. Bir de gerçekten, biraz hareketlenmesi için karnına hafifçe bastırabilir, ya da bir yarım saat sonra tekrar bakabilirdi. Çok anlayışsız

Canım burda hepimiz bişeyler paylaşıyoruz arkadaş olduk aile olduk aklımıza gelen herşeyi paylaşıyoruz. 12 ay tüm hamile tepiklerini gez iddia ediyorum en keyifli en samimi topik burası. Sadece hamilelikle ilgili değil bütün üzüntü keder sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Belki anne babalarımızdan önce burada paylaşıyoruz cinsiyetleri anlıcan uzakta ama telefon kadar yakınız.

Buarada bende merak ettim geçmiş konuşmalarımızı:) ama okumayı gözüm yemiyor:) evet başlarda biraz sorun yaşadım ama şimdi iyiyim çok şükür. Geçmiş olsun canım parol al istersen birde tansiyon unu ölçtür yükselmiş olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…