bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar .. Mutlu günler olsun ..
@Aydede88 çok geçmiş olsun Zeynomuza kıyamam nasıl kasınıyodur o minicik bedeni hemencik atlatsın inşallah..

aslblnt çok geçmiş olsun :/ dün ilk kez bende yürürken oldu bana belimin yan arka kısmında ne oluyo oldum hatta :/ ama geçti sonra..

Ikra meyra Mcada yerim o göbüşleri :)

Doktorum ekibiyle birlikte medicana, liv akay da daha rahat calistigini soyledi cankayada oturdugum icin bana liv daha mantikli geldi onceki 2 dogum sezaryen oldugu icin hastane cikisi sarsintida ne yasandigini iyi biliyorum. Benim icin luks olmasindan ziyade yeni dogan ekibinin saglam olmasi daha mantikli gelince doktorum o halde liv'i tercih etmelisin dedi. Epidural dahil 4000 tl fiyat bicti diger hastaneler genelde 500 assagi bi fiyatta..

Amiiinnn bitanem, çok teşekkürler. Ayyyy gerçekten çok mutluyum senin adına. Hiç korkma o minik mucize tam zamanı geldiğinde, sevgiyle kucsğındaki yerini alacak inşallah, Allahın izniyle
Amin canım benim, çok şükür. Çok teşekkür ederim

Opucukler kuzucumm kocaman sana

Canımmm çok teşekkür ederim. Allahım inşallah. Bir dünya korkum var ama yine de bebeğimi kucağımda hayal edince içim kıpır kıpır oluyor. Allahım hepimize sağlıkla kavuştursun minik boncuklarımızı

Medicana'nın fiyatları iyi diye biliyorum. Ama orası A sınıf değil. Acıbadem'de arkadaşım indirimle birlikte 6.500'e doğum yaptı. Epiduralli. Eşi doktor olduğu için indirim aldı.

Canım ya geçmiş olsun kızına. Ama kendine de çok dikkat et ben zona geçen sene geçirdim Allah göstermesin gerçekten çok zor bi dönemdi hamilelikte daha zor olur o yüzden kendine çok dikkat et.

Canım ya geçmiş olsun kızına. Ama kendine de çok dikkat et ben zona geçen sene geçirdim Allah göstermesin gerçekten çok zor bi dönemdi hamilelikte daha zor olur o yüzden kendine çok dikkat et.

Canım sana da geçmiş olsun, çok zordur. Bünyen kaldıramadı tabi onca üzüntüyü, stresi. Çok şükür hepsi geride kaldı.

Netten bende baktım yorumlar gayet iyi onun hakkında bakalım bende ilk kez ayrıntılıda görecem kendisini ben doktorum hüseyin pehlivan ben ondanda çok memnunum
Can'ım sen Sincan koru hastanesine gidiyordun değil mi oradaki doktorun. Benim ailemde Eryamanda gitmesi kolay olur koru ya ..Ankara'ya gelirim diye Saolsun arkadaşlardan fıkır aldım sendende alacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…