bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım ancak alabildim randevuyu çok doluymuş kadın 24. haftaya kadar yapılabiliyormuş ben sonundan yakalıyorum

Canım bende gün sayıyorum 11 haziran gel artık :)
Ben en çok eyüp ekiciyi duydum benim 2 arkadaımda ona gitti ben sadece kendi drda gelcek ayrıntılıya diye birde perinatalog diye Aydan Biriyi seçtim

Eyüp Ekici harika bir radyologdur. Ama bence iyi ve deneyimli bir perinatoloğa gitmek daha doğru. Ben geçen yıl ilk Eyüp Ekici'den randevu almıştım. Zaten 1-1,5 ay sonraya randevu veriyor. Ama kendi doktorum ona değil, verdiği üç isimden birine gitmemi tavsiye etti. Ben de öyle yaptım. Bana Prof Özgür Deren her şey çok iyi dedikten iki gün sonra suyum geldi. Erken doğum yaptım. Şimdi diyorum, acaba amnion kesesinin inceldiğini, plasentada yolunda olmayan bir şeyleri göremedi mi, yoksa bunlar zaten görünmez mi?

Aaaa canım çok geçmiş olsun kaç aylıkken doğum yaptın ve neler oldu. Bende perinatalogu tercih ettim doktorumda böyle söyledi aydan hoca da çok yoğun 23+4 de kaldım bende ayrıntılı için hatta telaş yaptım geçmi oldu dr normal dedi nettende araştırdım 25. haftaya kadar oluyormuş bana kalsa daha erken girerim ama alamadım erken tarih

Kuzum seninki de riskli gebelik uzmanı demiştin. Neden kendi bakmayıp, dışarı yönlendiriyor?
Kusum ada da hic yapilmadi boyle birsey ayni hastanedeydik farkli doktordu adayi takip eden dr ama bilmiyom iste saskinim kuzum nasil oluyo nasil yapilcak nereye gondericek nedden kendisi yapmiyo bankodaki kizlsrda tam bilemiyo dr unuz gerekli seyleri soylerler diyo ama iste bende deneyimsizim bu ayrintili usg konusunda sey ama her ihtimale karsi servet unsal dan aldim bayram sonuna randevu kuzum

Canım 19,5 haftalıkken gece aniden suyum geldi. Bebeğim çok sağlıklıydı ama çok küçük olduğu için Allah onu yeniden yanına aldı.

Canım zeynep zülal benden ayrılmaz çok düşkün bana ya babası ya ben öyle başkalarında kalmaz biz olmadan. İnşallah bişey olmaz allaha sığındım artık karnımdakide kuzum zeynepte kuzum ikisinede iyi bakarım inşallah allah ikisinede sağlık sıhhat versin bana onlara bakacak güç versin. Hepimizinkine inşallah.

Canım magvitalide denicem inşallah sağlık ocağı veriyormu onu?

Canım 19,5 haftalıkken gece aniden suyum geldi. Bebeğim çok sağlıklıydı ama çok küçük olduğu için Allah onu yeniden yanına aldı.

Ayyy canım başın sağolsun rabbim cennette sizi kavuştursun çok üzüldüm canım bizim bir tanıdığında birden suyu geldi malesef bebeğini kabetti ona enfeksiyondan dolayı böyle oldu demişler bende korkuyorum Allah esirgesin yavrularımızı

Kuzucum doktorun perinatolog değilmiş. Sadece Zekai Tahir Burak'ta dört yıl riskli gebelik bölümünde asistanlık yapmış. Yani hala düz kadın doğum uzmanı. O yüzden kendisi detaylı ultrason yapamıyor. Bu yüzden hiç aklın bulanmasın. Dediğim gibi bu detaylı ultrason eskiden sadece riskli gebeliklerde yapılıyordu, şimdi rutin uygulamaya döndü. Senin durumun çok şükür riskli olmadığı için detaylı ultrasonu dışarda yaptırıp, gayet için rahat şekilde kendi doktoruna devam edebilirsin. Bayındır'ın doktorları da iyidir zaten.

Yaaa cok sagol kuzum benim bende anlam verememistim niye kocaman hastanede yapilmiyo ki diye supersin bitanem evet ya bayindir da hic kotu doktora rastlamadim sagolsun hepsi cok iyiler bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…