bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende mecburum annem gidecek eşimde ben hem sana hem çocuğa iyi bakamam iş ev çocuk yapamam aklım sende kalıyor çalışamıyorum dedi..burda oğlanın bakıcısı var ona fazla para verelim dedik 8-5 çalışsın eşim gelene kadar bizim işimizde yapsın dedik oda evet dedi ama tavırlı tavırlı bende ona muhtaç olmak istemedim kendim ayaktakta özel işimi yaparım ama oğlanın peşinde koşacak kimse yok ( ben bu halde idare edemiyorum çünkü yeni iyileştim ..benim içerideki kanama alanına gecmiş dediler 2 doktordan teyit aldım hala güvenemiyorum ama geçmiştir inşallah ...bence artık seninde bayağı iyileşmişdir inşallah

Anlamıyorum bu haftada hala Nasıl belli olmaz.inşallah benim yarın netleşir.

2 hafta önce gittim bacak bacak üstüne atmış göstermedi gıcık. çikolata ye öğleden sonra bakalım dedi dr gittim yine aynı öbür tarafa dönmüş yine bacak bacak üstünde sıpaa işte
Seninki pek düşkün rahatına o ne öyle kız peşin satan gibi hep ayak ayak üstüne

Kizlar acikinca kotu oluyorum elim ayagim titriyo soguk ter boslaniyo bayilcak gibi oluyorum ya yeni basladi bu da

Bende de geçen hafta başladı. Bi an da el ayak kesiliyor bi soğukluk geliyor o an hemen tatlı bişi atıyorum öyle kendime geliyorum sanırsam kan şekeri düşüyor.

Benim değişti Canım erkek demişlerdi kız çıktı :)))
Hadi ya kac haftalikken erkek dediler kac haftalikken kiz dediler gerci 15 ve 16 haftalar kesin net oluyor gonlundekimi oldu canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ilk bebekmi.. ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…