bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benseniyerim nerelerdesin kuzu sesin cikmiyooo
Canim sabahtan beri telefonu elime aldıkça okumaya calisiyorum :))
Bugun biraz yogunum.
Okula gelir gelmez kendi sinif ogrencilerim piknik yapmak istedi, geri markete gidip yiyecek içecek bi seyler aldim onlara, okulumuzun arkasindaki tepede ufak bi piknik yaptik cicişlerimle
Yarin da 8.siniflarimizin mezuniyet toreni var, onlari carsiya goturduk, kiyafet falan baktilar. Yatili okul olunca kiyamiyosun burdaki cocuklara :)
Anca oturabildim diyebilirim, az sonra da kursumuz baslicak
Ayrica senin gobusunun icindeki minik pasayi isiririm ben bak

Ayy canim harika bi ogretmensin senn bence sen kiz bende senin pasani yerim

Canım inan Allah yardım ediyor. Biz 5 kardeşiz, son numaralar tek yumurta ikizi. Erkek olmalarına rağmen o kadar usluydular ki anlatamam. O sebeple kafana takma bunları, Rabbim yardım eder. Sadece evin bebişler büyüyene kadar eskisi kadar temiz ve toplu olamayacak o kadar :)

Bugun de ayni doktora mi gittin canim ?
Saklambac oynuyor herhalde bu pipi sizinle

Aramiza yeni katildin degilmi saglikla al insallah kucagina minisini annesi
yani yeni yeni yazıyorum ama o kadaaar uzun zamandır takip ediyorum ki burayı hala da okuyorum geçmiş sayfaları.. şu an 1035.sayfadayım kayıpları okudukça ağlıyorum bazı yazdıklarınızda aaa bunlar normalmiş ben de yaşamıştım diyorum filan güzel yani.. inşallah hepimiz alalım yavrularımızı sağlıkla kucağımıza..

Selam arkadaşlar, benim geceleri kasığımda özellikle sol tarafa bir kramp giriyor, o sırada yatamıyorum oturamıyorum zorla ayağa kalıp biraz dolaşıyorum hafifliyor. Son 2 gündür gündüzleri de arada girmeye başladı. Sizde de oluyor mu? Doktoruma yazdım olabilir istirahat et dedi ama Pazartesi Salı rapor aldığım için işe gelmek durumunda kaldım dün ve bugün. Bebeğimi inşallah 11 Haziran'da göreceğim. Her ağrıda sancıda da doktora gitmek istemiyorum. Ama bazen insan hangi sancı önemli hangisi değil emin de olamıyor.

Canım bende şimdi 1.5 litrelik su şişesini yanıma aldım içiyorum inşallah geçer. O toz antibiyotik iceriyormus zararı olurmu bebeğe sizce. Sadece bol su ile geçer mi acaba.

Dedem :) geçmiş olsun :/ suyunu bol bol iç ama ilacı da doktorunda iç dediyse ilacı iç bence enfeksiyona cevirir artarsa sıkıntı yaratabilir allah korusun :/

Canım bende şimdi 1.5 litrelik su şişesini yanıma aldım içiyorum inşallah geçer. O toz antibiyotik iceriyormus zararı olurmu bebeğe sizce. Sadece bol su ile geçer mi acaba.

bende toz antibiyotik kullandim canim sakin ihmal etme. Doktorum kullanmamanin bebis icin daha zararli oldugunu söylemisti. Allah korusun enfeksiyon böbreklere kadar cikabiliyormus

Bu erkek diyen doktor ve erkek eminin diyor ama kiz diyen baska dojtor kime inanmam lazim ya
Ilk erkek diyen doktorun erkek diyorsa dogrudur belki artik detaylida kesin net olur canim zaten 17 + haftadasin 20 haftada anatomik tarama oluyor biraz sabredecen annesi :)

O ara ara bende de oluyor canım. Sağımda ya da solumda sertlik ve şişlik oluyor. Ben çok mutlu oluyordum bebiş karnımda oynuyor, tostoparlak oldu hissedebiliyorum diye. İyi bir şey değil mi yani bu
Canim bende bilmiyorumki doktora sormak icin gidecem yarin randevum 14=30 da canim insallah kotu degildir

Bn de monurol ictm cnm bi de Zinnat antibiyotik.bol şu iç dedi bana da.

Canım pipiyi yada kukuyu gördünmü sen. Hangisini net gördüysen odur bence @ mevhibe meyra gördün mü canım:) 16 da kesin olur diyodun 18 haftada bile doktorlar yanılıyor karıştırıyor.
Canim 17+ da arkadasda nasil oluyor anlamis degilim benimkiler dumduzdu pitislari ikisininde canim acaba devlete gittigimi kiz dedi ordaki ultrasonlar iyi degil cok eski artik bilemicem benim gittigim ozel hastane kocaman ultrason makinasi hem onumdeki ultrasonda hem yan ultrasonda goruluyor bebisler yeni cihazlar saskinim yani

Hosgeldin tekrar tatlim senin hamilelik nasil geciyor tatlim cinsiyeti ogrendinmi ilk bebekmi tatlim benim 3. Gebelik iki oglum var simdi ikizlere hamileyim ve rabbim nasip ederse iki prensesimiz olucak insallah rabbim cumlemize saglikla nasip etsin minnoslarimizi... ecmain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…