bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar akintilariniz hakkinda yorum yapmadiniz nasil akintilariniz su gibi akinti oluyo mu arada

eve gelir gelmez tansiyonumu ölçtüm zaten canım.. gerçi hiç yükselmez düşer zaten benim tansiyonum nitekim yine 10 a 6ydı gerçi normalmiş bu baş ağrıları 8.haftadan sonra bebeğin gelişimiyle devam ediyomuş hep.. amaaan benimki de şükürsüzlük işte hiç çıkarmadım mesela ben ilk trimesterde bile. sadece bi kaç hafta gözlerimin altı çöktü hep yattım ara ara da mide yanmaları ve gaz şikayetim oldu onun haricinde şükürler olsun pek şikayetim yok ya.. bu kadarı olur galiba katlanıcaz kuzularımız için.. bu arada sen hep kızına bi erkek kardeş istiyodun cinsiyeti noldu erkek mi yoksa??

Benim 1 haftadır falan hafifledi canım seninde umarım en kısa zamanda geçer
İnşAllah canım valla isyan etmiyorum şükür bu halinize ama bazen içler acısı bi durumda oluyorum oturup ağlıyorum.günde 6-7 kere çıkardığım oluyo.arada serum yiyorum.nyse inşAllah tez zamanda rahatlarım.

Geçmiş olsun canım her hamilelikte ufak tefek şikayet oluyor bunada şükür. Evet eşimde bende kızımda erkek istiyorduk allah biliyor. Kız olsada canımız parçamız ama Allah istediğimizi verdi şükür paşamız geliyor canım. Herkesin gönlündeki güzellikleri nasip etsin inşallah

Ayyyyy ya dogana kadar ogrenemezsem
Artik bundan korkmaya basladim
Ne kizim 14 haftalikken gostermisti, hic bekletmedi beni ama bu cok cimcime olcak herhalde :)

Eğer dediğin gibi cimcime bir kızsa, senin aklındaki ikirciklerden kurtulmanı, üzülür müyüm diye düşünmemeni, durumu iyice kanıksamanı, acaba kız mı diye sevinç ve huzurla gitmeni bekliyor bence. Yavrucak sana zaman tanıyor. Erkekse de, ben paşayım gösteremem öyle sağımı, solumu, erkek adama yakışmaz diye saklıyor kendini. Doğunca yeycek paparayı haberi yok tabi kuzunun

Bende içimde urashaa bugünlerde az giriyor diyordum nerdesin kız sen.bugünkü konu benseniyerim idi ama bebişi bizi sabır testine soktu göstermedi. İnşallah sağlıkla alır kucağına cimcimesini ozaman bizim içinde bi ısırırverir totoşundan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…