bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sağ ol cnm bz de 14.haftada pipi gördük 16da yine pipi vardı. 14te bn de gormstum çıkıntiyi. sen dikkt etms mydn.gönlünden ne geçiyorsa o olsun insallah
Yok tatlım ben göremedim cunku sırtı donuktu doktor epey bi durtukledi çevirdi öyle görup erkek buyuk ihtimal dedi, bugun de hareketlıydi hc anlayamadm doktor kıza benziyo dedi o yuzdn ben de hc tahmin yurutemiyorum. Iki doktor da net soylemedi yani bizim bebisn cinsiyetini, bi havalarda bizim tosbaga çatlatck bizi. Amin canım hepimizn gonlune gore olsun inşallah.

Bizim dr ille ilk baslarda veriri coraspirin.onun da faydasi var sanki basagrima

Topiğin bi kaç miniği gizemli çıktı

Evet canim gostermeyince kiz diyo herkes, bence de kiz...
Cikolata yeyip girdim ama yine olmadi
Can'ım ya eve geldiğimden beri mesajını arıyorum sanırım yine göstermedi bu arada benim arkadaşım 6. Ayda öğrendi hepimiz kesin kız bu göstermiyor dedik ama erkekmiş.. Ultrason görüntüsü yok mu yaramazın

Valla bzm ki hep acıyor :):)14.hafta bn sordum doktor aaa daha belli olmz fln dedi.bakar Bakmaz gördü. Fakultede ultroson çok kötü 16.hafta dktor blli olmaz dedi.bn söylemiyorum tabi çatladim da Özelde ogrndm diye.aaa pipi çok net erkek dedi o da hemen.bzmkinin ortada maşallah.:):)haftaya yine gt cnm hem bebişi görürsün yine.hem ogrenrsin

Bakalim ben detaylida ne gorcem :)
Insallah bi pipi de ben gorurum

Yok canim estagfurullah ne hakki :)
Asil siz hakkinizi helal edin, merakta bırakıyorum sizi
Maalesef usg fotosu da yok, vermedi doktor

Bizim dr ille ilk baslarda veriri coraspirin.onun da faydasi var sanki basagrima
Bzm bi tanıdigin 3.ayda karnında oldu bebek.kaynvalidem de korktu sen de icsene ilaç fln bn de içmek istedm.düşüğun yoksa içme miyomun da var içerde kanama alanı var ama bnde kanama yok.kanaman olur dediler icmedim ama hep aklımda kldi icsem mi diye çok. Şükür 4.5 aylık olduk artık gerek kalmadı zaten hrhlde

Canlar alt defactodan ust elsiwiki den kombinim bu olsun istiyorum :) ilerde poposum buyurse tunik kapatir

Eklentiler

• M_20161-6YB242Z8-355_A.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 40
  • F6864_W83_16SM_01_01.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…