bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oyle yorumlar okudum tatlim ben kendim soylemedim canim ama benim kizcelerim geliyor sukur :) daha ogrenemeyenlerde var gelmeyen cok kiside var tatlim
Benimde paşam geliyor nolcek şimdi evet öğrenemeyen Mcada ve benseniyerim de paşa gelcek eveeet biz daha çoğalcaz neyse herkes istediğine kavuştu ya önemli olan bu şükür.

Ayy evet kızımın ilk hali geldi gözümün önüne nasıl mis kokuyorlar yeni doğmuş bebek kokusu başka hiçbirşeyde yok cennet kokuyorlar
Dunyanin en tatli kokusu heralde cennet boyle kokuyodur demistim halen oyle kokuyo adanin ensesi daha bebek kokusu gitmedi kuzumun oyy doyum olmuyo o kokuya mutluluk sebebim yaaa

Hoş geldin canım zor yetişiyorum bizimkilerin hızına benim de kaçırdıklarım çok oluyor geçmiş olsun canım baş ağrısı çok oluyor bu dönemde Rabbim çocuklarımızı sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin

Dur sali gunlerini hic sevmem cuma isaretliycem ben mubarek gun ramazan oncesi hemide heh oyle yapiyim ben
Bende gecen hafta cuma gidecektim persembe gitmek zorunda kaldim persembeyi cumaya baglayan gunde mubarek gun diye gittim hastaneye :)

Bak ben cuma gittim hastaneye canım öğrendiğim gün:)
Kiz cuma gidiyim istiyorum ama esimin en yogun oldugu gunler sali ve cumadir pazartesi bos gunu mecbur hep pazartesi ogleden.sonraya aliriz randevuyu ada dada oyle cogu zaman o gun bile isi cikiyodu babamla annemle gitmisligim coktur

Kiz cuma gidiyim istiyorum ama esimin en yogun oldugu gunler sali ve cumadir pazartesi bos gunu mecbur hep pazartesi ogleden.sonraya aliriz randevuyu ada dada oyle cogu zaman o gun bile isi cikiyodu babamla annemle gitmisligim coktur
Olsun pazartesi olsun canım ramazanda gitmiş olcaksın hem sen. Ramazanın hergünü mübarek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…