bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Himm o zaman 4 kadar yolu var canim daha ilk bebek bende 3 cocugu var sandim buda kiz dermisin gibi algiladim oysa ilk bebismis :)

Ha yok canım daha ilk ama 2 sene sonra oldu geç oldu biraz bizim önce diyordum 4 tane istiyorum diye olmayınca büyük konuştum galiba 1tane olsun çok şükür rabbim verdi de bakalım hayirlsii artık ne kadar olursa

kızlar benim ikili tarama sonucum çıkmış hcg(dil) 47337 çıkmış anlamadım niye böyle yüksek bide Dil neden yazar

Ha yok canım daha ilk ama 2 sene sonra oldu geç oldu biraz bizim önce diyordum 4 tane istiyorum diye olmayınca büyük konuştum galiba 1tane olsun çok şükür rabbim verdi de bakalım hayirlsii artık ne kadar olursa
Bak dun bir arkasla konustum iki kizi vardi ucuncude oglu oldu yeter dedi 20 aylik oglu ve igne ile korundugu halde rabbim vermek istedikten sonra 4 bebegide verir ve 4 bebegi yolda daha yeni ogrenmis sok kadin kordonlari baglatacam dedi yani rabbim verecek olduktan sonra onune gecilmiyor benimde 3 sezeryan diye son sansim dedim 3 bebegimde belki kiz olur dedik rabbim ikiz nasip etti sukur rabbime once sok oldum sonra alistim kizlarima iyikide rabbim ikiz nasip etmis cok mutluyuz rabbim isteyen her kese pasa ve prenses nasip etsin.. ecmain

Benim de oğlumun doğumgünü yaklaşıyor. Kutlamayı ramazan sonrasına ertelemek istiyoruz çünkü kardeşlerimiz bayramda gelecek. Şimdilik ufacık bol mumlu bir pasta keselim diyorum. Bir de itfaiyeci sam e bayılan oğlumu itfaiyeye götüreceğim

Oğlumda ben de çok şey almışım. Bir bebek daha çok rahat büyütür. İnsan ilkinde hem tecrübesiz olup yerli yersiz her güzel gördüğünü her duyduğunu alıyor hem de çok özeniyor hiçbir şeyi eksik olmasın diye. Bu bebeğimde de nasip olursa oğluma ne yaptıysam hepsini yapıcam. Mevlüt, büyük bir yaş partisi, özel hediyelikler, çikolatalar hepsi inşallah

canım bişey olsa söylerdi bence, endişelenme.. belki ilk başta yanlış görmüş yada yanlış söylemiştir.. yada inceleyince kapanacak kadar küçük olduğunu farketmiştir bilemiyorum ama bi risk olsa söylerdi neden saklasınki.. sıkma sen canını

Bende canim dogum fotografcisini bile ayarladim hastane suslemesi icin organizasyon sirketi hepsiyle konustuk kizimda hic birini yspmamistik tecrubesizdim bunda hersey eksiksiz olmali diyorum

Amin canım amin aynen oyle rabbim nasip ettikten sonra engel kalirmi cok iyi bilirm bizimde olunca inanamadik sorunlarımız vardı biraz yeterki rabbim ol desin isteyen hiç kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah herseyin hayirlisini versin

Demi bi yanım rahat bi yanım şüpheli bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım

Bende canim dogum fotografcisini bile ayarladim hastane suslemesi icin organizasyon sirketi hepsiyle konustuk kizimda hic birini yspmamistik tecrubesizdim bunda hersey eksiksiz olmali diyorum
Oo sen erkencisin maşallah. Doğum fotoğrafçısı ben de istiyorum aslında inşallah ayarlayabilirim.Oğlumda ayarlayamamıştık eşim istememişti. Bu bebekte imkanlarımız biraz daha kısıtlı malesef. Daha düşünerek hareket emem gerekiyor. Ama ilerde abime bunu yapmışssın bana yapmamışsın dedirtmek istemiyorum.

Ya onu bende dusundum aslinda ama buna da yapmazsam hep icimde kalacak kuzum belki bida anne olmiycam o yuzden fotografci hanim iki kardese album yapariz dedi kiskanclik yasanmaz dedi
Ya ben cok tez canliyim hemen olacak kuzum gobusun buyumesini bekliyoruz simdi cekimler icin

Bence dr un ugrasmak istememis be kuzum cocuk gayet musait durumda neden oyle yapmis gicik sey neyse bitanem 16. Hf bakarsin yine demrsse baska dra gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…