bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teşekkürler canım ilk doktora gittiğimde idrar tahlili yaptı bir daha yaptırmadım ama bu ağrının sebebi olabilir en kısa sürede gideceğim doktora

Ben kuafore gidecem agda yaptirayim prensesler kasiloyor sertlesiyor korkmaya basladim yumruk gibi oluyor topak sekilde uzandigimda yarin doktora gidecem.neden oluyor diye soracam

O ara ara bende de oluyor canım. Sağımda ya da solumda sertlik ve şişlik oluyor. Ben çok mutlu oluyordum bebiş karnımda oynuyor, tostoparlak oldu hissedebiliyorum diye. İyi bir şey değil mi yani bu

Teşekkürler canım ilk doktora gittiğimde idrar tahlili yaptı bir daha yaptırmadım ama bu ağrının sebebi olabilir en kısa sürede gideceğim doktora
geçmiş olsun canım sayfalara şöyle bi bakmıştım ama rahatsızlığını görmemişim hiç.. umarım iyisindir şimdi

Canım pipiyi yada kukuyu gördünmü sen. Hangisini net gördüysen odur bence @ mevhibe meyra gördün mü canım:) 16 da kesin olur diyodun 18 haftada bile doktorlar yanılıyor karıştırıyor.

İnşallah öyledir canım ama insan üzülüyor insan bu akşam maçı var aramadan sormadan doğru maça gidecek bence, gitsin bir daha ona hiç şuram ağrıyo buram ağrıyo demicem yarın da kendimi iyi hissedersem doktora kendim gidecem cinsiyeti öğreneyim söylemeyeceğim çok zoruna gitti

Canım 19,5 haftalıkken gece aniden suyum geldi. Bebeğim çok sağlıklıydı ama çok küçük olduğu için Allah onu yeniden yanına aldı.

Başın sağ olsun canım senin de. Erken doğumların sebebi genelde rahim yolu yetmezliği oluyor. Neden erken suyun gelmiş araştırdınız mı?

anneler nasılsınız?Biraz önce kızımın aylardır ısrarı üzerine kulaklarını deldirdik.Çok acıyor çıkar diyor.4.5 yaşında ne yapsam bilemedim.Hani ben desem kendi okulda arkadaşlarından gördüğü için ısrar etti.Acaba acısı ne zaman geçer?

aslblnt Ah canım yapma bak bebeğinde etkilenecek haklısın neyse akşam gelecek nasılsa hesabını akşam sor cnm sen canını sıkacağını onun canı sıkılsın
Haklısın canım kendimi üzmek yerine onu üzexeğim akşam maça habersiz giderse bir daha bebekle ilgili hiç bir şey anlatmayacağım cinsiyet dahil

Yapmaz inşallah canım öyle. Dur sen de, düşünüp düşünüp kendini doldurma. Hele gerçekten aramadan, sormadan maça gitsin, sonra bir ceza düşünürsün. Bebeği düşün şimdi, karnını sev, biraz tatlı tatlı konuş bebek rahatlasın. O fındık da şimdi geriliyordur. Yapma bunu ona annesi

Benim ilk tahlilde çıkmıştı doktor su iç demişti tekrarlayalım eğer yine çıkarsa ilaç kullanmamız lazım demişti ama tekrarlayınca çıkmadı
Canım bende şimdi 1.5 litrelik su şişesini yanıma aldım içiyorum inşallah geçer. O toz antibiyotik iceriyormus zararı olurmu bebeğe sizce. Sadece bol su ile geçer mi acaba.

Aynen rabbim verdiyse kolayligiyla verir. Tek çocuk olunca anne aç kalıyordu şimdi hem anne hem baba. Vakti zamanında sağlıkla kucağına al Allahin izniyle gerisi hallolacak şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…