bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Devletin cihazlari cok.eski canim benim 18 hatfa oldu artik gorsunler yani... Ben sirf nadi beydn dolayi devlete gidiorum ilerleyen zamanlarda napcam bilmiorim. Benim uc dusuk olmustu bahsetmistim. Simdi nadi beye cok guveniyorum.sukur 18 haftamiza geldik dohuma dogru bende ozele gtcem

geçmiş olsun canım ya sabaha kaar ara ara kontrol et, şişlik artıyor mu yada seni rahatsız eden bişey var mı diye olur mu.. inşallah bi sıkıntı olmaz.. bide arkadaşlar da demiş, nazar olabilir, eşine fln okut kendini tatlım

Canım senin bebis de nazlı, bi dahaknde gösterir insallah, seninkinin cinsiyetni de çok merak ediyorum, inşallah gönlune göre olur.
Insallah canim...
Hic bu vakte kadar cinsiyet ogrenemeyecigimi dusunmemistim, kizim 14 haftalikken belli olmustu. Buna hamile kalinca herhalde mayis basi gibi ogrenirim diyodum kendi kendime ama haziran geldi tik yok canim :))

Gecms olsun cnm okurken heycanlandm bn daha kötü bsy oldu sandm arı deyince yine şükür dedm yani.Allah beterinden saklasin
Amin canim cumlemizi.

Bugun gezmege gitmistik acaba orda mi nazar degdiki.gobegime bakipp millet aaa cok kocaman 5-6 aylik gibi yok ikiz gibi bi suru birseyler soyleyen oldu.hamileligim diger ikisine gore baya rahat gciyo dedim.bilemedim iste nazarmi baska birsymi.
Cok sukur sisligim inmis simdi eve gelince kontrol ettim.sadece ufak bir yanma var orda.kizariklikda kalmamis.

Hanimlar gece 1 de yatmistim sabah 5 de kalktim.balikesire gittim gezmege gittim derken cok yorulmusum.yorgunluktan ote cokkkk uykum var.yarin yine yorucu bir gun beni bekliyor yine hastanelerdeyim oglumla yarin.
Hepinize hayirli geceler guzel ruyalar insallah.hakkinizda hayirli olcak butun dualariniz kabul olsun insallah

Iyi gecelr guzrl annelr..
Benim iki gundur cok sancim var ne yapcam biledim.persembe uclu tarama sonucu almya gitcem ama sancilar beni korkutuyor.sizde dr sanci oluyormu

Merhaba, Elbette cok haklisin. Ben de uzak duruyorum islenmis urunlerden. Cikolata haric :))
O da hareketlenmesine yardimci oluyormus diye :))

Oturup bir kavanoz tursu yemisligim de yok zaten, ama canim ceker diye aldim.
Malum ev yapimi tursular ha deyince olmuyor. Bendeki gibi, evde olmayip aserenlere nacizane tavsiye idi
Dusunceli uyarin icin tesekkurler

Çok güzel bir aletmiş canım ne güzel her istediğinde dinle yavrunun nerden aldın acaba
Canım ben daha önce kullanmışolan bi arkadaşımdan edindim ama internette 80 tl gibi bir fiyata satılıyor.Angel sound bendeki...Ama eğer 80 tl ye almak sorun olmayacaksa bütçeniz için mutlakatavsiye ederim..İnsana bağımlı yaptırıyor kendini...Nasıl bağlandım o kalp sesine dündenberi...Sürekli dinliyorum

nasıl bişi canım bu nereden aldın bende istiyorum
Singer mutlakaa almalısın...Bana bir arkadaşım verdi hamileliği biten...İnanılmaz bişe.Normalde jelivarmış ama tabi arkadaş bitirmiş ama su yada başka bir yağ sürsende oluyor..Benhindistan cevizi yağı sürüyorum her gece onun üstüne dinledim.Zeytinyağıda olur..suyu denemedim.Yaaa böyle bişe yok...çok özlemişim en son muayene tarşhşnden beri ben onu meğerrr...Nasıl duygulandımmm....internette 80 tl...Angel sounds benim aletin adı...Mutlaka tavsiye ederşm,deliriceksin..

Insallah canim...
Hic bu vakte kadar cinsiyet ogrenemeyecigimi dusunmemistim, kizim 14 haftalikken belli olmustu. Buna hamile kalinca herhalde mayis basi gibi ogrenirim diyodum kendi kendime ama haziran geldi tik yok canim :))
Ayniyiz senle ya:)) bende 12 haftami bekliodum xinsiyet icin 18 oldum. Ve boatermiyo yani buyuk bi beklentiyle doktora gidiorum bi girisim var bi de cikisim:))) nasip bakalim ben yarin ogrenebilcek miyim

Ayniyiz senle ya:)) bende 12 haftami bekliodum xinsiyet icin 18 oldum. Ve boatermiyo yani buyuk bi beklentiyle doktora gidiorum bi girisim var bi de cikisim:))) nasip bakalim ben yarin ogrenebilcek miyim
Insallah ogrenirsin canim :)
Aynen dedigin gibi bi heyecanla girip suratim bes karis cikiyorum odadan ben de

Yok canim goruntu vermedi doktor
Valla bari bi resim vereydi sagina soluna onune arkasina bakip bakip kendimce bi sonuca ulasirdim
Ay ne sinir bozucu birşey neden vermiyor ki hem illa cinsel organına göre değil vücut yapısı kemik yapısına göre de tahmin yapılabiliyor ki bu haftalarda rahatlıkla yapılabilir bence benim doktorum 10 dakika bekledi döndün biraz daha iyi anlarız diye hiç beklemeden göndermiş seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…