bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım bununla çok geçmiş olsun. Şu karnına bakıp, büyükmüş, şu kadar aylık gibi duruyor diyenlerin kessssinlikle nazarı değiyor. Tecrübeyle sabit. Hergün Ayetel kürsi, Felak, Nas oku. Ben bir de kocaman bir turkuaz kolye ucu aldım ama Mcada de kuzusu Ada'ya sanırım kehribar kolye takıyormuş, nazar için. Bir de ayet var "niceleriniz nazardan eriyip gider de, haberi olmaz" Nazar bu denli, gerçek ve tehlikeli bitanem. Allahım hepimizi ve bebeklerimizi nazardan, kem gözlerden, haset ve fesattan korusun

Canim yaa senin doktor da kesin soylememis miydi ?

Bilmiyorum ki canim bu doktorlar beni saf gordu yiyo galiba
Sirtini dönmüş ve secde pozisyonuna yatmis dedi valla bilemedim ki
Aynen canim aynen benim ki de oyleydi eliyle oynuyorddu bana gömülmüş iyce hatta esimde annesini mi yiyor bu demisti
yaniii bu pozisyondaydi bacak arasini ayrica cekip göstermişti
Amannn canm sagligi olsunn ogrenirsn ins
Bence erkk senin minnosda

Insaallah oyledir canim ama bu sefer de gostermeyince ben yine kesin kiz diye dusunmeye basladim.
Internette geziniyorum da simdi boyle gostermeyenler genelde kiz cikmis :)

Günaydın herkese

Kızlar 16.haftadan önceki cinsiyet tahminlerine pek inanmamak lazım. Benim akrabada 13.haftada %80 erkek demişti bir ay sonra kız olduğu kesinleşti. Allahtan benim önceki dr gördüm ama 16haftaya kadar söylemem demişti bu da 13 teyken göremedim henüz demişti. Bana da bir resim vermediği için cinsiyet tahmini yapamıyorum kendim.13 te verdiğinde nub yoktu bu sefer resim vermedi. usg de bir ara pipi gösterdi ama tam da anlamadım yani.

gonulll geçmiş olsun alerjin yoktur inşallah

Insaallah oyledir canim ama bu sefer de gostermeyince ben yine kesin kiz diye dusunmeye basladim.
Hayırlısı olsun canım ya. Sen kız mı diye çekinip korktukça kızı çağırıyorsun. Sonra hayal kırıklığın çok olur. İnsan kendini alıştırıyor çünkü. Bekle bakalım dua et Allah hayırlı erkek evlat versin diye

Ay bi de ben bu sabah hamileliğimden beri ilk kez kustum. Sanırım vitamin ilacı midemi bulandırıyor. Dün de olmuştu am akendimi tutmuştum zar zor. Demir ilacı da hemen etkilerini gösterdi valla. BOl bol kayısı tüketmem lazım. Kendime kayısı ceviz fındık stoğu yapıp iş yerime getirdim

Iyide canim senin kinin gostermeme gbi bi durumu yokki kapatmiyo etmiyor cocuk yani benimki gbi dönmüş arkasını
Neyse sen boyle dusunmeye devam et sana da buyuk suprz olur erkk derse
Ama tabii sagliklari bzim icin en omelisi dimi anasiii bebisi uzme o heryseyden haberdar

Dua ederken hic kiz ya da erkek olsun demiyorum, hayirli ve saglikli evlat istiyorum ama tabi Rabbim gonlumden geceni biliyor :)
Boyle bilmeden beklemek de cok zor yahuuu

Iyi gecelr guzrl annelr..
Benim iki gundur cok sancim var ne yapcam biledim.persembe uclu tarama sonucu almya gitcem ama sancilar beni korkutuyor.sizde dr sanci oluyormu

Canlarım ihmal etmeyin bir doktora gidin. Vajinal kültür ve idrar kültürü verin. Rahim büyüdükçe biraz ağrınız olur ama çok şiddetli olmaması gerekir.

Onu uzmekten cok korkuyorum zaten

Ilk hamileligimde hep erkek hissettim, cinsiyeti ogrenmeye gittigimiz gun doktorun kapisinin onunde beklerken esime dönüp bu bebek kesinlikle kiz dedim, o an cok guclu hissetmistim kiz oldugunu ve kiz cikti.
Bunda da kendi kendime kesin kiz diyorum ama dun doktor kontrole baslayinca nedense icimden dedim ki bu bebis erkek kesin, doktor simdi oyle dicek ama maalesef hicbi sey diyemedi

Canlarım ihmal etmeyin bir doktora gidin. Vajinal kültür ve idrar kültürü verin. Rahim büyüdükçe biraz ağrınız olur ama çok şiddetli olmaması gerekir.
Canim cok siddetli degil de yine de insan korkuyor ben gttm sancilarim var iken doktorum progestan magnezyum verdi hoş onlari kullandigimda yok ya neyse
Yaniii doktor olur boyle demişti
Allah a emanetler

Dua ederken hic kiz ya da erkek olsun demiyorum, hayirli ve saglikli evlat istiyorum ama tabi Rabbim gonlumden geceni biliyor :)
Boyle bilmeden beklemek de cok zor yahuuu
Bu da işin heyecanı. Benim en yakın arkadaşıma 7 ay kız Dedi doktoru. Sonra erkek çıktı. Odasına kadar pembe boyatmıştı. Net ve emin söylemesi daha iyi bence. Biz 2 kızkardeşiz. Başka kimseye ihtiyaç duymuyorum. Kızına kızkardeş bence harika olur. Sonuçta onlara kardeş olsun diye doğuruyoruz. Allah gönlüne göre versin tabii.içime senin erkek olacakmış gibi doğuyor. Hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…