bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bence dr un ugrasmak istememis be kuzum cocuk gayet musait durumda neden oyle yapmis gicik sey neyse bitanem 16. Hf bakarsin yine demrsse baska dra gidersin

aynen cnm bana da öyle geldi uğraşmak istemedi, ne desem alakası yok, onlar uydurma falan dedi geçiştirdi, ben de zütelemek istemedim neyse hayırlısı inşallah hakkımızıda hepimizin...

Bende canim dogum fotografcisini bile ayarladim hastane suslemesi icin organizasyon sirketi hepsiyle konustuk kizimda hic birini yspmamistik tecrubesizdim bunda hersey eksiksiz olmali diyorum
Ne güzel düşünmüş sün canım :)) bende istiyorum ama oglumda yapmadigim için vazgeciyorum ilk gozagrima haksızlık olsun istemiyorum :))

Bende canim dogum fotografcisini bile ayarladim hastane suslemesi icin organizasyon sirketi hepsiyle konustuk kizimda hic birini yspmamistik tecrubesizdim bunda hersey eksiksiz olmali diyorum
ay sende benim gibisin canım.oğlumda anadolu da küçük bi şehirdeydik.öyle şeyleri bulma imkanım da yoktu dediğin gibi tecrübesizlik de var.ben de konuştum gittim :) kafamda ikramlık ne olur neler veririz ayarladım.kapı süsü takı yastığı bebek küvöz tütüsü ve anne yatağı süslerini halk eğitimde öğretmen arkadaş yapacak hemde bu işlerle ilgileniyo.Her detayı gidip ellerimizle seçip alıcaz arkadaşımla beraber.Zevkime göre.Ama büyüğe de haksızlık olsun istemiyorum ona da ayrıca dış mekan çekimi ayarlamak istiyorum sadece oğluma özel olsun.

Ne güzel düşünmüş sün canım :)) bende istiyorum ama oglumda yapmadigim için vazgeciyorum ilk gozagrima haksızlık olsun istemiyorum :))
Anladim kuzum ya kizim anlayisli davranacaktir bazi sahislar lohusaligi burnumdan getirdigi icin hic bisey dusunemedim kapidaki bi ufacik celengi bile esim tekmeledi firlatti dun gibi hatirimda

Aynen kuzum kizima neden yapamadigimi akli yetince bir bir anlaticam kiz cocugu nede olsa annecigini anliycaktir ama kizima da 6 ayinda cekim yaptirdik 1 yasinda cekim yaptirdik bilemedik iste dogumda da olsaydi bi foto su bile yok ameliyathanede ilk ani esim heycanla telefonunu vermeyi unutmus hemsirelere

merhabalar !
bize de bir tahmin yapabilir misiniz? hala cinsiyeti öğrenemeyenlerdeniz biz de
14+3 burda miniğim
teşekkürler, sevgiler...
Ben kiza benzettim tatlim niye soylemediki 14+3 oldugu icinmi acaba bazi doktorlar bilerekte soylemiyor rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

aynı şey benim için de geçerli canım.oğlumda yapmadım ama ben de bu yüzden sadece oğluma özel dış mekan çekimi yaptırabilirim.Göbeğim belli olmadan değil.Çünkü göbüşteki bebişin değil oğlumun odak noktası olmasını istiyorum.

Anladim kuzum ya kizim anlayisli davranacaktir bazi sahislar lohusaligi burnumdan getirdigi icin hic bisey dusunemedim kapidaki bi ufacik celengi bile esim tekmeledi firlatti dun gibi hatirimda
Çok üzüldüm canım çok kötü şeyler yaşamış sın inşallah bu bebiste öyle sorunlar olmaz :) ada küçük zaten kiskanmaz beraber fotolarla daha anlamlı olur ama benimki 12 yasında yanyana koysak dev gibi durucak

Ayyy canim yeni evlisin Allah uzun yillar versin bizde cok deil 4 yillik evliyiz
Rabbim nice uzun yıllara inşallah bizim ki de 9 yıl oldu seneye 10. Yılımızı büyük bir partiyle kutlamıyı düşünüyorum ufaktan gelinlik gibibirşeyler da giyecem Allah izin verirse

Aynen mantıklı bu yoksa içten içe kiskanirlar :))

anlayacagin pek hos anilarim yok kizimin dogumuyla ilgili sebep olanlar utansin

Canım inşallah bunda herşey gönlüne göre olur. Benimde burda kimsem yok zaten eşime dedim hastane için bişeyler yapalım en azından diye böyle şeyler onlara gereksiz geliyo nedense ben yapacam artık bişeyler hazır alabilirim bende yetenek yok :)) doğumda da bir annem olacak benim ailemden zaten kaynanamlarda gelir heralde

Evet canim ona da ayri bi guzellik yap kimse yasamasin boyle seyler cok agir travmalar gecirdim esim tarafindan yanliz birakilmak neyse canim aglamiycam bu bebegim gule gule buyuycek kizim da hep agladim bu bebegime bunu yapmicam

Evet canim icinde kalmasn gonlun kalmasin yap istedigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…