bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar egzersiz durumunuz nedir? Yürüyüş vs yapıyor musuuz? Günde ne kadar yürüyorsunuz yada spor olarak napıyosunuz?

Kızlar egzersiz durumunuz nedir? Yürüyüş vs yapıyor musuuz? Günde ne kadar yürüyorsunuz yada spor olarak napıyosunuz?
Spor olarak adanin dokuntulerini topluyorum kuzum ondan sonra evin icinde pire gibi oldugu icin onun pesinde kosuyorum formumu adaya borcluyum istersen sana da gonderebilirim adayi

Ay kıyamam sana yaaa. Bebecik inşallah gösterir pipisini. Çekinme doktoruna ısrarla sormaktan. İsterse gayet iyi görecektir. Pozisyonu iyi olmazsa Next Level'da biraz turlar, sonra tekrar baktırırsın
Ayyy evet orda bebis magazalari da vardi joker filan oralarda turlarim olmadi esim burdaki poliklinige gideriz olmazsa dedi insallah levent hocam gorur de hic ugrasmayizzzz

Spor olarak adanin dokuntulerini topluyorum kuzum ondan sonra evin icinde pire gibi oldugu icin onun pesinde kosuyorum formumu adaya borcluyum istersen sana da gonderebilirim adayi
Hiiiççç hayır dememmm. Kız çocuk delisiyim, hele Ada gibi bi güzellik başımın üstünde :) gönder bana ama geri virmeyebilirim

Tatlım ben bugün bir kez salondan soyunma odasına kadar, bir kez mutfağa, bir kez de wc'ye yürüdüm. Kahvaltı için de oturup, kalkma egzersizlerimi tamamladım. İlerleyen saatlerde ritmik bir şekilde yatağın ters tarafına geçmeyi planlıyorum. Gün içinde 3-5 tekrarla bu egzersizlerimi tamamlıycam

Sen otur oturdugun yerde :) sana lafım yok. Ama kızlar digerleriniz yolarım yatmayın :) kalkın yürüyün.

Yaziyor bitanem sen yinede sor decavit veriyor baskada veriyormu bilmiyorum rabbim sizi korusun cabuk atlatir insallah zeynebim ... ecmain

Çok şükür ben hemen ilaç kullanmama rağmen 1 hafta yaşadım hatta hala izleri duruyor

Canım ya hiç kıyamam. Uçuğun bile acısı kötüyken, ona dayanmak ne zordur. Son olur inşallah canım o. Artık bebeğinle birlikte mutlu günler geliyor. Eziverirsin o herpes illetinin başını

Aaaaaaa aynı sporu yapıyoruzzzzz çok hoşsun

Allah razi olsun canim cumlemiz kavusalim bebislerimize... ecmain

Canim benim bizde yeriz o gobusleri

Aaaaaaa aynı sporu yapıyoruzzzzz çok hoşsun

Teşekkürler canımmm, sen de öyle. İnşallah bizim de bu yatay pozisyonlardan kurtulup, dikey pozisyonlarda bebek alışverişi yapacağımız, yemeğimizi pişireceğimiz, hamile egzersizleri yapacağımız zamanlar da gelecek. Eli kulağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…