bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ah canım keşke yapabilsem ben de hemen sinirlenenlerdenim ki bizim evlilik sürecinde baan çok yanlış yaptılar çok ağladım o dönemde o günleri unutamadığım için zaten tepkiliyim onlara en ufak bi şey olsa patlayacam resmen artık o moddayım çok sustum zamanında sabrım kalmadı artık

Ooo eyvah eyvah kuzum benimki gibi alt yapisi varmis ama sakin olmaya calis cocugun icin cocugunun ilk 3 ayini hayal meyal hatirlamak istemiyosan suscan kuzum cocugun icin 40 gun sk disini gidicekler nede olsa

Ooo eyvah eyvah kuzum benimki gibi alt yapisi varmis ama sakin olmaya calis cocugun icin cocugunun ilk 3 ayini hayal meyal hatirlamak istemiyosan suscan kuzum cocugun icin 40 gun sk disini gidicekler nede olsa

Ayy 40 gün kalmazlar canım inşallah annem gelecek zaten bana bakmaya doğuma gelirler bir süre kalır giderler heralde yoksa oo cümbüş var bizde ki kv zaten karışan bi tip o zaman eşim yandı çok arada kalacak. Ben düğünden sonra eşimede dedim ben aileni asla ömrüm boyunca affetmiycem şimdi oda araad kalıyo ama evime geldiler asla saygıda kusur etmedim misafir sonuçta ama elimde değil içten olamıyorum onlara

Canm iyileştiyse bnce sıkıntı yok gidebilirsn gbi geldi bana.bnm hala devam ediyor içerde ki kanama alanı kesenin etrafnda en son gttgmde de vardı sanki ama bi zararı olmuyor çok şükür.doktorlar da pek önemsemedi ama tabi dikkat et dinlen evde fln diyorlar ama bn ayaktaym ev işimi yapym dışarı cikiyrm yormadan kndimi.bsy olmz diye umut ediyrm 4 saatlik bnm inşallah sağ salim.giderz

Mcada sağ ol canım bilgi verdiğin için. Ikra meyra canım Rabbim meleklerini sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Ben ikiz bebekleri çok severim ama ikiz kızları bi ayrı severim :) Ay ne güzel pembiş pembiş giydirirsin ikisini birden :)

Kv 40 gun geldi kuzum. Annemde 40 gun kaldi 2 hafta geceli bakti gece bi ise yaramiyor gitti yoruluyo kadin bosver eninde sonunda bebisinle yanlis kalcaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…