bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım çok çok geçmiş olsun. Hem minik kızın için hem senin için zor bir durum. Allah hepinizi korusun

benimde 23+4 de ayrıntılı ultrasonum ben geçmi diye korktum ama dr gayet ii dedi bende aydan biriden aldım randevuyu korunun dr oluınca bizde 300 tl vercez

Bende sinirlendim şimdi... Napalm yani bizmi belirliyoruz cinsiyeti benimde 2. Oğlum geliyor kafayı yiyelim ozaman...
Aynen öyle canım. Aynı cinsiyet olması birbirlerini daha iyi anlamalarını daha iyi anlaşmalarını sağlar inşallah
Kislaaaaarrr 10 gun kaldiii minicigimi gormeye cinsiyetini gosterir mi aceba yaaa
Gösterir canım az kalmış bak ne güzel

M marselya ilk gebeliğimde üç ay yasaktı cinsellik crp değerim yüksekti çünkü ama sonra doğurana kadar devam ettik bir sıkıntı olmadı. Bu gebeliğimde doktor 32.haftadan sonra yasaklayacağını söyledi önceden. İlişki sonrası kanama ağrı vs. olursa ara vermek gerekiyor ama düşük riski, kanama ağrı yoksa bir sıkıntı yok cinsellik açısından. İstekte azalma da olmuyor normal devam ediyor

Canım benimmm hayırlara çıksın inşallah. Halanın teşhisi, sonra bu rüya, hamilelik semptomlarının Ada'dan farklı olması... E Deniz bebek hoş geliyor o zaman
Ayyyy ne tatliydi kuzucum ruyamda gorsen yersin valla cok merak ediyorum topic teki minikleri nasil olcaklar diye

Cok sukur az kalfi kuzum.ama nasil bekledim bilsen halatlara asildim 10 gunu cekiyorum buyuk bi heycan ve stresle dua edin olur mu

Ayy aceba dr bizi kime yonlendirir bakalim kuzum 10 gun sonra randevu o zaman insallah

Canım bende gün sayıyorum 11 haziran gel artık :)
Ben en çok eyüp ekiciyi duydum benim 2 arkadaımda ona gitti ben sadece kendi drda gelcek ayrıntılıya diye birde perinatalog diye Aydan Biriyi seçtim

Gunaydin kizlar. Benim rumuzu yazinca google da resmim cikiyor onu nasil kaldirtabilirim. Yeni uye oldugumda google gorsele eklenmez.diye dusunup koymustum ama hala kaldirmamislar.

Tatlım ara ara google böcekleri tüm siteleri tarar ve güncelleme yapar. Yani yeniden o böcekler kadınlar kulübü sitesine girip tarama ve güncelleme yaptığında resmin silinecektir.
Kıızz kötü olmuş çıktığı kayınvalideye de o kadar verdik veriştirdik

Şaka şaka. Samanlıkta iğneyi bulmak daha kolaydır inan, rumuzunla googleda seninle karşılaşmaları. Olmadı rumuzunu değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…