bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende gobis resmi koydum kuzum baksana sen sekline gore cinsiyet soyliycen mi

Kızlar hiç iyi değilim karnımın alt tarafında bir ağrı var oğlumu okula götürürken oldu Yürüyemedim şaşkınım ilk defa böyle bir ağrı oldu ne yapsam

İnşallah olmaz canım zaten doktor herkeste olmaz ama dikkat et yaralara dokunma dedi. Bazı hamilelerde görülüyomuş

Kızlar hiç iyi değilim karnımın alt tarafında bir ağrı var oğlumu okula götürürken oldu Yürüyemedim şaşkınım ilk defa böyle bir ağrı oldu ne yapsam
Canim uzan dinlen dinlenerek geciyosa sikinti yok yine takip et gecmesse dr unu ara bilgi ver bizi de haberdar et

Bitanem imkanın varsa hemen bir doktora git. Ya da hemen uzan ayaklarının altına yükselti koy. Korkma Allahın izniyle bir şey olmayacak. Çok şiddetli bir gaz sancısıdır belki de. Allah esirgesin seni de bebeği de. Bizi haberdar et durumundan

Evet canım, hatırlıyorum, söylemiştin. Ben de Çayyolu'nda oturuyorum, Acıbadem Oran'da. Çok yakın sayılmaz bize. Ama yine de oraya gidiyorum. İnşallah doğumum da orda olacak

İnşallah canım ben Ankaraya geleli beş yıl oldu hala öğrenemedim ben çoğu yeri bilemiyorum Çayyolunu biliyorum ama :))

Evet canım, hatırlıyorum, söylemiştin. Ben de Çayyolu'nda oturuyorum, Acıbadem Oran'da. Çok yakın sayılmaz bize. Ama yine de oraya gidiyorum. İnşallah doğumum da orda olacak
Acibademde dogum fiyatlarini biliyor musunuz? Ben liv de yapmayi planliyorum ama belli olmaz :)

Acibademde dogum fiyatlarini biliyor musunuz? Ben liv de yapmayi planliyorum ama belli olmaz :)

Hiç bilmiyorum canım, hiç fiyat almadık inan. Ankara'daki büyük özel hastaneler üç aşağı beş yukarı aynı fiyattalar. Liv'in hizmeti güzel, odaları ferah, otoparkı kabus. Kardeşim orda minik bir operasyon geçirmişti. Odası konforluydu. Ama doğum başka tabi. Doğumdan sonraki ekibin tecrübesi çok önemli. Memorial berbattır mesela bu konuda, tecrübeyle sabit. Benim bir arkadaşım kadın doğum uzmanı, kendi muayenehanesi var. O TOBB'u çok tavsiye eder mesela. Ekibi çok tecrübeli, çok iyiymiş. O yüzden o da doğuma genelde oraya gider. Güven'i de tavsiye etmem, yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok.
Bir sor bin yanıt al benden

Canım çok sağol, aminnn inşallah. Allahım hepimize yavrularımızı bağışlasın, karnımızdayken de, doğurunca da onları koruyup, esirgesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…