bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canim ona da ayri bi guzellik yap kimse yasamasin boyle seyler cok agir travmalar gecirdim esim tarafindan yanliz birakilmak neyse canim aglamiycam bu bebegim gule gule buyuycek kizim da hep agladim bu bebegime bunu yapmicam
Erkekleri anlamak çok güç hele böyle bi durumda dış etkenler yüzünden kesin.. Neyse üzme kendini ağlama iyi olur inşallah bu bebiste diyelimki az birşey oldu topikce toplanıp hastaneyi basariz sen rahat ol

Erkekleri anlamak çok güç hele böyle bi durumda dış etkenler yüzünden kesin.. Neyse üzme kendini ağlama iyi olur inşallah bu bebiste diyelimki az birşey oldu topikce toplanıp hastaneyi basariz sen rahat ol
Basin valla basmasanizda bebegi gormeye gelin toplasip ne guzel olur

Rutin bişey o canım. Üç hafta ve bir hafta önceki kontrolümüzde bizim doktorumuzda baktı. Bu haftalarda en önemli şey omurilik dedi (bakma haftamın küçük olduguna sat tutmuyo bizde ultrasona göre bastan beri önde gidiyoruz suan 19+5 6 olması lazım)
Bizde de cok sükür bir sorun cıkmadı omurilikte cıksa doktorun mutlaka söylerdi cok önemli cünkü..

Sagol canım artık detaylı usg gircem o zaman rahatlarim ins 3 5 gün önemli değil önde ve ya geri olmasi yeterki sağlıklı olsunlar

Tul filan uygun kusum ankaradaydin dmi ulus a git ulus daki carsida var ucuz ucuz

evet canım Ankaradım annem ben 7 aylıkken gelecek o zaman onla bakarım ben çok acemiyim böyle şeylerde eskiden de hiç merakım yoktuki bakmadım çevremdekiler ne yaptı diye ben evlenmem çünkü diyenlerdendim :))

Heh kuzum ulus da varya cincik boncuk satan yer halin karsisinda hah suluhan orda bir suru aklina ne gelirse var oraya gidin annenle yanliz gitme ulus cok b*ktan bi suru abaza var yanliz sakin gitme ordan ucuz ucuz al her bisi var

Aynen aynen kizimin dis bugday partiside tam bi skandaldi onu da dogurunca actigimiz topicte anlatirim

Ahh canım yaa sende ne çekmişsin inşallah bundan sonra herşey çok güzel olacak. Ben uzakta olmanın bu konuda faydalarını yaşıyorum onun için doğumdan korkuyorum her kafadan bi ses çıkarsa ki lohusayım sinirli olurum bi aksilik olmadan atlatırız :)

Heh kuzum ulus da varya cincik boncuk satan yer halin karsisinda hah suluhan orda bir suru aklina ne gelirse var oraya gidin annenle yanliz gitme ulus cok b*ktan bi suru abaza var yanliz sakin gitme ordan ucuz ucuz al her bisi var

çok sağol canım yok oraya yanlız gitmem zaten evet ulusa en son kaleyi görmeye gitmiştim ürktüm ersmen ordaki tiplerden :)

Benim gibi yapma birak karissin sadece cocuguna yapilmasini istemedigin hic biseye musade etme hayir annecigim de oyle yapmayin hayir annecigim dur soyle yapalim. Bende hataliyim cok fevri davraniyorum cok cabuk patliyorumm cok yanlis bisey kuzum sakin olmaya dikkat et tatli dille acikla gozunu seviyim beni dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…