bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ohhh afiyet, şifa olsun. O da doğal ilaç işte, çok iyi etmişsiniz. Anne elinden misss tarhana çorbası, daha ne olsun. Anneciğinin ellerine sağlık.
Valla iyi geldi bnm eşim görevlere gidince annem geliyo sağ olsun yalnz olmuyo hele hamileyken.kizz hepinize ikram etmk istrdm valla annem ankarada oturuyo macunkoyde orda olsak gelirdnz:)

Canim valla daha once de bahsetmistim, ben hala bi doktor tutturamadim, kafama gore takildim bu zamana kadar
Hala da kararsizim, kime gidecegimi nerde dogurcagimi hic bilmiyorum, hicbiri icime sinmedi cunku

Yok canim ne pipi ne kukuş gorebildim
Sirtini dönmüş, secde pozisyonunda yatiyomus, doktorcum oyle soyledi

Halbuki ben bugun kendimi her seye hazirlayip gitmistim, cok guzel motive olmustum canim yaa
Valla bi dogsun isircam poposunu gorcek o zaman

Hayırlısı canım ilginç bir deneyim olmuş çok güldüm ya canım önemli olan sağlıklı olması ben oğlumu 6 ay kız diye sevdim 6 ay sonra erkek dedi şaşırdım üstelik herşeyini de almıştım sabret canım

Ay bizimki de dogru duzgun gösterseydi ne olurdu sanki☺ aynen canım tekrar gdecem artk.

Ay evet canım ya☺ senin de başına gelmis hem de 6.ayda degsmis☺, artk mecbur sabredecem bi alısveris yapma hevesim vardı yne mecburi erteleme oldu☺

Canim yaa bu durum benimkinden de kotu. Benimki bari hic gostermedi. Ogrenip degismesi daha şok edici bir his olsa gerek

Yok canim goruntu vermedi doktor
Valla bari bi resim vereydi sagina soluna onune arkasina bakip bakip kendimce bi sonuca ulasirdim

Canim yaa bu durum benimkinden de kotu. Benimki bari hic gostermedi. Ogrenip degismesi daha şok edici bir his olsa gerek
Evet canım ya su an karmakarısk durum biri erkek dedi biri kız dedi, yne kesinlestiremedk. Sen bugun doktora gttin de yne mi gostermedi canım, gunduzku sayfaları okuyamadm da kacırms olabilirm.

Valla iyi geldi bnm eşim görevlere gidince annem geliyo sağ olsun yalnz olmuyo hele hamileyken.kizz hepinize ikram etmk istrdm valla annem ankarada oturuyo macunkoyde orda olsak gelirdnz:)

Sen Ankara'ya geldiğinde buluşuruz hep birlikte. Ben komposto getiririm sen çorba. Mcada de Ada'yı getirir, onu da yeriz

Bu arada canım Bandırma'da oturuyormuşsun, ne güzel. Çok ama çok severim Bandırma'yı. Çocukluğumda yılın büyük kısmında orda olurduk. Ama yıllardır gitmedim. Hem çok özledim hem de çok merak ediyorum neler değişti diye.

Getirmem mi hic getiririm kuzum bol bol.seversiniz cadiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…