bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aman bosver canim oyleyse gelmesin

su kaynanalarin hepsi bi degisik ya

Canım gelir en azından doğumun olduğu gün ki gelmese de ne güzel sen rahat edersin. Ohh ne ala bide hizmetmi isteyecek o zamanda.

Merhaba ilk hamileligimde 11 haftada kanamam vardı. Rahim acikligi a bağlı kanama dedi dr. 4 gun sonrada bulunduğumuz şehre memlekete gidecektik izinler felan ayarlanmıştır. Dr dan istiklal bu durum böyle oldu ben dinlendirin 4 gun boyunca ama memlekete gidecektik erteleyelim mi o zaman dr um bana hayır gerek yok ara vererek kendi aracınız ile gidebilirsin kendini iyi hissetmediğin zaman bol bol ara verirsiniz demişti. Düşük olursa ya demiştim cevabı şu olmuştu bebek sağlıksız bir bebek ise düşük olur ne yaparsan yap bebek sağlıksız ise düşer istersen surekli yatarak gecir... ama yok bu bebek sağlıklıysa hiç bise olmaz korkma demisti biz 14 saatlik bir yolculuk yaptık ve allaha şükür hicbir şey olmamıştı tabi esim 100 km mecbur kalmadığı sürece gecmemisti yinede seçim senin tabi

Canım gelir en azından doğumun olduğu gün ki gelmese de ne güzel sen rahat edersin. Ohh ne ala bide hizmetmi isteyecek o zamanda.
Valla canim elimde serum bana yemek yaptirip evi supurtmustu onu da yapar. Ne cahilmisim ki hastaneden cikartti evine goturdu beni gelin gormeye gelicekler diyip doktorda serumun bittikce degistir diyip izin vermisti. O halimle tum isleri bana yaptirtmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…