- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #21.321
Insallah canim. Hepimizin huzuru olsun. En onemlisi huzur.Ayy ne güzel ilk bebek ben 2. Sanmıştım seninkini daha iyi bebek sizi daha
çok birbirinize bağlar
Rahat ol canım herkesin gebeliği farklı olur seninki ile benimki yada bir başkasının gebeliği bir olmayacağı gibi kişinin ilk genellikle sonrakiler farklı olabiliyor benim ilki çok rahattı şimdi çok ağır,hantal hissediyorum kendimi çok yürüdüğüm zaman kasıklarım ağrıyor iş yapacak halim yok ilkinde hiç Hissetmedim çok rahattım ev taşıdım yolculuk yaptım hatta doğum yaptığım gecenin sabahında çıkmıştım doğumdan sonra gezemeyeceğim diye bütün çarşıyı akşamakadar gezmiştim ohh eşim yoruldu yeter artık dedi ben yok yorulmak nedir bilmezdim aynı günün gecesi doğum yaptım halbuki 2 gün vardı doğumuma suyum geldi sancı falanda çekmedim gittim epidural sezeryanls aldılar çocuğu yine hiç ağrım olmadı doğumdan sonra da elime bir düğme verdiler ağrın oldukça bas dediler inan yine ağrım olmadı çok rahattım Rabbim binlerce şükür inşallah darısı buna yanı korkma canım yazılan herşeyle de kendini karşılaştırma herkesin hamileliği farklı olur İnşallah sende rahat bir gebelik geçirirsinKızlar size bişey sormak istiyorum bu ara sanırım psikolojik olarak iyi değilim örneğin bebeğin haftalık gelişimlerini okuyorum orada annedeki değişimleri de anlatıyor ya mesela işte rahminiz büyüyecek nefes darlığı başlayacak vs gibi benim ilk gebeliğim diyemi bilmiyorum beni çok ürkütüp korkutuyor daha önce gebelik yaşamış arkadaşlar yorum yapsa son aylar çok mu zor?
Aynen canım sağlık ,huzur gerisi boşInsallah canim. Hepimizin huzuru olsun. En onemlisi huzur.
Cnm bn de miyom olunca mecbur fakülteye basladm.pek ılgilenmedi ler riskli gebelikte.bn de ücretli öğretim üyesine gdyrm mecburen.çok yumusakbasli bi adam rapor istedm 45 gün vrdi hc ugrastrmadi ama bebekbkonusunda ultroson lari çok kötü karnima çok bastrdigi halde net göremiyor çok inceleyemiyor.ama doğumda miyom almaya caliscak aksi bi durumda fakülte bnm için daha güvenli olck mcbur gdyrm ama rentip ta hilal cankılıç da gdyrm o bni çok rahatlatıyor.jimerde hatice hanıma başladım şunu anladımki güven ve moral veren doktor çok önemliymiş bu süreçte
Canım son gün bile yapanlar var bilemiyorum artık doktorunuza danışın biz daha bacı kardeşi oynuyoruz eşim de benKızlaarrr..Gececi ben herkes elden ayaktan çekilince geliyorum..Yaaaa asıl ben sizin bir konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum...Benim eşim yurtdışında çalışıyor ve 2 ayda bir geliyor..sizin bu konuya bakış açınızı bilmiyorum ama biz cinselliği hiç bırakmadık,hatta hep yoğun olan cinsel hayatımız aynı yoğunlukta devam ediyor..Ki şimdi uzakta olduğumuzdan sıkıştırılmış olunca çok daha yoğun..Bayramda devam edebiliriz ama bir sonraki gelişinde acaba karın büyüdükçe vajina falan şişiyor mu yani zorluk yaşadınız mı daha evvel hamilelik tecrübesi olanlar ? Yahu hep merak ediorum,sormayada çekiniyorum civarımdakilere...ama şu hamilelikte ne yalan söyliyim en canımı sıkan şey şu soru işareti oluyor,yadırganabilirim belki bi soru işaretin bu mu diye ama evet bu ne yalan diyim...Ben biraz fazlaca düşkünüm diyelim..ama cidden bunu merak ediyorum ne zaman cinsel ilişkiye girmek zorlayabiliyor ?
