bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok kuzu korkma e artik buyuyolar yer deistiriyorlar iki kisi kucucuk yerde yazik yav yerim onlari yinede git gor kizlari kuzucum cuma yarin mubarek gun guzel guzel haberlerle gel emi
Canim sagol allah razi olsun motivede uzmansin tatlim cok iyisin rabbim bebislerimizi korusun insallah.. ecmain

aslblnt Ah canım yapma bak bebeğinde etkilenecek haklısın neyse akşam gelecek nasılsa hesabını akşam sor cnm sen canını sıkacağını onun canı sıkılsın

Aaaaa nasil oluyor gercekten yaa ayni doktor degilmi baska doktorami gidiyorsun enteresan

Napcan kuzu heppp oyle hep uzme kendini de bebegini de

Geçmiş olsun canım. Bende öğleden sonra sağlık ocağına gittim idrarda lökosit çıktı yarın kan tahlil sonucu çıkacak ona göre ilaç veririz dediler. Kendi doktorumu aradım anlattım bol su iç ve munorol toz iç dedi 15 gün sonra randevum var ozaman tekrarlarız idrar testini dedi. Munorol içen varmı size doktor ne verdi kızlar.

Canım benim çok teşekkür ederim cevap için ben kiloya dikkat edıyorum elimden geldigince ileride ne olur bilemem tabi psikolojik sanırım benım düşüncelerim etrafımdaki herkes kendi gebeliğini anlatınca bende de olcak diye düşündüm birde benim şanssızlığım doktorumdu panikli yaptı beni

Canım hayırdır ben okuyamadım
Canım kızım su çiçeği geçiriyor. Doktorum yaralara dokunma dedi bende bişey yok iyiyim şükür. Az önce sağlıkocağından geldim lökosit çıktı işte. İnşallah atlatırım deneyimi olanlar ne kullandı anlatırlarsa sevinirim.

Canım hemen üzme kendini. Belki uyumuşsundur diye rahatsız etmek istememiştir, iyice dinlen diye. O da korkuyla belki senden telefon bekliyor, geçmedi diyeceksin diye. Hiç canını sıkma, olumlu düşün. Zaten ağrın seni korkuttu, iyice strese girme. Bebiş rahat etsin

pasam bugun mezuniyet toreni vardi ogretmeniyle birlikte canim darisi universitesine olur insallah cok duygulandim oyle gorunce oglusumu

Maşallah canım, başarıları daim olsun inşallah. Çok tatlı kuzuuu, çok şirinnnn. İnsanın sıktırıp, ısırası geliyo o pamuk yanakları

Benim ilk tahlilde çıkmıştı doktor su iç demişti tekrarlayalım eğer yine çıkarsa ilaç kullanmamız lazım demişti ama tekrarlayınca çıkmadı

Canım benim sanada çok geçmiş olsun. Ben bilmiyorum ama doktorum çok zor dedi. Sende stresten yaşadın galiba. Allah bidaha yaşatmasın.

Amin canım evet stresli dönemdi. O yüzden sende dikkat et hele ki sıcak havalarda hiç dayanılmaz olur. O yüzden çok çok dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…