bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Aynen istanbuldayım ve gercekten çok bunaldım gecede gündüzde çok sıcak bu yaz işimiz var :)

Ben de bi tahmininiz yok mu diye sordum. Pozisyonu hic uygun degil, hicbi sey gorunmuyo, zaten ben tahmini konusmam, gorur oyle konusurum dedi

iyim şükür her gecen gün biraz daha iyi oluyoruz bebişler büyüdükce
Evet canım ya bulantılar mahvetti hayatım karardı resmen yemek içmek hayal olmuştu su içemiyorum diye ağlamıştım ama çok şükür düzeliyor herşey

Kızlar ya şimdi yarın için randevu almak için aradım doktor izinliymiş haftaya Çarşamba'ya verdi bir gün Nasıl beklerim derken bir haftaya çıktı

Evet canım ya bulantılar mahvetti hayatım karardı resmen yemek içmek hayal olmuştu su içemiyorum diye ağlamıştım ama çok şükür düzeliyor herşey

ben ilaç kulzndım su bile içmedim aynen bende en son doktor serum takıp ilaç vermek durumunda kaldı

arkadaslar bende inanılmaz bir iştahsızlık var.

canım bi kavun karpuz yemek istiyor soguk soguk baska da hiç bişi yiyesim yok.

dün eşime dedim kavun al.. o da kelek çıktı.. nasıl üzüldüm kocaman da ne yapıcam bilmiyorm.

Hayırlı sabahlar kızlar. Çok sıcak bi İstanbul sabahından merhaba benseniyerim canım üzme kendini ben öğrendim de ne oldu doktoruma güveniyorum ama nedense inanamıyorum Çünkü kızımda doktor 12haftalıkken erkek 14te de kesin kız demişti. Çok istediğimizden herhalde böyle oluyo. 13ünde benimde randevum sıktım dişimi bekliyorum. Rabbim hepimize hayırlısıyla öğrenmeyi nasip etsin inşallah. Amin ecmaîn.

bende şükkür iştahım yerinde meyvelerde karpuzsuz yapmıyorum

Bende de yok iştah canım dediğin gibi sadece soğuk bişeyler istiyor canım sadece. kavunun üzerine bal dök biraz öyle ye

B
Benim canım hiçbirşey yemek istemiyor canım. Akşama doğru midem çok kötü oluyor hala. Bi an önce geçse de rahatlasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…