Günaydın canım ne güzel inşallah gönlündekini verir rabbim sağlıcakla Deniz ismide çok güzel bende çok severim o ismiKizlarrr gunaydiinnnn bu sefer ruyamda bebisimin erkek oldugunu gordummm hayira ciksin insallah denizim denizim diye opup kokluyodum
Cok merak ediyorum kuzum kiz erkek bir an once ogreneyim istiyorum inan kiGünaydın canım ne güzel inşallah gönlündekini verir rabbim sağlıcakla Deniz ismide çok güzel bende çok severim o ismi
Geçmiş olsun canım ya inşallah biran evvel iyileşir.Günaydın herkese canım sorma evi pakladık ama kızım su çiçeği geçiriyor dün döküntüler başladı.bi işe bi kuzuya koştum. Yoruldum ama ev bitti. Sabaha kadarda uyutmadı acıyor acıyor diye ağladı. Doktorumu aradım ben küçükken geçirdim ama bebeğe bişey olurmu diye. Çocuğun vücuduna dokunma dedi. Zoma olabilirmiş bebekde etkilenir dedi. İlaçlarını eşim sürüyor artık bende yelpaze yapıyorum kuzuma çok kaşınıyor diye.
Sonra internetten okudum bilginiz olsun su çiçeği geçirmiş insanlar su çiçeği kapmazmış ama virüs vücudunda uyku halindeyken uyanırsa Zoma oluyormuş vücudun herhangibiyeri kabarıyor kızarıyor şiddetli ağrı acı ve deri döküntüsü oluyormuş inşallah ben olmam. Bebeşimde etkilenmezsizlerde iyisiniz umarım sayfaları okumadım henüz.
Massalah bebisine canim cinsiyetini ogrendinmi minnosun ogrenmisindir galiba 18+ haftadasin saglikla kalin miniginleİlk gebelik benimki....
Demin bi baktım, minik göbeğimin kenarına toplanmış, tepiyor beni
Benim bebek arabam var ilkinde çok araştırmadan almıştım çok hantal yenisini almayı düşünüyorum hafif tekerleri daha büyük bişeler alaçam bu seferGunaydin arkadaslar. Bebek arabasi fln arastirdiniz mi hic.bu pusetiyle takim satilanlardan.
Ay çok özür dilerim arkadaşım M marselya diye bir arkadaş cinsellikle ilgili bişeyler sormuştu karıştırdım sabah sabah ikinizde okumuştum birbirine karıştırmışım :))). Ay ben yaşlandım heralde :₺))Canım benim çok teşekkür ediyorum herkes öyle bir anlatıyorki bazen yaşamadığım birşey beni hep korkutur o yüzden bende panik atak oluştu düşük tehlijem yok fakat cinsellikle ilgili birşey sormadım ben açıkcası kendimi düşünmekten pek cinsellik aklıma gelmıyor benim
Ayy bende oyle insan ne kadar da olsa kv cekiniyo degil mi kuzum
Canim gunaydin gecmis olsun zeynebime rabbim tez vakitte sifa versin canim babaannesi yada anneansine gonder derim iyi olunca gelir bu sekilde idare edin derim tatlim saglikla kalin.. ecmainGünaydın herkese canım sorma evi pakladık ama kızım su çiçeği geçiriyor dün döküntüler başladı.bi işe bi kuzuya koştum. Yoruldum ama ev bitti. Sabaha kadarda uyutmadı acıyor acıyor diye ağladı. Doktorumu aradım ben küçükken geçirdim ama bebeğe bişey olurmu diye. Çocuğun vücuduna dokunma dedi. Zoma olabilirmiş bebekde etkilenir dedi. İlaçlarını eşim sürüyor artık bende yelpaze yapıyorum kuzuma çok kaşınıyor diye.
