bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah razi olsun tatlim evet evimiz biraz daginik olcak ama baba hafta sonu makinalar bende ufak ufak toz alirim kizlar uyudugu saatlerede yemek filan derken gun gecer tabi kizlar izin verirse :)

Geçmiş olsun canım haklısın hangi ağrının ne olduğunu bilemiyoruz ama miyom olabilir doktor baktı mı ağrıdan sonra

Ikra meyra benseniyerim evet devletten baktıve net kkızdedi oözel doktor da erkek bu diyor ısrarla bende cçokssakinim artıkddetaylı da görürüz kim daha çok biliyor Muş:) bence erkek diyen kordon görüyor çünkükkızdiyen 5 dk da cinsiyet kkızdedi ve kkalktı yani çokemin ama tabi Allah bilir hhayırlısı olsn inş.

Canim devleteki kiz dediyse bilemicem ultrasonlari cok eski ozeldeki iki defa erkek dediyse bence erkekdir ultrasonlari yeni son sistemse dedigin gibi detaylida anatomic taramada her sey belli olur 20 + da basliyor canim detayli ultrason rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin canim usg verdimi paylasirsan tahmin ederiz :)

Kızlar eşim maçtan önce geldi hiç yüz vermedim bir kere aramış ulaşılamıyormuş uyudum sanmış mış Dedim 1 dakikalık şarzım bitti onda da arayıp ulamaşadıysan tekrar aramak aklına gelmedi mi? İnandım inanmasına ama surat yapmaya devam edeceğim kırgınlığım geçmedi

Baakkk işte, sana demedim mi? Şimdi o güzel suratı asmayı bırak, gülümse kocacığına, günahını almışsın. Hem tüm gün yaşadığın mutsuzluk yeter. Kumruların koklaşma zamanı

O da kendince öyle düşünmüş canım. Biz biraz daha ince düşünceli ve hassasız.

Canim gozun aydin...
Ogrendin sonunda.
Bu kez nasil gordu doktor, acmis miydi delikanli ?
Valla ben bebegi dogru duzgun gormedim. :) 4 lu test istedi doktr onu yaptrdim bugun. Ayrintili ultrason icin gun verdi 21 hazirana. Cinsiyetini soylemis miydim dedi hayr dedim %80 erkek dedi sadece esine soyle dedi ben herkese soyledim:)))))

Valla ben bebegi dogru duzgun gormedim. :) 4 lu test istedi doktr onu yaptrdim bugun. Ayrintili ultrason icin gun verdi 21 hazirana. Cinsiyetini soylemis miydim dedi hayr dedim %80 erkek dedi sadece esine soyle dedi ben herkese soyledim:)))))
Ayyy ne guzel darisi basima
Ben de dayanamaz herkese söylerdim valla

Ay günler geçmek bilmiyor daha çok gün var kontrole çok özledim küçük arı mayamı :) henüz cinsiyet belli olmadığı için arı mayam diye seviyorum kuzumu şimdiye kadar hep erkek olduğunu hissediyordum hatta bikaç kez rüyamda erkek Bebek gördüm ama sanki son birkaç gündür içimde büyüyen meleğin bir Prenses olduğunu düşünmeye başladım hep güzellim Kızçem diye sevesin geliyor hatta bu mesajı yazarken haberlerde bi annenin 9 ay kız bekleyip doğumda erkek olduğunu öğrendiğini gördüm tövbe kendimden korktum birden bu ne diye :)

Maşallah sende mi öğrendin hayırlı olsun canım bence erkektir o pipi görmese öle demez bence sağlıkla kavuş paşana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…