bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah canım sorcam mutlaka adam demesin sen delimisin 150 gramlık bebeğin obez olacağını nerden çıkardın diye
Bende 15+5 digeri 15+2 di biri 140 grm digeri 160 grm canim 16+5 digeri 16+2 de biri 150 digeri 190 dedi canim birsey olmaz tatlim hem asagi yukari soyluyorlar tatlim :)

Canım ben bugun gittim kontrole 320 gr olmuş korkma bişi olmaz normal bence
Senin 18+ da 320 grm zaten artik grmlar yukselir kiloya dogru canim 4 aydan sonra artik buyume gelisme basliyor saglikla massalah canim .. ecmain

gozun aydin tatlim.masalah minigine belkide kizdir sakliyormu kendini gerci bellide olmuyor erkekte olabiliyor saglikliya massalah kac grm olmus bebisin tatlim saglikla kalin.. ecmain

sagol canimm :) bilmiyorum ki canim hayirlisi artik :) kac gram oldugunu söyledide unuttum ben o ara hareketlerine bakiyordum Amin cümlemiz canim

Senin 18+ da 320 grm zaten artik grmlar yukselir kiloya dogru canim 4 aydan sonra artik buyume gelisme basliyor saglikla massalah canim .. ecmain

Amin canim evet bende haftaya baktım 1ay önce 100 gr di yani çabuk ilerliyorlar o yüzden 2 haftaya o arkadasinki de artar diye düşündüm seninki lerde kızmış sevindim ne güzel hep istemisimdir 2 kız 2 erkek çocuğum olsun diye rabbim sana nasip etmiş hayırla doğsun lar inşallah

Senin kac cocuk var canim cinsiyeti ne minigin canim rabbim saglikla nasip etsin gonullerdekini cok sukur rabbim nasip etti gonlumdekini iki ogulum ve iki kizim olacak rabbim nasip ederse ... ecmain

Kızlar bişi soracam biraz kafam karıştı benim bugün kontrolü vardı detatlı baktı biraz beynine böbrek karaciğer falan baktı bi ara omuriliginde açıklık izlendi bi bakalım dedi sonra baktı baktı bişi demedi ben sordum açıklık ne oluyo olunca dedim Allah korusun doğumdan sonra felç riski oluyo ama baktım açıklık izlenmiyor çok Şükür dedi ama benim içime kurt düştü aklıma takıldı tekrarmi gitsem olsa mutlaka söylerdi diye düşünüyorum soylemeyecek bişi değil çünkü en son gayet iyi hiç bi sıkıntı yok dedi

Senin kac cocuk var canim cinsiyeti ne minigin canim rabbim saglikla nasip etsin gonullerdekini cok sukur rabbim nasip etti gonlumdekini iki ogulum ve iki kizim olacak rabbim nasip ederse ... ecmain

Bizim ilk bebeğimiz olacak ins hayirlsiiyla kızımız olacak canım

Canim 21 haftada detayliya gireceksin canim her yerine bakilacak telas etme tatlim biseycigi yoktur olsa seni yonlendirirdi tatlim saglikla kalin

Canim 21 haftada detayliya gireceksin canim her yerine bakilacak telas etme tatlim biseycigi yoktur olsa seni yonlendirirdi tatlim saglikla kalin

Bende öyle düşünüyorum soylerdi mutlaka cunku doktor da cok detayci biri her kontrolde video çekiyoruz eve gelince izledim önce bi var demiş sonra yok demiş izleyince kafam karıştı nedense 1ay sonraya çağırdı bide diyorum Allah korusun bişi olsa hem söylerdi hemde yönlendirirdi mutlaka diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…