Sonra internetten okudum bilginiz olsun su çiçeği geçirmiş insanlar su çiçeği kapmazmış ama virüs vücudunda uyku halindeyken uyanırsa Zoma oluyormuş vücudun herhangibiyeri kabarıyor kızarıyor şiddetli ağrı acı ve deri döküntüsü oluyormuş inşallah ben olmam. Bebeşimde etkilenmezsizlerde iyisiniz umarım sayfaları okumadım henüz.
Canim gunaydin masalah pasana ilk bebekti degilmi rabbim saglikla nasip etsin insallah aldiklarinida bebisin uzerinde gormeyi nasip etsin insallahGÜNAYDIN GÜZEL ANNELER..bende sizleri takip etmekten yazmaya fırsat bulamayanlardanım :) son 3 4 gündür bende bebeğimi hissetmeye başladım..inanılmaz heyecan verici birşey..geçen hafta tekrar dr a gittik cinsiyetimiz kesinleşti galiba tekrar erkek dendi..tabi cinsiyet öğrenilince dayanamayıp bende birka parça kıyafet sipariş verdim..
oruç tutmaya dr um müsade etmedi sadece kadir gecesi tutabilirsin dedi..bende önceki doktorumada sordum o da kendini zorlamadan tutabilirsin dedi..bende tutmayı denicem..
ve dr um detaylı ultrason için randevu almamı söyledi20+3 e aldık randevuyu erken mi sizce..ve fiyat olarak 250 tl dendi..ikili testi filan yaptırmamıştım ama detaylıyı çok merak ediyorum :)
Ben magvital iciyorum canim tadi guzel eksi gibi agrilarima iyi geliyor tatlimBen magnorm içiyorum ama aşırı tatlı tuhaf zor içiyorum başka ne var ki sen ne içiyorsun.
Masallah ona yerim yaaa minigim benimGunaydin kizlarrrrbenim göbis büyüdü baya ben burdayimm diyoo fotolarda artikk
Napcan kuzum senden farkli deilim bende ayni durumlar bosver esin icin yapmak zorundasin kuzumCanım öle alışmamışım ben birde laf söylemeye genelde benküsen tiplerdenim konuşmam. Ancak cidden çok çokk tepem atacak son raddeye gelirsem cvp veriyorum şuana kadar kv yapmadım ama hiç yapmayacam diye garanti yok :))
Birde eşim çok düşkün ailesine beni haklı bulduğunu hiç söylemedi bu güne kadar yeni evlendiğimizde çok tartıştık bu sebeple inan boşanmak bile geçti aklımdan bir ara yol yakınken diye. Neyse şimdi artık ara vs vs şeyler söylemiyo ki arada arıyorum içimden gelmesede
GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER..bende sizleri takip etmekten yazmaya fırsat bulamayanlardanım :) son 3 4 gündür bende bebeğimi hissetmeye başladım..inanılmaz heyecan verici birşey..geçen hafta tekrar dr a gittik cinsiyetimiz kesinleşti galiba tekrar erkek dendi..tabi cinsiyet öğrenilince dayanamayıp bende birka parça kıyafet sipariş verdim..
oruç tutmaya dr um müsade etmedi sadece kadir gecesi tutabilirsin dedi..bende önceki doktorumada sordum o da kendini zorlamadan tutabilirsin dedi..bende tutmayı denicem..
ve dr um detaylı ultrason için randevu almamı söyledi20+3 e aldık randevuyu erken mi sizce..ve fiyat olarak 250 tl dendi..ikili testi filan yaptırmamıştım ama detaylıyı çok merak ediyorum :)
Napcan kuzum senden farkli deilim bende ayni durumlar bosver esin icin yapmak zorundasin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?