bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canım ya su an karmakarısk durum biri erkek dedi biri kız dedi, yne kesinlestiremedk. Sen bugun doktora gttin de yne mi gostermedi canım, gunduzku sayfaları okuyamadm da kacırms olabilirm.
Kiz 45 olmustu tekrar 44 de dusmus sen oyunu erkegemi kullandin canim

Kizlar az once aksam yemegi yiyecektik balkonda.tam sandalyeye oturcaktimki bacagimda yanma hissettim ve gitgide artti.sandalyeye oturamadim bile.banyoya gittim tunigimi kaldirip pantolonumu indirrken ari uctu.sasirdim aksam aksam ari sokmasina.hafif hafif yaniyot hala biraz sisti etrafida kizardi.sok oldum...

Amonyak varsa evde hemen amonyak sur canim.yoksa yogurt sur annem yogurt surerdi

Canim acile git bence alerjin olabilir tatlim gecmis olsun

Ayy bu yuzden gordugum yerde basiyorum raid sinek ilacini sonrada supurgeye cektiriyom kendimden diil de adayi sokar diye aklim cikiyo cok gecmis olsun canim

Amonyak varsa evde hemen amonyak sur canim.yoksa yogurt sur annem yogurt surerdi

Canim acile git bence alerjin olabilir tatlim gecmis olsun

Ayy bu yuzden gordugum yerde basiyorum raid sinek ilacini sonrada supurgeye cektiriyom kendimden diil de adayi sokar diye aklim cikiyo cok gecmis olsun canim

gonulll canim simdi okudum kabartma tozunu suyla karistirip surunce geciyomus ay denesene
O an aklimiza tek gelen sey kvalidenin camur oldu cicek saksisindan toprak alip surdum.bende ya cocuklari soksaydi napardik dusundum.bunada sukur onlari sokmadi diye.alerjim yok bildigim kadariyla cocukkende soktu yanlis hatirlamiyorsam.
Garibime giden hava karanlik 4. Kattayiz nerden buldu da soktu anlamadim.nasibimizde arinin zehirinide yemek varmis.

Kimlere gidiosu? Ben nadi beye gidiyorum persembe soyler insallah artik bana da bi kiz bi erkek dendi ankarada baktrdim. Nadu bey ne diycek bilmiorim:)

Bn evlenince geldm canm ama çok sevdm.erdege gelmstim evlenmeden önce de.Bn geldiğimde avm yoktu snra avm açıldı baska da bi degsklik yok cnm:)biraz daha iyi oldu tabi küçük yer ama sanki ankaradan daha çok sevyrm.burda yakın çevrede gidilebilecek çok güzel yerler var ankarada sadece avm geziyoruz.

İnşallah gorusrz canm cok isterm.bn bebek doğunca 6 aylıkken fln gelmeyi dusunuyrm ankaraya mevlut için hem ilkbahar olur hem bebis buyur biraz

Gecms olsun cnm okurken heycanlandm bn daha kötü bsy oldu sandm arı deyince yine şükür dedm yani.Allah beterinden saklasin

Nazardir kuzum ya bi okusaydi kv

Kimlere gidiosu? Ben nadi beye gidiyorum persembe soyler insallah artik bana da bi kiz bi erkek dendi ankarada baktrdim. Nadu bey ne diycek bilmiorim:)
Ay canım sana da öyle denmişti dimi. Ben meryeme gdiyorum, bi de eskisehrde melihaya gdiyorum. Ikisndn de çok memnunum ama cinsiyette uzlasma saglayamadilar☺ acaba ben de haftaya devlette bi doktora mı gtsem bi de ondan cinsiyet tahminini ☺ persembe ögrenirsin inşallah sen de ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…