bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

cok gecmis olsun canim

Canim kayinvalidem onun hakkinda ne hossettigimi de ne dusundugumu de cok iyi biliyor. Bulurda okursa ohhh derdaha yapacaklarim geride der.

Amin canım tesekkurler yeni gordum nuba goremi bakiyorsun canım
Ben nup goremedim canim sekline gore tipe baktim tabi benimki tahmin sadece guzelim tutmayada bilir rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin ilk bebekmi

Canım 1 ay önce bir yakınımızın kızı da kuluçka döneminde bize gelmişti. İki gün sonra su çiçeği çıkardığını öğrendim. Doktorum kan tahlili istedi hemen çünkü hatırlayamadık geçirip geçirmediğimi. Pozitif çıktı tahlil sonucu. Doktorum da zona dan bahsetmedi bana ama annem zona çıkarmıştı. Zona çok yoğun stres dönemlerinde ortaya çıkan bir rahatsızlık canım korkma.

Evet canim zona babam cikardi cok stres oldugunda vede uzuldugunde cikiyomus herkezde olabiliyomus ama cok aci cektigini biliyorum babamin

Yaaaa teyzesi sivrildi gidiyo minnosum ama senin gobek kiz cocuk karni ada da boyle yassiydi gobegim bogurlerime dogru bu sivri
Ayyy evet tatlim birde cabuk cikmis tatlim gobusun ben iki haftada cikti gobusum 17+4 olduk yani ikiz birde cikiverdi :)

benimde 23+4 de ayrıntılı ultrasonum ben geçmi diye korktum ama dr gayet ii dedi bende aydan biriden aldım randevuyu korunun dr oluınca bizde 300 tl vercez

Evet canım o burdaki, Çukurambar'daki Koru'da. Hastane olunca daha uygun oluyor. Bizim gittiğimiz özel muayenehanesiydi. Şimdi Acıbadem Hastanesi'ne gidiyorum. Detaylı ultrasonu da var zaten ordaki hocanın. Benimki ne zaman olacak henüz belli değil. 23+4 bana da biraz geç geldi

Bence senin bebiş kız o zaman canım. Erkekler genelde erken belli oluyor. Görmesine rağmen söylemediyse kız olma ihtimali yüksek :)
Hic bisey demedi ki belli olmaz daha Dedi :)
Cevremde herkes göbeğime bakarak erkek diyo ama biz babasıyla kız diyoruz hangisi cikicak bakalım :)

Ayyy evet tatlim birde cabuk cikmis tatlim gobusun ben iki haftada cikti gobusum 17+4 olduk yani ikiz birde cikiverdi :)
Kizlar gec belli oluyo kuzum daha yanlarda yatiyo kiz bebekler yassi oluyo gobek ohoooo daha sen 24 hf dan sonra gor kuzum yanliz kalkamiycan yerinden kocaman olcak kizlarim insallah annesi buyumus epey fistiklarima masallah 41 kere

Kizlar gec belli oluyo kuzum daha yanlarda yatiyo kiz bebekler yassi oluyo gobek ohoooo daha sen 24 hf dan sonra gor kuzum yanliz kalkamiycan yerinden kocaman olcak kizlarim insallah annesi buyumus epey fistiklarima masallah 41 kere
Evet ikiz anneleri 25 haftafa alisverisleri yapin diyor artik zorlaniyoruz diyorlar canim birde yazin sicagi adana gibi nemli yerde offfff zor gececek canim

Evet ikiz anneleri 25 haftafa alisverisleri yapin diyor artik zorlaniyoruz diyorlar canim birde yazin sicagi adana gibi nemli yerde offfff zor gececek canim
Allah yardimcin olsun kuzum bol bol duş al ilik ilik ayagina su koy otur legenle ben ada da resmen pistim agustos annesiydim surekli dus aldim gecer kuzum neyseki cok agir zamanlarimizda kis ayina giricez serinliycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…