bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rahat ol canım herkesin gebeliği farklı olur seninki ile benimki yada bir başkasının gebeliği bir olmayacağı gibi kişinin ilk genellikle sonrakiler farklı olabiliyor benim ilki çok rahattı şimdi çok ağır,hantal hissediyorum kendimi çok yürüdüğüm zaman kasıklarım ağrıyor iş yapacak halim yok ilkinde hiç Hissetmedim çok rahattım ev taşıdım yolculuk yaptım hatta doğum yaptığım gecenin sabahında çıkmıştım doğumdan sonra gezemeyeceğim diye bütün çarşıyı akşamakadar gezmiştim ohh eşim yoruldu yeter artık dedi ben yok yorulmak nedir bilmezdim aynı günün gecesi doğum yaptım halbuki 2 gün vardı doğumuma suyum geldi sancı falanda çekmedim gittim epidural sezeryanls aldılar çocuğu yine hiç ağrım olmadı doğumdan sonra da elime bir düğme verdiler ağrın oldukça bas dediler inan yine ağrım olmadı çok rahattım Rabbim binlerce şükür inşallah darısı buna yanı korkma canım yazılan herşeyle de kendini karşılaştırma herkesin hamileliği farklı olur İnşallah sende rahat bir gebelik geçirirsin

jimerde hatice hanıma başladım şunu anladımki güven ve moral veren doktor çok önemliymiş bu süreçte
Cnm bn de miyom olunca mecbur fakülteye basladm.pek ılgilenmedi ler riskli gebelikte.bn de ücretli öğretim üyesine gdyrm mecburen.çok yumusakbasli bi adam rapor istedm 45 gün vrdi hc ugrastrmadi ama bebekbkonusunda ultroson lari çok kötü karnima çok bastrdigi halde net göremiyor çok inceleyemiyor.ama doğumda miyom almaya caliscak aksi bi durumda fakülte bnm için daha güvenli olck mcbur gdyrm ama rentip ta hilal cankılıç da gdyrm o bni çok rahatlatıyor.

Canım son gün bile yapanlar var bilemiyorum artık doktorunuza danışın biz daha bacı kardeşi oynuyoruz eşim de ben de sanki çocuğa birşey olacak gibi her seferinde vicdan yapıyoruz

Geçmiş olsun canım ya inşallah biran evvel iyileşir.

Ay çok özür dilerim arkadaşım M marselya diye bir arkadaş cinsellikle ilgili bişeyler sormuştu karıştırdım sabah sabah ikinizde okumuştum birbirine karıştırmışım :))). Ay ben yaşlandım heralde :₺))

Ayy bende oyle insan ne kadar da olsa kv cekiniyo degil mi kuzum

Canım öle alışmamışım ben birde laf söylemeye genelde benküsen tiplerdenim konuşmam. Ancak cidden çok çokk tepem atacak son raddeye gelirsem cvp veriyorum şuana kadar kv yapmadım ama hiç yapmayacam diye garanti yok :))

Birde eşim çok düşkün ailesine beni haklı bulduğunu hiç söylemedi bu güne kadar yeni evlendiğimizde çok tartıştık bu sebeple inan boşanmak bile geçti aklımdan bir ara yol yakınken diye. Neyse şimdi artık ara vs vs şeyler söylemiyo ki arada arıyorum içimden gelmesede

Canim gunaydin gecmis olsun zeynebime rabbim tez vakitte sifa versin canim babaannesi yada anneansine gonder derim iyi olunca gelir bu sekilde idare edin derim tatlim saglikla kalin.. ecmain
Canim gunaydin masalah pasana ilk bebekti degilmi rabbim saglikla nasip etsin insallah aldiklarinida bebisin uzerinde gormeyi nasip etsin insallah
Ben magnorm içiyorum ama aşırı tatlı tuhaf zor içiyorum başka ne var ki sen ne içiyorsun.
Ben magvital iciyorum canim tadi guzel eksi gibi agrilarima iyi geliyor tatlim

Napcan kuzum senden farkli deilim bende ayni durumlar bosver esin icin yapmak zorundasin kuzum

20+3 gayet iyi zamanlama canım. 250 Tl de bana çok uygun bir fiyat gibi geldi ama ben Ankara'dayım. Geçen yıl Özgür Deren'e 750 lira vermiştik detaylı ultrason için.
Gözünaydın, bebişi de hissetmeye başlamışsın:)

Napcan kuzum senden farkli deilim bende ayni durumlar bosver esin icin yapmak zorundasin kuzum

Öyle canım ama dediğim gibi beni soğuk buluyorlar araad hiç aramıyor vss diyolar ama umursamıyorum durduk yere yapmıyoruz heralde sen önce bana yaptıklarına bak dimi. Eşim benim artık kesin tavrımı anladı aslında gerekirse rest çekeceğimi gördü ki cidden yaparım delisin sen diyo bazen bana bende ever öyleyim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…