bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
Oh ne güzel miss benim hiç halim yok valla iş yapmadan seriliyorum niye bukadar tembelleştim anlamış değilim. Ama yarın tüm gün temizlik var bizde cam cerceve halı koltuk dolap girişcez inşallah.

Ya bende tembelim hemde nasıl ama iki gündür içimde bir darlanma var. Boş durdukca sıkıntı yapıyo bende vurdum kendimi giyim odasına :)
 
Evet doğru hem bilmeyen için zor olur parça parça :)
Yok canım ondan demedim gerçekten tüm daha güzel olur böyle süs masa örtüsü gibi görünüyor yanlış anlama ama. Tüm örülen bu modeli gördüm etrafınada aynı ipten saçak yapmışlar beyaz hiç yok çok şık dur googlede bulmaya çalışıyım. Model çok güzel süsü sevemedim anlatabildimmi. Beyazları yani.
 
Yok canım neden yanlış anliyim ki doğru haklisin bu ipleri ilk defa gördüm ve tek parça daha mantıklı asil fikir vermeme sevindim :))
 
Yok canım neden yanlış anliyim ki doğru haklisin bu ipleri ilk defa gördüm ve tek parça daha mantıklı asil fikir vermeme sevindim :))
Bak canım alttaki gibi örüp sonrakiler gibi süslesen nasıl olur sence
 

Eklentiler

  • IMG_20160531_180938.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20160531_180859.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20160531_180920.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 48
Bende 200 ilmek başladım canım 4 no şişle 115 az değilmi ölçtünmü kaç cm boyu. Benimki 1 m ve 1 metre olana kadar örcem.
Kuzum orda yuncude ayni model vardi annem ilmek saydi oyle basladik buyuklugu de baya kocaman oldu sisten cikarinca filan 6 yumak sonunda bitircm bakalim nasil olcak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…