bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bende gün sayıyorum 11 haziran gel artık :)
Ben en çok eyüp ekiciyi duydum benim 2 arkadaımda ona gitti ben sadece kendi drda gelcek ayrıntılıya diye birde perinatalog diye Aydan Biriyi seçtim
Hmmm anladim kuzum. Bakalim nereye yonlendirir bizi hayirlisi evet senden 2 gun sonra benim randevu var cabuk gelsin nolur artk

Bide cinsiyet öğrenebilseydik meraktan catlicamm dun öylesine baska bi doktora gittim soyler belki diye daha erken Dedi Bebek oldu 4 aylık ne erkeni kilosunu Dedi 120 gr olmuş :)

Bence senin bebiş kız o zaman canım. Erkekler genelde erken belli oluyor. Görmesine rağmen söylemediyse kız olma ihtimali yüksek :)

Bide cinsiyet öğrenebilseydik meraktan catlicamm dun öylesine baska bi doktora gittim soyler belki diye daha erken Dedi Bebek oldu 4 aylık ne erkeni kilosunu Dedi 120 gr olmuş :)
Eyvah eyvah bizumkini de soylemez o zaman hay Allah yaaaaa bende catlarim meraktan bayramdan once ogrenseydik bi

denyelka Canım bu kişiden kişiye değişen bir süreç. Ben çok kilo aldığım için son ay pek rahat değilidm. Ama bu durum öyle katlanılmayacak gibi değil inan. Rabbim bir kolaylık veriyor. Bebeğinin hareketleri tekmeleri insanı öyle mutlu ediyor ki. Ben doğum yaptıktan sonra kızımın karnımın içindeki hallerini çok özlemiştim bi garip olmuştum. Sen de güzel düşün güzel olsun inşallah.

Eyvah eyvah bizumkini de soylemez o zaman hay Allah yaaaaa bende catlarim meraktan bayramdan once ogrenseydik bi
Canim 15+ da soylememis sen 10 gun sonra 16+ haftada olursun insallah soyler tatlim doktorlar genelde 16 haftayi tercih ediyor

Canım sor tabi neden yadırgansın ki. Bende doğumdan sonra çocuk zırtpırt uyanıyo ses olunca nasıl olcak bu iş diye ablama sormuştum mesela canım sadece son ay biraz zor oluyor. O da karın çok büyük olduğu için. Dediğin şekilde de bi rahatsızlık şişme falan olmuyor.

Amiiinnn bitanem, çok teşekkürler. Ayyyy gerçekten çok mutluyum senin adına. Hiç korkma o minik mucize tam zamanı geldiğinde, sevgiyle kucsğındaki yerini alacak inşallah, Allahın izniyle

İlk defa duydum böyle bir şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…