bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Rabbim bu güzel dualarını duysun tez Zaman'da inşallah ...

Kardeşimin ikizleri var. Başta zor olmuştu ama sonra bir düzen kurunca çok rahat oluyor. Sen tecrübeli annesin çok rahat olacaktır senin için.
Arkadasi davet ettim ikizleri 4 aylik ayyy biri uyusa biri ayakta ayakta olan uyusa uyuyan ayakta ikimiz zor ilgilendik canim masayi kurduk yemege gececegiz ikiside uyanmazmi baba bir yandan benim esim bir yandan ilgilendiler biz bayanlar yemegimizi yedik sonra biz ilgilendik beyler yemek yediler oyle gecti o gun yaa zordu esimle goz goze baktik biz napicagiz dedik arkadasin kayin validesi alt katta oturuyor yardim ediyor aayyy onunda iki prensesi var iki pasadan sonra nasip etmis rabbim aayyy rabbim lutfettiyse altindan kalkariz diye dusunuyorum saglikli olsunlarda ben her seye raziyim prenseslerimi bekliyorum gununde ve vaktinde gelsinler insallah.. ecmain

Kuzum yardim eder annen kv yetisemezsen insallah cok akilli olcak benim kizlarim seni uzmiycekler
Canim kayinvaldemi ben hic gormedim esim askerdeyken vefat etmis biz onun ismini koyucagiz insallah mevhibe ismi onune ikra dusunduk mevhibe ikra diger prensesimizde meyra tuana dusunuyoruz rabbim nasip ederse insallah canim annem seker var yukseliyor ben ona kiyamam arada gelir gider ilgilenir canim annem iyi olsunda ben bakarom kizcelerime esimde yardim ederim diyor aksam 7 de geliyor cumartesi pazar evde gece ben ilgilenirim sen uyursun diyor surekli konusuyoruz canim rabbim verdiyse altindan kalkarim diyorum... ecmain

Canim benim basiniz sagolsun cok mutlu olmustur esin kizcelerden birine anneciginin ismini koydugun icin esin cok iyi bi insan anlayisli eminim ki ikiniz altindan kalkabilirsiniz pasalarinda buyudu zaten onlar bile yardimci olur yikarken altini bezlerken filan Rabbim dagina gore kar verirmis sizde kolaylikla bakarsiniz fistiklarima eminim ki uslu olcak kuzucuklarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…