bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim kizimin adi da tuana canim ismiyle yasasınlar...

Kızlar 3 saat önce eşimi arayıp ağrım var demiştim o saat bu saattir arayıp nasıl oldun? ağrın vardı ,geleyim mi ,iyileştin mi? demedi çok zoruma gitti ilk hamileliğimde de bunda da yok canım şunu istiyor yok canım bunu istiyor diye naz yapan bu zamana kadar arayıp şuram ağrıyor dediğimi hatırlamıyorum ilk defa arayıp karnım ağrıyor çok kötüyüm dedim ve sonuç yat dinlen geçmezse geleyim doktora gidelim ama arayıp geçti mi diye sormuyor nasıl biri ile evliyim? 9 yıldır evliyiz bunu mu hak ediyorum? Üzgünüm

pasam bugun mezuniyet toreni vardi ogretmeniyle birlikte canim darisi universitesine olur insallah cok duygulandim oyle gorunce oglusumu

Eklentiler

• 20160602_133335.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 64
  • 20160602_131125.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 65
Sicaklar gelince zaten düşük olan tansiyonun iyice dip yapti. 79 a 45 oldu kafam kalkmadi tüm gün inş alisiriz sicaklara yoksa zor gecicek belli

Canım üzülme erkekler biz kadınlar gibi ince düşünemez şimdi ona göre sen nasılsa sorun olursa arayacaksın onu ondan aramıyordur böyle üzme kendini mayalarında yok bunların

Ahh kuzum ahh kelin merhemi olsa kendi kafasina surermis ams erkeklerin cogu boyle ise kendilerini kaptirdi mi unutuveriyolar sende aksam gonul koy insan bi sorardi hic mi merak etmiyosun beni evladini diye peki iyimisin agrin var mi simdi

Merhaba kızlar nasılsınız maşallah spor yapanlara. Ben çok yoruluyorum hiç bise yapasım gelmiyor. Bacaklarım baldirlarim ağrıyor. Ustune bel fitigim vardı o da ağrımaya başladı uzanirken bir taraftan diğer tarafa dönemiyorum resmen. Galiba oglumda cok yoruyor beni arkasına çok koşturuyorum tam hareketli zamanı olunca. Kendinize çok iyi bakinn

pasam bugun mezuniyet toreni vardi ogretmeniyle birlikte canim darisi universitesine olur insallah cok duygulandim oyle gorunce oglusumu
Canim benim ne kadar yakisikli Allah nazardan korusun yaa darisi universiteye kuzum buyuyolar kocaman delikanli olmus aslan gibi rabbim bana da nasip etsin boyle bi delikanli bi oglus

Canim beni. Uzulme esin ciddi bir şey düşünmemiştim arayacağım düşünmüştür ağrının artacağı zaman kendide iş yoğunluğa dalmışım ee bir de ilk hamilelik olmayınca o da alınmıştır artık. Aklına kötü bise getirme canim benim

Canim benim ne kadar yakisikli Allah nazardan korusun yaa darisi universiteye kuzum buyuyolar kocaman delikanli olmus aslan gibi rabbim bana da nasip etsin boyle bi delikanli bi oglus
Allah razi olsun canim rabbim cumlemize pasa ve prenses saglikla nasip etsin insallah

Ayy bende adayi boyle cubbeli kepli gorurmuyum ki bende aglarim heralde mutluluktan ne mutlu kuzum.gurur duyuyosundur
Aayy gorusun tabi allahin izniyle 10 yasinda su an pasam ada 2 yasinda 8 yil sonra gorursun tatlim yillar o kadar cabuk geciyorki farkinda olmadan bak ada 2 yasinda olucak allahin izniyle canim dogdugu resimlerle aynimi tatlim :)

kızlar bişey sorcam benim folikasit 12. haftada bitti sonrada ilaç içmedim vinalac imm diye bişey yazmıştı doktor almadım siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Aayy gorusun tabi allahin izniyle 10 yasinda su an pasam ada 2 yasinda 8 yil sonra gorursun tatlim yillar o kadar cabuk geciyorki farkinda olmadan bak ada 2 yasinda olucak allahin izniyle canim dogdugu resimlerle aynimi tatlim :)
Yok kuzum nerdeee kocaman oldu kuzum buyudukcede iyice tatlaniyolar yaa

Ben kuafore gidecem agda yaptirayim prensesler kasiloyor sertlesiyor korkmaya basladim yumruk gibi oluyor topak sekilde uzandigimda yarin doktora gidecem.neden oluyor diye soracam

Ben kuafore gidecem agda yaptirayim prensesler kasiloyor sertlesiyor korkmaya basladim yumruk gibi oluyor topak sekilde uzandigimda yarin doktora gidecem.neden oluyor diye soracam
Yok kuzu korkma e artik buyuyolar yer deistiriyorlar iki kisi kucucuk yerde yazik yav yerim onlari yinede git gor kizlari kuzucum cuma yarin mubarek gun guzel guzel haberlerle gel emi

Mcada Pyrznr kızlar inanın sık sık hastalandım şöyle oldu böyle oldu diye taciz eden biri olsam adam bunaldı derim yok ya ne aş ederim ,ne midem bulanır ne de ağrım olurdu bu zamana kadar hem içi de çok yoğun değil senenin sonu öğrencilerin yarısı gelmiyor bile okula hele liseler ooo ki yoğun diyelim bir mesaj bile mi çekemez sadece biri mayalarına tüküreyim ben bunların hadi beni düşünmüyorsun acaba bebişe mi bişe oldu diye düşün vallahi sinirinden ağrıyı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…