bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ya öyleymiş :/ inatçı sıpa nolcak :) kesin büssürü teyzesinin merakla beklediğini anladı inat yapıyo bize :)
Ben nerelerdeyim. Temizliklerdeyim :) geldiler bana geldiler. Dolaplar gardroplar indirip indirip kaldırıyorum hayrolsun inşallah:) akşamda sızıp kalıyorum yorgunluktan...

Eklentiler

• IMG_20160531_173902.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20160531_173828.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 44
Mcada canım battaniye çok hoş görünüyor kacla başladın bide kaç numara şiş kullandin söyler misin haa birdee ilmek fazla siste zorluk oluyor mu ??
Canim 6 numara sisle 115 ilmek basladim harosa ordum yooo zorlanmiorum kuzum rahat oruyorum My moonlight in dedigi misinali sislede kolay orersin canim

Oh ne güzel miss benim hiç halim yok valla iş yapmadan seriliyorum niye bukadar tembelleştim anlamış değilim. Ama yarın tüm gün temizlik var bizde cam cerceve halı koltuk dolap girişcez inşallah.

Harikasın 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi hiç becerikli olmadığım için bu konularda mutlaka alicam :))
Al canım ördüklerimi paylaş bizimle. Bizde çok becerikli değiliz canım bi yerden başladık işte sizde uğraşsanız çok eğlenceli aslında:) eminim bizden güzel yaparsınız.

Canim 6 numara sisle 115 ilmek basladim harosa ordum yooo zorlanmiorum kuzum rahat oruyorum My moonlight in dedigi misinali sislede kolay orersin canim
Bende 200 ilmek başladım canım 4 no şişle 115 az değilmi ölçtünmü kaç cm boyu. Benimki 1 m ve 1 metre olana kadar örcem.

Al canım ördüklerimi paylaş bizimle. Bizde çok becerikli değiliz canım bi yerden başladık işte sizde uğraşsanız çok eğlenceli aslında:) eminim bizden güzel yaparsınız.
İnşallah başlayınca paylaşır im asil benimki sizinki kadar güzel olmaz acemilik

İnşallah başlayınca paylaşır im asil benimki sizinki kadar güzel olmaz acemilik
Ben bu kis kendi kendime ogrendim ilk bttaniyem cok cirkin oldu. Ama bu elimde ki cok guzel oluyor. Basla canim inan hem stres atarsin hem de bebegine el emegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…